Recomandarea zilei de 30 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 30 martie 2020


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii ar trebui ca astăzi să înceapă o ordine ca la carte în întreaga casă. Lucrurile pe care nu le mai folosesc sunt deja destul de multe, tocmai de aceea ar fi bine să le sorteze.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi caute o nouă pasiune de care să se ocupe în timpul lor liber. Taurii au tot mai mult timp în care nu fac nimic constructiv.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Gemeni:

Asumă-ţi cu bucurie responsabilitatea de a-i îndruma pe toţi(ate) ai(le) casei într-o direcţie avantajoasă pentru toată lumea. Se petrece ceva special între pereţii casei tale.






Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Rac:

Încearcă să nu-i/le judeci pe cei(le) care ţi se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei(le) să aibă dreptate. Criticile care îţi sunt azi adresate, deşi tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Leu:

Meriţi felicitări pentru perseverenţa ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atât stăruinţă, pentru că rezultatele sună mai mult decât promiţător.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi instaleze o aplicație care le va ajuta să ţină evidenţa alimentelor consumate şi să îşi numere caloriile. Astfel, Fecioarele ar reuşi să mănânce mai puţin şi să se menţină în formă.






Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să înceapă să se odihnească mai mult. Câteva ore de somn pe noapte nu sunt de ajuns, iar asta se reflectă în starea de spirit a Balanţelor. Este normal ca tot timpul să vă simţiţi fără chef de viaţă şi epuizați(te), atât timp cât nu aveţi grijă de propriul organism şi nu acordați destul timp somnului.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu mai trișeze şi să se ţină de dietă. Deoarece oamenii din jur le-au tot atras atenţia, Scorpionii s-au pus pe slăbit, dar se pare că nu este punctul lor forte.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Săgetător:

Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii(tele) care poate au trecut şi ei(le) prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt.






Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Capricorn:

Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispui în faţa unei noi provocări ce ţi se deschide înainte. Fii corect(ă) în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, ca să nu trezeşti mai târziu în faţa unui impas.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Vărsător:

Nu te crampona de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial(ă), mai lejer(ă) în aprecieri şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Peşti:

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale. Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat(ă) de ceilalţi(lelalte) care cred că numai ei(le) au dreptate.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS