Zodiac indian 2020. Care dintre cele 36 de zodii au noroc?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac indian 2020


Horoscopul indian conține 36 de zodii și pornește, la fel ca cel druidic, tot de la cele 12 zodii cunoscute, pe care le împarte în decade.


Toporișcă (21-31 martie). Dacă v-aţi născut în acest interval, zodiacul indian vă rezervă surprize de natură sentimentală, dar și profesională în 2020. Se prea poate să vă căsătoriţi, dar, în egală măsură, aţi putea să divorţaţi, dacă sunteţi deja într-o relație de cuplu.


Apă (10-19 februarie). Anul acesta, latura profesională va fi perfect aspectată pentru voi și nu vă vor lipsi nici banii, dacă veţi ști să vă jucaţi bine cărțile!


Arcaș (11-20 ianuarie). Anul 2020 va fi unul favorabil în special în plan profesional, relațiile de colaborare fiind excelent aspectate, dar și latura sentimentală va fi favorizată spre final.


Balanță (24 septembrie - 3 octombrie). Vor fi favorizate toate planurile şi vă veţi încerca norocul, cu predilecție în cel sentimental. Dacă vreţi, puteți!






Birjar (11-20 aprilie). Va fi un an bun pentru voi din toate punctele de vedere, cu un mic amendament – îngrijiţi-vă sănătatea și acţionaţi la cel mai mic semnal de alarmă!


Câine (22 iulie - 1 august). Anul 2020 vă va lua prin surprindere încă de la început, așa că veţi avea activitate pe toate planurile. Tot ce veţi încerca vă va reuși și s-ar putea să vă găsiţi jumătatea.


Cal (1-10 aprilie). Singura latură prost aspectată este cea sentimentală, anul acesta. Pericolul este iminent atât timp cât nu vă puteți ține nervii în frâu în fața partenerului(ei) de viață. În schimb, staţi bine cu banii.


Caleașcă (31 ianuarie - 9 februarie). În 2020, în sfârșit, eforturile voastre pe plan profesional vor da roade. Fie veţi primi avansarea mult dorită, fie un salariu mai mare, însă nu vă neglijaţi familia și persoana dragă!






Capră (1-10 mai). Fie că v-aţi propus asta sau nu, în 2020 aveţi mari șanse nu numai să vă găsiţi sufletul-pereche, ci și să formați împreună o familie.


Corabie (2-10 martie). Apele s-au liniștit în sfârșit și nu mai plutiţi în derivă! Anul acesta veţi putea să vă relaxaţi în sfârșit și să vă gândiţi mai mult la voi înşivă(sevă).


Delfin (24 octombrie - 2 noiembrie). Anul acesta, reuşiţi să realizaţi tot ce vă propuneţi. Latura financiară, cea profesională, dar și cea sentimentală vor fi bine aspectate.


Diamant (11-20 iunie). Zodiacul indian prevede că, în 2020, veţi putea în sfârșit să daţi greutățile la o parte și să luaţi o gură de oxigen. Profitaţi din plin de această şansă și puneţi-vă ideile în practică. Planul sentimental este excelent aspectat!






Elefant (11-20 mai). Pe plan sentimental veţi mai întâlni mici probleme. Veţi găsi rezolvarea mai repede decât vă așteptați, însă trebuie să daţi dovadă de mai multă răbdare și înțelepciune.


Fecioară (24 august - 2 septembrie). Anul 2020 este unul al deciziilor importante, așadar nu vă temeţi să acţionaţi! Un nou loc de muncă, o nouă casă sau o nouă relație pot apărea până la sfârşitul intervalului.


Fir (21-31 mai). Anul acesta veţi avea fir întins pe plan profesional, dar și sentimental, totul e să daţi dovadă de mai mult curaj și determinare. Din punct de vedere profesional, veţi beneficia de un ajutor nesperat!


Foc (21-30 aprilie). Anul 2020 va fi unul benefic și pentru voi pe toate planurile, însă, spre final, va trebui să nu vă pierdeţi răbdarea, deoarece pot apărea unele conflicte familiale neașteptate.






Funie (22-31 decembrie). Pentru voi, 2020 va fi un an al schimbărilor, în special latura profesională fiind bine aspectată. Drept urmare, sfârşitul anului v-ar putea găsi la alt loc de muncă.


Leu (13-22 noiembrie). În sfârșit veţi scăpa de problemele financiare care v-au dat de furcă anul trecut, așa că vă veţi putea concentra mai mult asupra vieții personale, care lasă de dorit.


Lotus (1-10 ianuarie). Dacă latura sentimentală și cea financiară sunt previzibile, nu același lucru se va întâmpla în plan profesional, unde apar schimbări notabile. Pregătiţi-vă pentru un salt în carieră!


Maimuță (14-23 octombrie). Veţi avea parte de o mulțime de schimbări de bun augur anul acesta, pe toate planurile, dar e foarte important să nu vă pierdeţi răbdarea și să încercaţi să săriţi etape.






Metal (13-21 decembrie). Va fi un an destul de liniștit pentru voi pe plan sentimental și profesional, cu o singură excepție – dacă nu vă veţi ține nervii în frâu, o dispută cu cineva apropiat vă va face să vă îndepărtaţi de restul familiei!


Pană (3-12 septembrie). Viața voastră va fi destul de echilibrată anul acesta și, în plus, aveţi toate șansele să vă găsiţi sufletul-pereche și să vă decideţi în sfârșit să vă puneţi pirostriile.


Perlă (20 februarie - 1 martie). Veţi avea un an bun, fără mari evenimente și cu satisfacții pe toate planurile, însă trebuie să aveţi mai multă grijă în privința sănătății, care va lăsa de dorit.


Phoenix (1-10 iunie). Veţi avea un an plin de realizări, însă cel mai important este să învăţaţi să fructificaţi oportunitățile care vi se ivesc. Data viitoare poate nu veţi mai avea parte de aceste ocazii.






Pustnic (23 noiembrie - 2 decembrie). Veţi avea un an bun din toate punctele de vedere, însă mai aveţi ceva de lucrat la capitolul stimă de sine și încredere în ceilalți(lelalte). Cineva apropiat s-ar putea să vă dezamăgească.


Rândunică (13-23 septembrie). Anul acesta va fi al vostru dacă veţi ști să profitați de ocaziile care vi se vor ivi. Daţi dovadă de mai multă îndrăzneală și vă vor surprinde chiar şi pe voi rezultatele!


Șarpe (1-10 iulie). Va fi un an bun pentru voi, mai ales dacă nu veţi face excese de nicio natură. În special în privința sănătății ar trebui să daţi dovadă de mai multă atenție!


Scoică (3-12 decembrie). Anul acesta va fi perfect pentru voi dacă veţi învăța să vă deschideţi mai mult față de cei(le) din jur. Secretele și neîncrederea v-au făcut să vă retrageţi din societate în ultimul timp.






Țestoasă (11-21 iulie). Veţi avea un an bun, cu atât mai mult cu cât binele pe care l-aţi făcut vi se va întoarce înzecit. Veţi culege roadele faptelor bune de până acum!


Turn (3-12 noiembrie). Anul acesta nu mai scăpaţi! Deja se aud clopotele de nuntă. Dacă v-aţi găsit perechea, până la sfârşitul lui 2020 vă veți pune pirostriile, dacă nu, aveţi toate șansele să vă îndrăgostiţi nebunește.


Uliu (4-13 octombrie). Acesta va fi anul vostru din toate punctele de vedere – profesional, sentimental și material. Mai mult, vă veţi bucura de prietenia unor oameni noi și veţi călători prin lume.


Urs (13-23 august). A venit momentul să vă declaraţi independența și să vă maturizaţi. Vă așteaptă un serviciu nou, prieteni(e) noi, dar și o iubire nouă, care va fi una de durată.






Vânător (2-12 august). Anul acesta vă veţi confrunta cu niște încercări deloc ușoare, dar acestea vă vor ajuta să vă maturizaţi și vă vor întări caracterul. Persoana iubită va fi mândră de voi!


Vier (21-30 iunie). Anul 2020 va fi plin de provocări pentru voi, dar le veţi depăși cu succes pe toate. Mare atenție la bani și mai ales la prietenii(ele) de care alegeţi să vă înconjuraţi! Cineva va încerca să vă escrocheze.


Vultur (21-30 ianuarie). Nu va fi un an simplu pentru voi, provocările se vor ține lanț, însă veţi lua decizii înțelepte, care vă vor fi de mare ajutor pe viitor. Sfârşitul lui 2020 va fi eliberator!


Yoghin (11-20 martie). Vă veţi confrunta cu o serie de momente dificile anul acesta, însă nimeni și nimic nu vă va întoarce din drum. În cele din urmă, veţi reuși tot ceea ce v-aţi propus.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS