Horoscopul sănătății, 9-15 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 9-15 martie 2020


Horoscop 9-15 martie 2020, Berbec:

Luna Plină din data de 9 a lunii interconectează casele sănătății din horoscopul tău general, cu menționarea că, în ceea ce te privește, se manifestă plenar în sectorul bunăstării fizice. Acest eveniment astrologic duce la maximum atitudinile tale în raport cu stilul de viață și alimentație. Dacă ai urmat o dietă sau ai adus modificări la acest nivel, săptămâna aceasta vei simți schimbarea.


Horoscop 9-15 martie 2020, Taur:

În weekend, Luna se deplasează prin casa transformărilor din horoscopul tău general, atrăgându-ți atenția asupra faptului că trebuie să modifici ceva la atitudinea ta în relații pentru a te bucura de echilibru pe acest plan. Altfel, se poate să te confrunți cu tot felul de frământări asociate cu parteneriatul de viață și/sau de afaceri în care ești implicat(ă) acum.


Horoscop 9-15 martie 2020, Gemeni:

În zilele de 12 și 13, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce poate scoate în evidență legătura intrinsecă deja existentă între muncă și bunăstarea ta fizică. Mai exact, nu te lăsa afectat(ă) de ceea ce se întâmplă la locul de muncă în asemenea măsură încât să somatizezi problemele din acest sector și să le permiți să se transforme în neplăceri de natură medicală.






Horoscop 9-15 martie 2020, Rac:

Mercur revine în ziua de 10 martie în casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta ar fi bine să incorporezi în abordarea ta în relații lecțiile pe care ți le-au oferit experiențele de la acest nivel. Cu siguranță au avut loc în ultima perioadă întâmplări la nivelul parteneriatelor care ți-au indicat faptul că se cere să îți modifici atitudinea în relații.


Horoscop 9-15 martie 2020, Leu:

Nu te numeri săptămâna aceasta printre nativii(ele) semnelor care primesc energii neprietenoase din partea aștrilor pe acest plan. Ar fi bine să te folosești de această ocazie pentru a aduce zilele acestea unele schimbări stilului tău de viață și alimentație. Cum nu vine nimic din astral pentru a te deturna de la aceste planuri, aceasta este o perioadă favorabilă pentru a pune bazele unor obiceiuri sănătoase.


Horoscop 9-15 martie 2020, Fecioară:

Luna Plină din data de 9 se manifestă plenar în semnul nașterii tale, semn cum că nu vei duce lipsă de energie în această săptămână. Trebuie să ții însă cont de faptul că ar putea apărea situații la nivel social în care anumiți oameni ajung să te vampirizeze energetic, deci ai foarte mare grijă care sunt mediile pe care le frecventezi în perioada care urmează!






Horoscop 9-15 martie 2020, Balanţă:

Luna Plină din 9 a lunii se manifestă plenar în casa sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că săptămâna aceasta ar fi indicat să iei măsuri pentru a-ți îmbunătăți forma în care te afli. Nu este nevoie de mai mult decât de unele mici modificări aduse stilului tău de viață și alimentație. În felul acesta, te vei bucura de mai multă energie în perioada următoare.


Horoscop 9-15 martie 2020, Scorpion:

În zilele de 10 și 11, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, atrăgându-ți atenția asupra unor probleme cu care te ocupi acum în relațiile în care ești implicat(ă) sau aducând în peisajul actual o relație sau un/ partener(ă) mai vechi(e). Este clar că scopul tranzitului ei este acela de a închide sănătos unele capitole mai grele din viața ta sentimentală.


Horoscop 9-15 martie 2020, Săgetător:

În zilele de 12 și 13, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate ca mijlocul acesta de săptămână să nu te surprindă într-o formă prea bună, cel puțin din punct de vedere emoțional. Te preocupă tot felul de gânduri, frici și frustrări cărora ar fi indicat să le dedici ceva mai mult din timpul tău. Trebuie să le procesezi pentru a le vindeca.






Horoscop 9-15 martie 2020, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 9 te poate face foarte reactiv(ă) la ceea ce se întâmplă în jur. În plus, îți rulează în minte tot felul de gânduri, iar unele dintre ele nu sunt tocmai pozitive. În acest fel, ești mai aproape decât de obicei de a spune ori de a face lucruri pe care poți ajunge să le regreți cândva mai devreme sau mai târziu. Încearcă să cauți să ai oameni pozitivi în jurul tău.


Horoscop 9-15 martie 2020, Vărsător:

Mercur revine marțea aceasta la mersul direct prin semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că te simți mai bine în pielea ta în zilele care urmează. Nivelul tău de energie își revine treptat, deci încearcă să nu îți programezi în zilele acestea sarcini care s-ar putea să te epuizeze. În plus, se poate să scapi de unele din gândurile nu tocmai pozitive cu care te-ai confruntat de curând.


Horoscop 9-15 martie 2020, Peşti:

Mercur revine în data de 10 la mersul direct prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că dacă ai avut parte de o perioadă cu gânduri nu prea pozitive, vei reuși ca săptămâna aceasta să scapi de ele. Faci mai ușor distincția între îngrijorări întemeiate și altele care nu au un fundament real. În felul acesta, nu te dedai la fel de ușor melancoliei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS