Semnele că ți-ai întâlnit sufletul pereche, în funcție de zodia ta

Semnele că ți-ai întâlnit sufletul pereche, în funcție de zodia ta


Berbec:

Semnul vostru este activ și înflăcărat, dominat de năvalnicul Marte. De aceea, veţi simți o pasiune intensă și inexplicabilă față de persoana care vă este destinată, din primul moment în care o veţi întâlni. Chiar și după ce acest sentiment mistuitor se mai domolește, veţi păstra o dorință permanentă de a fi în preajma acestei persoane, de a vă împărți întreaga viață cu ea. Se spune că Berbecii au uneori intuiții mistice. De aceea, s-ar putea să ştiţi cu exactitate că v-aţi găsit sufletul pereche, după focul intens care se aprinde în sufletul vostru.


Taur:

Vă doriţi stabilitate și confort în relație, iar planeta care vă guvernează, grațioasa Venus, vă dă în plus și o mare senzualitate. Atunci când vă întâlniţi sufletul pereche, simţiţi că în sfârșit vă puteți așeza și odihni lângă cineva în care aveţi încredere deplină. Aveţi un sentiment de protecție și tihnă, încât nu vă mai trebuie nimic altceva. O singură privire a persoanei respective este un adevărat răsfăț pentru voi, iar mințile voastre sunt atât de asemănătoare, încât vă înțelegeți chiar și fără cuvinte.


Gemeni:

Pentru că vă aflaţi sub semnul lui Mercur, comunicarea și schimbul de idei sunt lucruri foarte importante pentru voi. Când vă întâlniţi jumătatea, aveţi sentimentul că aţi regăsit pe cineva cu care puteți discuta o veșnicie, care vă înțelege cele mai subtile gânduri și vă stimulează, la rândul său, prin tot ceea ce spune. În plus, nestatornicia voastră se evaporă în preajma sufletului pereche. Simţiţi că în sfârșit vreţi să vă aşezaţi, să fiţi mereu cu aceeași persoană.






Rac:

Pentru voi este foarte important să găsiţi o persoană care să vă iubească la fel de mult pe cât o iubiţi voi, care să vă ofere un sentiment de protecție necondiționată. Semnul vostru lunar este dominat de nebănuite adâncimi emoționale, de aceea jumătatea voastră nu poate fi decât cineva care vă înțelege toate vibrațiile inimii. Atunci când simţiţi o intensă încredere într-o persoană și aveţi siguranța că nu vă va abandona niciodată, probabil că v-aţi întâlnit marea iubire. Intuiția voastră vă permite să vedeţi dincolo de aparențe, deci veţi simți firul karmic care vă leagă de persoana respectivă.


Leu:

În apropierea sufletului vostru pereche simţiţi nevoia să străluciţi exact ca Soarele, care este astrul ce vă guvernează. Tot ceea ce este mai bun din voi iese la suprafață și aveţi sentimentul că respectiva persoană vă stimulează întregul vostru potențial. Simţiţi un val de generozitate și o dorință de a face fericită acea persoană, precum și o pasiune intensă, specifică semnelor de foc. Ceea ce este și mai important, în preajma sufletului pereche nu mai aveţi mereu nevoia de a ieși în față și a vă face remarcaţi(te), pentru că vreţi ca și persoana iubită să fie în lumina reflectoarelor.


Fecioară:

Ca și Gemenii, sunteţi conduşi(se) de Mercur, de aceea simţiţi nevoia unei comunicări totale cu partenerul(a) vostru(astră). Nu aveţi ușurința în conversație a Gemenilor, nici nu sunteţi atât de sociali(e) ca ei, dar necesitatea unei relații profunde este definitorie pentru voi. Ştiţi că v-aţi întâlnit jumătatea când daţi de o persoană în care aveţi încredere deplină, pe care o înţelegeţi până în străfunduri și vă daţi seama că vă înțelege la fel de bine. În prezența acestei persoane simțul vostru critic amuțește, nu mai simţiţi nevoia să judecaţi, ci doar să îi vorbiţi de la suflet la suflet, pentru că recunoaşteţi în ea oglinda voastră perfectă.






Balanţă:

Pentru voi, sufletul pereche este cineva care se deschide către voi asemeni unui vas comunicant, o persoană de care vă simţiţi legaţi(te) de mii de fire invizibile și pe care aţi așteptat-o toată viața. Fiind nişte copii ai lui Venus, dragostea este foarte importantă pentru voi, acel tip de iubire care face ca tot Universul să vă stea la picioare. În preajma sufletului pereche aveţi o adevărată intuiție secretă că aţi mai întâlnit cândva acea persoană și că vreţi să trăiţi lângă ea pentru totdeauna. Deși este greu să găsiţi pe cineva de acest fel, firul karmic vă va scoate cu siguranță înainte pe cel(a) care vă este destinat de aştrii.


Scorpion:

Ca și Berbecii, sunteţi conduşi(se) de Marte, de aceea pasiunea este esențială pentru voi. Vă aflaţi mereu în căutarea unor relații intense și vă hrăniţi din puterea sentimentelor. Dar, când vă întâlniţi jumătatea, simţiţi că între voi și ea este mult mai mult decât o simplă atracție sau o dragoste obișnuită. Scorpionii sunt vestiţi pentru intuițiile lor oculte, iar acestea funcționează cu intensitate în preajma persoanei care vă este sortită. Veţi ști fără urmă de îndoială că v-aţi întâlnit alesul(asa), pentru că inima voastră v-o spune imediat și mintea voastră acceptă fără rezervă glasul inimii.


Săgetător:

Pentru că Jupiter este planeta sufletului vostru, aveţi strălucirea și puterea acestui corp ceresc, stăpân printre aștrii. De aceea, libertatea voastră este cel mai important lucru în cazul vostru, iar, în preajma sufletului pereche, aveţi sentimentul că aţi întâlnit pe cineva care nu vă va îngrădi niciodată. Jumătatea voastră este acea persoană pentru care sunteţi dispuşi(se) să renunţaţi la granițele voastre și la marile aventuri, pentru că prezența sa vă este suficientă. În realitate, nu veţi renunța la nimic, pentru că sufletul vostru pereche este cineva la fel de liber și aventuros ca și voi, deci veți trăi împreună lucruri senzaționale.






Capricorn:

Fiind semnele favorite al lui Saturn, viața voastră este pusă în slujba lucrurilor mărețe ce se pot înfăptui în timp și a relațiilor cu adevărat semnificative. Când vă întâlniţi jumătatea, aveţi sentimentul unei legături profunde, ce trece dincolo de timp și de spațiu. Acesta este darul planetei care vă protejează, de a vă putea regăsi marea iubire, alături de care ştiţi că aţi trăit și în alte vieți sau în alte Universuri.


Vărsător:

Creativul Uranus este planeta voastră guvernatoare, de aceea aveţi o minte extraordinară, demnă să pătrundă misterele cosmice. Ştiţi cu certitudine când vă aflaţi în preajma sufletului vostru pereche, pentru că nu mai vreţi să purtați nicio mască în preajma sa ci vă dezvăluiţi așa cum sunteţi cu adevărat, cu bune și rele, cu forțele și slăbiciunile voastre. Jumătatea voastră este cineva cu care simţiţi că puteți schimba lumea și puteți descoperi toate tainele Universului. În preajma sa, intuiția și creativitatea voastră sunt amplificate, iar imaginația voastră se descătușează, iar acestea sunt cele mai importante forțe ale voastre.


Peşti:

Sunteţi conduşi(se) de marele mag al zodiacului, amăgitorul Neptun, de aceea intuițiile și puterile voastre extrasenzoriale sunt mai pronunțate ca ale oricărui alt semn din zodiac. Așteptați dintotdeauna să vă întâlniţi sufletul pereche, mai ales că iubirea este primul motor al vieții voastre. Atunci când vă întâlniţi jumătatea, o recunoaşteţi imediat, pentru că vraja dintre voi depășește orice alt sentiment uman. Sufletul vostru pereche vă face să scoateți la iveală ce este mai frumos în voi și dă orizonturi nelimitate lumii și acțiunilor voastre.