Recomandarea zilei de 15 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 15 februarie 2020


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Berbec:

BERBECII vor cunoaşte oameni noi, ceea ce este indicat mai ales că astăzi comunicarea se ridică la cote înalte. Aştrii prevăd colaborări de succes pe plan profesional.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Taur:

TAURII sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar. Aici vorbim mai mult de datorii pe care veţi reuşi să le plătiţi, facturi sau alte întârzieri cu care v-aţi confruntat în ultimele săptămâni.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Gemeni:

Pentru GEMENI se anunţă schimbări mai ales în relaţii. De la parteneriate sau colaborări şi până la cele de cuplu. Fie că le iniţiaţi voi sau ceilalţi(lelalte) se vor dovedi benefice pe viitor, aşa că fiţi receptivi(e).


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Rac:

Şi nativii(ele) RAC au parte de schimbări, dar la serviciu. Acestea vă vor aduce mai multă libertate şi posibile câştiguri financiare, dar mai ales vă vor motiva să faceţi totul cu mai multă pasiune.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Leu:

LEII au parte de un nou început. Fie că vorbim de o relaţie deja existentă sau nu, ar trebui ca astăzi să faceţi primul pas. Este o zi a iubirii pentru voi.






Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Fecioară:

FECIOARELE îşi vor organiza mai bine timpul liber. În special cel petrecut cu familia, iar astfel veţi reuşi să ţineţi cont şi de nevoile lor.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Balanţă:

Pentru BALANŢE noutatea este cuvântul cheie. Sunteţi dornici(e) de alte abordări, iar asta vă poate ajuta în rezolvarea problemelor profesionale sau sentimentale.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Scorpion:

Pe SCORPIONI situaţia financiară îi poate surprinde. Nu neapărat într-un mod plăcut, însă, asta depinde doar de acţiunile voastre recente. Pot apărea şi noi modalităţi de câştig, dar vor fi pe termen scurt.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) SĂGETĂTOR îşi pot schimba viaţa printr-o decizie de moment. Intuiţia vă ajută foarte mult astăzi, aşa că ţineţi cont de primul impuls.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Capricorn:

Iar CAPRICORNII sunt foarte bine aspectaţi în plan sentimental. În cazul vostru impulsurile de moment pot crea situaţii tensionate, însă, nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru că vor trece rapid.






Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Vărsător:

Pentru VĂRSĂTORI este o zi de înnoire şi deschidere pe care o pot folosi în avantajul lor. Aveţi şansa să schimbaţi ceva în relaţiile cu rudele sau cu prietenii(ele), aşa că profitaţi.


Recomandarea zilei de 15 februarie 2020, Peşti:

Nativii(ele) PEŞTI pot iniţia proiecte noi - chiar dacă este weekend. Pentru voi este o zi a schimbărilor rapide şi inspirate, aşa că ar trebui să scăpaţi de lucrurile care nu vă aduc beneficii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS