Horoscopul sănătății, 30 martie - 5 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 30 martie - 5 aprilie 2020


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Berbec:

În weekend, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că sistemul tău imunitar ar putea să nu funcționeze la parametrii obișnuiți atunci. Bine ar fi așadar să asculți de sfatul specialiștilor și să nu ieși din casă în acest sfârșit de săptămână. Dedică mai mult timp odihnei sau activităților alături de cei(le) cu care împarți casa.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Taur:

În cursul sau în preajma zilei de 31 martie, vei simți influența conjuncției dintre Marte și Jupiter în casa filozofiei tale de viață. Pe fundalul astral creat de acest aspect, se prea poate să nu fii într-o formă prea bună. Acest lucru este cauzat de evenimentele cu impact emoțional puternic prin care treci în această perioadă. Încearcă să nu te panichezi fără rost și să îți strici dispoziția.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Gemeni:

Marte poposește în 30 martie în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să fie o veste bună pentru tine în această perioadă. Ce-i drept, acest sector mai patronează și călătoriile la distanțe mari, dar ferește-te de ele în aceste săptămâni. Mai bine bucură-te de lucrurile mărunte și de dispoziția ta optimistă. Privește cu multă încredere către viitor.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Rac:

Venus ajunge în 3 aprilie în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face să îți fugă mintea la un/o fost(ă) partener(ă) sau la o mai veche poveste de iubire. Gândește-te că se poate ca acest fapt să se datoreze timpului mai mult pe care îl ai la dispoziție acum sau faptului că se induce panică din toate părțile. Ce-i trecut, e bun trecut, nu uita deloc asta.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Leu:

În zilele de 31 martie și 1 aprilie, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se arată că la mijlocul acestei săptămâni nivelul tău de sensibilitate va fi mai ridicat decât de obicei. În consecință, există posibilitatea să te lezezi foarte ușor ori să interpretezi greșit anumite vorbe sau gesturi. Încearcă să le treci prin filtrul rațiunii înainte.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Fecioară:

În intervalul cuprins între zilele de 2 și 4 aprilie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general. Acest tranzit, care coincide cu majoritatea zilelor de weekend, ar putea face destul de dificil(ă) pentru tine procesarea lor. Mai exact, s-ar putea să îți lipsească viața socială, cu toate că ești genul de persoană care nu tolerează tocmai greu această perioadă.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Balanţă:

Venus ajunge în 3 aprilie în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să traversezi mai ușor această perioadă dificilă. Profiți de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a citi, de plăcere dar și din domeniul tău de activitate, explorezi cursuri virtuale și faci călătorii digitale pe tărâmuri și în muzee care îți hrănesc spiritul și intelectul.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Scorpion:

Venus ajunge în 30 martie într-una dintre cele mai importante case asociate vieții de cuplu, iar rolul ei este acela de a te ajuta să îți ajustezi atitudinea în raport cu persoana dragă, dar mai ales în legătură cu complexitășile vieții de cuplu. Vezi dacă nu cumva ai tendința să iei anumite lucruri prea personal. Încearcă să rămâi cerebral(ă) și să vezi și de echilibrul tău emoțional.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Săgetător:

Aștrii nu îți atrag atenția săptămâna aceasta asupra acestui sector de viață, dar acest lucru nu ar trebui să te facă să crezi că poți fi neglijent(ă) în această perioadă cu ritualul tău de îngrijire. După cum bine știi, trăim niște vremuri în care este foarte important să îți iei măsuri de precauție pentru a-ți proteja ție sănătatea și pentru a avea grijă de bunăstarea celor din jurul tău.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Capricorn:

Cu Venus în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, este de înțeles dacă săptămâna aceasta dedici mai mult timp informării cu privire la cele mai bune măsuri de prevenție împotriva amenințărilor care pândesc la orice colț în această perioadă. Important este să îți iei datele de la surse de încredere, oficiale, astfel încât să nu te alegi cu și să nu semeni panică la rândul tău.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Vărsător:

Marte ajunge în 30 martie în semnul nașterii tale, oferindu-ți mai multă energie și un tonus mental de invidiat. Totuși, nu ar fi cazul să îți supralicitezi forțele. Trebuie să fii mai atent(ă) cum îți dozezi energia, astfel încât să nu o irosești pe activități care nu îți vor aduce nici beneficii materiale, dar nici satisfacții sufletești. Dă dovadă de moderație și echilibru în toate.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Peşti:

Marte poposește în 30 martie în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea (re)veni în actualitate situații și evenimente ori chiar oameni care nu te-au făcut să te simți bine în trecut. Renasc așadar frici și frustrări care devin, pe fundalul acestui tranzit, mai puternice ca oricând. Încearcă să lupți contra lor pentru a le învinge.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS