Recomandarea zilei de 1 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 1 februarie 2020


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Berbec:

După mai multe nedreptăți pe care le-au suferit, BERBECII se bucură, în sfârșit, de recompense la locul de muncă, unele de care aveau mare nevoie.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Taur:

TAURII sunt sfătuiți să evite cheltuielile inutile care satisfac doar dorințele de moment. Urmează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și e bine să aibă ceva economii.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Gemeni:

GEMENII nu ar trebui să pună la suflet răutățile auzite în jur. Cineva îi tot șicanează în legătură cu o alegere personală.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Rac:

RACII pot fi luați prin surprindere de partenerul(a) de viață cu gesturi de tandrețe pe care credeau că nu le vor mai vedea de la el(a), semn că relația lor recapătă focul de mai demult.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Leu:

Nativii(ele) LEU se conving că gândirea pozitivă, starea de bine și autosugestia într-adevăr funcționează! Își încep ziua bine dispuși(se), iar seara le rezervă o veste surpriză.






Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Fecioară:

O zi de sâmbătă foarte aglomerată pentru nativii(ele) FECIOARĂ, însă asta nu le prinde rău deloc, ci dimpotrivă, le va fi de mare folos în plan financiar.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Balanţă:

BALANȚELE pot lega o prietenie sau un început de relație cu o persoană parcă făcută special pentru ele. În sfârșit, apare soarele și pe strada celor mai puțin norocoși(ase) în ultima vreme.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Scorpion:

SCORPIONII își pot descoperi latura creativă, îndreptată către artă și frumos. Pot fi atât de prinși(se) de o nouă pasiune, încât asta le să ocupe tot timpul liber.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Săgetător:

Norocul le zâmbește cam des SĂGETĂTORILOR. Încă de la începutul anului, se bucură de aprecierile celor din jur și de atenția cuiva foarte special pentru ei.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Capricorn:

O mulțime de treburi îi așteaptă și pe CAPRICORNI astăzi. E posibil să fie vorba de o mutare în casă nouă sau de a-și oferi ajutorul unui(ei) prieten(e) drag(i).






Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Vărsător:

VĂRSĂTORII pot revedea o persoană care să îi răscolească sufletește, să le trezească amintiri pe care credeau că le-au închis într-un sertar.


Recomandarea zilei de 1 februarie 2020, Peşti:

O sesiune de cumpărături, de răsfăț este o idee excelentă pentru astăzi, dragi nativi(e) PEȘTI. Meritați până la toată urma, după stresul din ultimele zile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS