Recomandarea zilei de 31 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 31 martie 2020


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Berbec:

Gândește-te foarte bine în ce mod vrei să transmiți ceea ce simți în ultima perioadă, pentru s-ar putea să rănești pe cineva! Ai grijă, atât de tine, cât și de persoanele din jur!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Taur:

Încearcă ca în această zi să îți asumi responsabilitatea în tot ceea ce faci. Este foarte important să nu mai dai vina pe ceilalți(lelalte), pentru deciziile greșite luate în trecut.


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Gemeni:

Azi vei avea parte de anumite discuții mai aprinse cu partenerul(a) de viață, așa că de dorit ar fi să îți păstrezi calmul! Gândește-te și la nevoile acestuia(eia), nu doar la nevoile tale!






Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Rac:

Primești destul de multe laude astăzi de la persoanele din jurul tău. Fă în continuare ceea ce faci, pentru că o faci într-un mod benefic!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Leu:

Încearcă să nu mai bagi în seama invidiile și părerile negative venite din partea anumitor persoane. Păstrează-ți aceeași atitudine pozitivă ca până acum! Știi foarte bine cine ești și nu trebuie să le demonstrezi nimic lor!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Fecioară:

Petrece mai mult timp cu partenerul(a). Încearcă să uiți măcar pentru o zi de problemele legate de serviciu.






Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Balanţă:

Încearcă să înclini balanța în favoarea ta. Știm foarte bine că ți-ai dedicat foarte mult timp relației până acum, dar trebuie să ai grijă și de propria persoană! Îți recomandăm ca în această zi să faci lucruri doar lucruri care îți plac!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Scorpion:

Nu mai lua decizii impulsive, pentru că în ultima perioadă ai avut doar de pierdut. Pe lângă acest lucru, mai ascultă și părerea oamenilor din jurul tău care îți vor binele!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Săgetător:

Deși ai trecut printr-o perioadă nu foarte bună, încearcă ca de acum să gândești pozitiv și să vezi doar partea plină a paharului. Nu este niciun capăt de țară, poți oricând să o iei de la zero!






Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Capricorn:

Partenerul(a) nu are o perioadă prea bună, așa că bine ar fi să lași deoparte tot ceea ce faci și să îi fi alături. Are mare nevoie de cineva care să îl/o asculte.


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Vărsător:

Încearcă să nu mai spui așa des „NU”. Va veni o zi în care vei fi forțat(ă) de circumstanțe să spui „DA”, așa că pregătește-te de pe acum.


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Peşti:

Nu te simți foarte bine în această zi, așa că indicat ar fi să iei o pauză de la tot și să te relaxezi. Privește o piesă de teatru, vizionează un film sau citește o carte. Te vor ajuta să uiți de anumite probleme!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS