Recomandarea zilei de 17 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 17 februarie 2020


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Berbec:

Astăzi banii ar putea cădea din cer pentru Berbeci. Sunteţi foarte creativi(e) şi aveţi multe idei excelente, însă, dacă nu apelaţi la o strategie bună, vor fi în zadar.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Taur:

Taurii sunt foarte bine aspectaţi la capitolul iubire. Mai ales cei(le) care încă nu şi-au găsit-o. Aşa că fiţi atenţi(te) mai ales la persoanele pe care le-aţi cunoscut de curând.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt foarte intuitivi şi simt că părerea lor îi/le poate influenţa pe ceilalţi(lelalte). Încercaţi să nu abuzaţi de acest lucru pentru că bumerangul se va întoarce mai rapid decât credeţi.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac ar trebui să dea dovadă de responsabilitate, fie că merg la serviciu sau ies cu prietenii(ele). Mai mult de atât, este un moment bun să vorbiţi liber şi sincer indiferent de circumstanţe.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Leu:

Şi pentru Lei comunicarea este esenţială. În cazul vostru, este bine să ieşiţi în evidenţă şi orice idee aveţi să nu vă fie teamă să o expuneţi.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Fecioară:

Fecioarele se destăinuiesc foarte rar, iar asta le poate aduce frustrări. Dacă nu reuşiţi să vorbiţi cu o persoană dragă, încercaţi totuşi să vă eliberaţi printr-o activitate relaxantă sau chiar să scrieţi pe o foaie ce simţiţi.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Balanţă:

Balanţele au o putere incredibilă asupra celor din jur astăzi. Nu abuzaţi de ea şi încercaţi să gândiţi strategic fiecare mişcare, iar rezultate pot fi impresionante.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Scorpion:

Atenţia la detalii, dar mai ales la comportamentul celor din jur, le-ar putea aduce Scorpionilor puncte bonus. Asta dacă nu vreţi să fiţi păcăliţi(te) de cineva care încearcă cu toată puterea să obţină lucrurile mai uşor.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) Săgetător care au început un proiect nou, o relaţie sau orice altă activitate debordează de energie bună. Este o zi în care orice vă propuneţi ar putea avea o finalitate rapidă şi uimitoare.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Capricorn:

Iar Capricornii sunt sfătuiţi de aştrii să îi/le asculte cu atenţie pe cei(le) din jur, chiar dacă asta înseamnă cu nu vor fi în centrul atenţiei.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Vărsător:

Începem săptămâna inspiraţi(te) atât pe plan personal, cât şi profesional. Vărsătorii se gândesc doar la vacanţe şi cum pot obţine concediul mult dorit.


Recomandarea zilei de 17 februarie 2020, Peşti:

Nativii(ele) Peşti în schimb nu ar trebui să îşi dezamăgească colegii(ele) şi superiorii. I-aţi/Le-aţi obişnuit să fiţi eficienţi(te) şi organizaţi(te), aşa că trebuie să menţineţi standardele ridicate.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS