Recomandarea zilei de 27 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 27 februarie 2020


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Berbec:

BERBECII sunt atraşi de cuvântul vacanţă. Deja aveţi în minte destinaţia, iar planificarea călătoriei va fi floare la ureche. Chiar dacă nu vă cumpăraţi astăzi biletele, intenţia contează, aşa că puneţi restul lucrurilor la punct.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Taur:

TAURII sunt atraşi ca un magnet de o persoană care le-a pus inima pe jar. Pentru început totul ar putea părea un vis devenit realitatea, însă nu uitaţi să coborâţi cu picioarele pe pământ din când în când.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Gemeni:

GEMENII îşi vor atinge cu succes toate sarcinile de astăzi, iar acesta chiar este un motiv de fericire pentru că vor apărea oportunităţi noi în carieră.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Rac:

În schimb, RACII fac ce le spune inima şi nu prea le dau importanţă sarcinilor de la serviciu. Aştrii vă sfătuiesc să fiţi puţin mai responsabili(e) şi să lăsaţi dragostea pentru a doua parte a zilei.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Leu:

LEII vor rezultate imediate, iar asta este imposibil. Dacă vreţi un succes garantat trebuie să aveţi răbdare, răbdare şi... răbdare. Ştiu că este greu, însă, vă puteţi relaxa prin activităţi artistice ca să uitaţi de serviciu.






Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Fecioară:

FECIOARELE pot primi astăzi impulsul de care aveau nevoie ca să înceapă un nou proiect sau să renunţe la actualul loc de muncă. Sunteţi foarte bine susţinută(te) să iniţiaţi activităţi, dar trebuie să vă asumaţi rolul de lider(e).


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) BALANŢĂ trebuie să îşi ţină în frâu impulsivitatea. Nu vă grăbiţi și nu forţaţi lucrurile pentru că ar putea eşua dintr-o clipă în alta. Mai bine concentraţi-vă pe calităţile pe care ar trebui să le perfecţionaţi.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Scorpion:

În cazul SCORPIONILOR oboseala îşi spune cuvântul. Aveţi nevoie de o pauză, atât fizică cât şi mentală şi de un set de activităţi care să vă relaxeze.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Săgetător:

SĂGETĂTORII care sunt nevoiţi să respecte nişte ordine, vor privi misiunea pe care o au de îndeplinit ca pe o povară. Nu aveţi chef să faceţi nimic, iar energia este pe avarie. Sfatul aştrilor este să lăsaţi la o parte orgoliul şi să vă concentraţi mai mult.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Capricorn:

CAPRICORNII trebuie să aibă mare grijă la afacerile pe care le încheie astăzi. S-ar putea să vă asociaţi cu cineva care nu are cele mai bune intenţii, iar asta v-ar putea dăuna pe viitor.






Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Vărsător:

Iar VĂRSĂTORILOR li s-a pus pata pe un o maşină sau chiar o locuinţă. Aveţi tendinţa să faceţi orice ca obţineţi acel lucru, iar apoi să vă plictisiţi mult prea repede, aşa că investiţi inteligent.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Peşti:

Nativii(ele) PEŞTI fac bani şi din piatră seacă! Sunteţi foarte practici(e) şi reuşiţi să manevraţi sume importante de bani, iar cei(LE) care vă vor asculta sfaturile au doar de câştigat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS