Horoscopul zilei de duminică, 16 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 16 februarie 2020


Horoscop 16 februarie 2020, Berbec:

Berbecii care sunt sătui de promisiuni încălcate sau chiar minciuni ar trebui să pună piciorul în prag, înainte ca relația respectivă să fie definitiv ruptă. E preferabil să confrunți problemele direct, chiar dacă unii(ele) se vor simți neconfortabil(e), decât să ajungi în punctul în care încrederea dispare complet. Spune ceea ce crezi cu sinceritate și încearcă să afli ce a determinat acest comportament. S-ar putea să descoperi lucruri pe care nu ți le imaginai.


Horoscop 16 februarie 2020, Taur:

Taurii trec printr-o perioadă excelentă pe toate planurile, așa că ar trebui să profite de oportunitate și să rezolve cât mai multe probleme din trecut. De la lucruri rămase nerezolvate cu fostele iubiri și până la iluzii ce i-au/le-au însoțit în ultimii ani, toate pot fi lăsate la o parte pentru a face loc prezentului. Acesta poate fi punctul în care se trece la etapa următoare în relația de cuplu sau în care cei(le) singuri(e) își găsesc jumătatea.


Horoscop 16 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea primi un mesaj dacă nu imposibil de înțeles, cel puțin de-a dreptul misterios. Iar asta din partea unei persoane ce pare a le face ochi dulci. Nu încerca să cauți explicații complicate acolo unde lucrurile s-ar putea să fie extrem de simple - ceea ce se urmărește este atragerea atenției. De ce? Dacă nu știi încă, deși pare destul de clar, poate că ar trebui să afli. În orice caz, e de bine.






Horoscop 16 februarie 2020, Rac:

Racii reușesc să găsească acel echilibru emoțional care le permite să trăiască la potențial maxim, fără a mai număra încontinuu problemele pe care le au și timpul rămas la dispoziție. De altfel, nativii(ele) din zodia Rac ar putea avea o mică revelație - secretul nu este să fii fericit(ă), ci doar să nu suferi. Continuă pe acest drum, ceva faci bine chiar dacă nu înțelegi încă ce. Va deveni mai clar pe viitor.


Horoscop 16 februarie 2020, Leu:

Celebritățile din cercul tău social au devenit un pic „prea mari” în ultima perioadă? Oamenii populari nu sunt întotdeauna populari din motivele corecte, iar slăbiciunile lor începi să le vezi astăzi. Dacă sunteți prieteni(e) buni(e) cu aceștia(stea), le veți face o favoare spunându-le că este timpul să se obişnuiască cu faptul că sunt doar oameni. Dar dacă nu sunt prietenii(ele) tăi(ale), este timpul să înveți cum să reacţionezi în faţa unui comportament greşit.


Horoscop 16 februarie 2020, Fecioară:

S-ar putea să se întâmple prea multe în viața voastră chiar acum? Şi să nu fie în acord cu aştrii? Ei spun că capacitatea ta de a gândi rapid, de a lucra mai repede și de a te bucura de fiecare minut de nebunie este incredibil de mare. Dacă ai multe de făcut, îngrămădeşte mai multe! Ai timp și ai dorință. Mărirea și asumarea mai multor responsabilități astăzi vă va duce la un viitor mai bun, financiar și romantic. Oamenilor le plac oamenii ocupați.






Horoscop 16 februarie 2020, Balanţă:

Punerea tuturor speranțelor tale în direcţia unei singure persoane nu este o idee înțeleaptă în acest moment, așa că încercă să fii realist(ă) în privința așteptărilor. Această persoană ar putea fi destul de grozavă, dar este posibil să nu poată oferi ceea ce doreşti acum. Nu ar fi înțelept să-ți exprimi temerile sau preocupările față de această persoană. Orice presiune nejustificată va face această idee deja imperfectă și mai problematică. Lucrurile funcționează la fel de bine așa cum sunt, așa că de ce încercați să le schimbați acum?


Horoscop 16 februarie 2020, Scorpion:

Dacă ați fost separați(te) de lume în timp ce vă hrăneați un ego rănit, este timpul să vă întoarceți! Indiferent dacă te simți pregătit(ă) sau nu, astăzi este ziua perfectă pentru a păși și de a reveni la viață. Aveți multă frumusețe și forță și există o mulțime de oameni care doresc să aibă acces la voi. Există mai mult interes pentru tine decât crezi, chiar acum.


Horoscop 16 februarie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, pare că nimeni nu-i poate opri să facă ce și-au propus și să reușească. Acest lucru ar putea fi valabil inclusiv în planul financiar. Este o perioadă favorabilă, în care puteți să investiți și să câștigați. Ar fi bine să fructificați acest moment și să vă maximizați câștigurile, pentru a nu avea mai târziu regrete.






Horoscop 16 februarie 2020, Capricorn:

Atmosfera armonioasă de astăzi le va da Capricornilor energie și bunădispoziție. Vă simțiți în centrul atenției în cercurile voastre de apropiați(te) și asta vă va da încredere. Relația cu persoana iubită este solidă, așa că nu ar fi rău să petreceți mai mult timp împreună. Și pentru nativii(ele) singuri(e), se pot ivi astăzi oportunități pentru întâlniri romantice.


Horoscop 16 februarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, e foarte posibil ca astăzi să fie o zi a deciziilor în relația de dragoste. Ar fi bine să lăsați la o parte unele gânduri care vă macină și să încercați să vorbiți direct, în față, ce aveți pe suflet. Ați putea descoperi că lucrurile stau altfel și ați putea avea de câștigat, atât voi, cât și partenerul(a) de viață. În plan financiar, instinctul vă poate conduce la alegerile cele mai bune. Nu ar trebui să aveți dubii în privința propriilor decizii.


Horoscop 16 februarie 2020, Peşti:

Această zi liberă, pentru Pești, ar putea fi specială dacă îi/le vor avea alături pe cei(le) dragi. O scurtă excursie, o ieșire în oraș sau o mică petrecere ar putea fi rețeta pentru a savura momente minunate. Se întrevede, de asemenea, o zi promițătoare în ceea ce privește achizițiile. Sfaturile prietenilor(elor) s-ar putea dovedi de mare ajutor în alegerile pe care le veți face.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS