Horoscopul zilei de joi, 27 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 27 februarie 2020


Horoscop 27 februarie 2020, Berbec:

Berbecii au puterea de a schimba cursul destinului lor în această zi. Cum? Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți(te) și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar putea ca anumite probleme din viața sentimentală să vă dea bătăi de cap, dar dacă veți fi înțelegători(are), răbdători(are), veți ajunge la un acord.


Horoscop 27 februarie 2020, Taur:

Taurii ar putea să își caute un nou loc de muncă. În cazul în care nu vă înțelegeți cu cei(le) din echipă, nu rezonați cu valorile, planurile și ideile transmise de companie, atunci trebuie să faceți o schimbare. Este important să faceți ceea ce vă place, încât să puteți munci cu drag. Astfel veți scăpa și de stres, și de tensiunile care pot apărea în cadrul organizației.


Horoscop 27 februarie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) Gemeni au marea surpriză de a primi o vizită total neașteptată din partea unei persoane dragi, poate o rudă ori un/o vechi(e) prieten(ă). Nu vor veni singuri(e), ci cu o veste uriașă care vă va afecta și pe voi. Spre seară vă puteți odihni în intimitatea căminului vostru, citiți o carte bună, vizionați un film interesant.


Horoscop 27 februarie 2020, Rac:

Racii au şansa de a participa la un eveniment foarte important. Veţi avea ocazia de a lega prietenii cu persoane interesante, de la care aveţi multe lucruri de învăţat. Profitaţi de această oportunitate. Aştrii anunţă veşti foarte bune pentru voi, atât în dragoste, cât şi în sfera profesională, în viitorul apropiat.


Horoscop 27 februarie 2020, Leu:

Dacă aveţi o problemă chiar acum, apelați la cineva care are ani de experiență în subiectul care vă dă bătăi de cap. Inteligența lor este mai mare decât abilitățile lor de comunicare, așa că fiți răbdători(are) și fiți pregătiți(te) să puneți o mulțime de întrebări pentru a clarifica problema. Dacă însă nu ai nimic care te presează, caută un/o prieten(ă) pe care să-l(o) ajuţi. Află ce probleme are şi caută să-l(o) înveseleşti.


Horoscop 27 februarie 2020, Fecioară:

Nu toată lumea poate fi la fel de deschisă ca de obicei, iar acest fapt vă poate frustra astăzi. Ar putea exista o persoană lângă tine care să facă un comentariu pe care să-l consideri dezamăgitor. Dar situația ar putea să nu fie una în care vă simțiți liber(ă) să spuneţi ce simţiţi. Nu te simți vinovat(ă) că cel(a) din faţa ta nu are mintea deschisă. Nu e treaba ta.


Horoscop 27 februarie 2020, Balanţă:

Astăzi veți rezolva tot felul de probleme ajutaţi de propria voastră creativitate. De la repararea a ceva la fel de minor ca un fermoar rupt, până la manevrarea a ceva foarte important, vei stăpâni fiecare mică surpriză neplăcută care îți iese în cale. Asta nu înseamnă că ar trebui să căutați controverse.


Horoscop 27 februarie 2020, Scorpion:

Cineva ar putea să înceapă o nouă etapă în viață și tu vei fi ţinta. Scopul relaţiei cu această persoană nu este complet clar, dar veți servi ca martor(ă), ca dovadă a noului început al altei persoane. Această persoană ar putea fi oricine, un/o membru(ă) al/a familiei, un/o prieten(ă) sau chiar un/o străin(ă). Sarcina ta este să rămâi prezent(ă) în acest moment și să fii gata să te inspiri din transformarea remarcabilă a altcuiva.


Horoscop 27 februarie 2020, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii au o stare pozitivă şi sunt foarte optimişti. Găseşti drumul cel mai scurt pentru a scăpa de stresul acumulat în ultimele zile. Toată lumea are încredere în tine şi în viziunea ta asupra rezolvării problemelor, iar asta îţi oferă suficientă încredere în forţele proprii pentru a porni pe un nou drum. Eşti pregătit(ă) să mergi mai departe, indiferent dacă este vorba despre un nou loc de muncă sau o altă relaţie.


Horoscop 27 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt prea idealişti, lucru care i-ar putea costa scump în momentul în care trag linia. Aştrii te avertizează să analizezi bine acţiunile pe care ar trebui să le duci la îndeplinire, pentru a evita anumite riscuri. Încearcă să fii mai optimist(ă). Asta le-ar putea permite unor persoane cu care aţi petrecut foarte puţin timp să-şi dorească să vă cunoască mai bine. Nu uita, însă, că lumea vrea să vadă în tine un/o lider(ă) de echipă.


Horoscop 27 februarie 2020, Vărsător:

Astăzi, cei(le) care le dau energie Vărsătorilor sunt prietenii(ele). Ei(le) îţi dau încredere că mergi pe drumul cel bun. Tot ei(le) îţi propun o scurtă vacanţă la munte şi ar fi bine să nu îi/le refuzi. Organizaţi-vă într-un grup şi apoi lăsaţi lucrurile să curgă de la sine. Te vei întoarce cu un plus de energie bună, care îţi va folosi în zilele ce urmează. Dacă nu ai u/on partener(ă) de viaţă, este ziua în care poţi să ai succes la capitolul iubire.


Horoscop 27 februarie 2020, Peşti:

Peştii pot să întâmpine probleme la serviciu, mai ales din cauza lipsei de comunicare. Primeşti mustrări de la unul(ă) dintre şefi(e), care caută să aibă ultimul cuvânt. Ai putea să încerci să-i arăţi că se înşală, dar rişti să işti o confruntare din care vei avea doar de pierdut. Aştrii îţi recomandă să te calmezi şi să încerci într-o altă zi să-i demonstrezi că tu eşti cel(a) care are dreptate. Seara, o cină alături de persoana iubită ar fi perfectă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS