Horoscopul banilor și a carierei, 17-23 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 17-23 februarie 2020


Horoscop 17-23 februarie 2020, Berbec:

În zilele de 18 şi 19 februarie, Luna se deplasează prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că atenția îți este atrasă în plan profesional. S-ar putea ca pe finalul primei părți a săptămânii să ai parte de unele oportunități de afirmare la serviciu. Ești foarte pregătit(ă) să ieși în evidență pozitiv pe acest plan, semn că ajungi să faci impresie bună superiorilor, iar părerile îți vor fi mai des ascultate.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Taur:

Luna Nouă se manifestă plenar în casa planurilor de viitor și a proiectelor pe care le ai în derulare, singur(ă) sau în asociere cu alte persoane, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care faci progrese mari din acest punct de vedere. Elaborezi inițiative individuale sau de grup, derulezi activități în acest sens, cunoști oameni care te-ar putea sprijini cu idei sau financiar.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Gemeni:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă au loc toate în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că planul profesional este unul care te va preocupa destul de mult în următoarea perioadă. Ai parte atât de ocazii să ieși în evidență și să îți consolidezi poziția la locul de muncă, cât și de unele coborâșuri pe care trebuie să le administrezi atent.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Rac:

Experiențele aducătoare de cunoaștere pot include și planul profesional, în sensul că zilele acestea te-ai putea înscrie la un curs sau la un schimb de experiență sau poate se întâmplă că pleci într-o călătorie care te va pune la curent cu ceea ce se întâmplă în domeniul tău de activitate. Încearcă să te arăți dispus(ă) să te perfecționezi din punct de vedere profesional.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Leu:

Aceleași evenimente astrale își pot răsfrânge influența și asupra relațiilor tale cu cei cu care derulezi afaceri, în sensul că banii ar putea ajunge să constituie un subiect destul de neclar, care poate duce la tensiuni între voi. Pare că nu comunici suficient cu partenerii(erele) de afaceri sau limitele în care aveți voie să uzați de resursele comune nu sunt prea bine definite. Discutați pe marginea acestui lucru.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Fecioară:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă își fac simțite toate influența în plan relațional, în modul în care interacționezi cu partenerii(ele) de afaceri, colaboratorii(arele) și clienții(tele). Cu excepția unor posibile neînțelegeri care ar putea avea loc în aceste zile, pare că lucrați bine împreună și dați dovadă de toleranță față de ideile diferite ale celuilalt. Compromisul vine mai ușor.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Balanţă:

Efectul acestor evenimente astrale se resimte și în planul muncii, acolo unde pot apărea neînțelegeri și destul de multe confunzii în această săptămână. Dacă ți se pare că nu ai înțeles ceva sau că au apărut probleme de comunicare în interacțiunea ta cu unii(ele) colegi(e) de muncă, străduiește-te să remediezi lucrurile înainte ca ele să ducă la erori sau alte provocări.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Scorpion:

În zilele de 17 şi 18 februarie, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că interacțiunile cu ceilalți(lelalte), dar mai ales cele cu persoanele cu care derulezi afaceri, merg așa cum ți-ai propus și conduc într-o direcție bună. Așadar, dacă ți-ai programat negocieri pentru acea zi sau interviuri de angajare, fii sigur(ă) că vei da lovitura și vei convinge de valoarea ta.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Săgetător:

În zilele de 17 şi 18 februarie, Luna tranzitează casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că începutul de săptămână ți-ar putea aduce ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii realizate de curând. În zilele de 19 şi 20 comunici bine cu cei(le) din jurul tău, ceea ce îți poate deschide unele oportunități în plan profesional.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Capricorn:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă se fac toate simțite în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care este foarte important să ai grijă cum te exprimi în plan profesional. În cazul în care te afli în ipostaza de a purta unele negocieri ori de a semna unele contracte, ar fi bine să aștepți o perioadă, măcar până săptămâna viitoare.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Vărsător:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă se perfectează toate în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că situația ta financiară ar putea fluctua destul de mult în această săptămână. Oricâte cheltuieli sau profituri în aceste zile, asigură-te că ții o evidență clară a bugetului și că nu faci excese sau iei decizii care te pot duce la un impas.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Peşti:

Aceleași evenimente cosmice comportă efecte și în plan profesional, acolo unde te remarci prin carismă și felul tău de a fi. Ele se dovedesc cele mai avantajoase pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează într-un domeniu artistic sau creativ ori care activează pe cont propriu. Nu te gândi însă că nu pot apărea câteodată neînțelegeri de pe urma modului în care te raportezi la ceilalți(lelalte).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS