Recomandarea zilei de 20 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 20 martie 2020


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Berbec:

Recomandarea pe care aceşti(ste) nativi(e) îl primesc este să nu uite de unde au plecat. Se anunţă o perioadă foarte prielnică, iar câştigurile îi pot face pe Berbeci să adopte un caracter pe care, de obicei, nu îl au.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Taur:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt afătuiţi(te) să se axeze pe sectorul financiar. Ziua de 20 martie reprezintă începutul unei perioade prospere pe plan financiar, lucru ce se va întâmpla doar dacă Taurii se vor axa 100%.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Gemeni:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt îndrumaţi(te) să îşi facă noi prieteni(e). Vechile relaţii de prietenie se vor dovedi a nu fi chiar ceea ce pare şi vor avea foarte mult de suferit din această cauză.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Rac:

Pentru aceşti(ste) nativi(e), recomandarea zilei de astăzi este să îşi recunoască greşelile. Dacă nu vor ca lucrurile să se înrăutăţească sau să degenereze ori să piardă oameni dragi, să îndepărteze oamenii care le sunt alături.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Leu:

Sfatul pe care aceşti(ste) nativi(e) îl primesc astăzi este să îşi îmbrăţişeze latura creativă. Au nevoie de acest lucru în această perioadă şi, dacă o vor face, vor avea foarte mult de câştigat. Locul de muncă le cere să facă acest lucru şi vor da randament.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Fecioară:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să iasă din zona lor de confort. Pentru a evolua pe mai multe planuri, Fecioarele trebuie să îşi depăşească limitele, să evolueze din cât mai multe puncte de vedere.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Balanţă:

Sfatul zilei pe care aceşti(ste) nativi(e) îl primesc astăzi este să aibă mai multă încredere în ei(le). Balanţele sunt în stare de foarte multe lucruri, dar aceste întâmplări ţin doar de ele şi de ceea ce sunt dispuse să facă.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Scorpion:

Pentru ziua de astăzi, aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să se implice trup şi suflet în ceea ce vor să facă, să dea totul. Dacă Scorpionii se vor implica astăzi trup şi suflet în tot ceea ce vor face, succesul va fi garantat.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Săgetător:

Sfatul pe care ziua de astăzi îl oferă Săgetătorilor este să nu se lase păcăliţi atât de uşor de cei(le) din jur. Au planuri mari pentru ziua de astăzi, dar acestea pot fi date pese cap foarte uşor.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Capricorn:

Pentru ziua de astăzi, aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să accepte orice provocare care le iese în cale. Ziua de astăzi se anunţă a fi una productivă, dar doar dacă vor accepta propunerile ce vor apărea.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Vărsător:

Aceşti(ste) nativi(e) au trecut printr-o perioadă extraordinar de aglomerată, de grea, foarte multe lucruri s-au întâmplat şi nu prea au reuşit să ţină pasul. Aşadar, sfatul pe care Vărsătorii îl primesc astăzi este să ia o pauză de la îndatoririle zilnice şi să îşi pună ordine în gânduri.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Peşti:

Peştii sunt sfătuiţi să se hotărască asupra lucrurilor pe care le simt, deoarece nu mai pot amâna acest lucru. Trebuie să îşi pună ordine în sentimente, să spună când acestea nu sunt ceea ce par şi să le exprime atunci când trebuie.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS