Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Berbec:

Berbecii pot intra într-o stare de visare continuă. Nu este neapărat un lucru rău, însă este posibil ca cineva să profite de starea lor şi să le fure un lucru important de sub nas.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Taur:

Astăzi, în cazul Taurilor este vorba numai despre cumpărături. Achiziţii pentru casă, schimbări în garderobă sau chiar un cadou de mare valoare pentru o persoană dragă.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Gemeni:

Pe Gemeni s-ar putea să îi ia un/o prieten(ă) sau partenerul(a) de viaţă prin surprindere. Cu două bilete de avion. Pot ajunge într-un loc la care au tot visat.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Rac:

După zile pline de alergătură, Racii pot avea, în sfârşit, parte de clipe de odihnă. O carte, telefonul închis şi mintea limpede este tot ce au nevoie pentru a se relaxa.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Leu:

Leii fac ce fac şi, în ultima perioadă, îşi tot supără partenerul(a) de viaţă cu tot felul de gesturi. Se poate instala în relaţia lor o tensiune de care, dacă nu îşi vorbesc deschis, greu vor scăpa.






Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Fecioară:

Fecioarele pun greu ochii pe ceva sau pe cineva, însă atunci când se întâmplă asta, nimeni nu le mai ia gândul de acolo. În zilele ce urmează, aceşti nativi(e) pot fi numai cu capul în nori.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Balanţă:

Balanţele reuşesc să facă o impresie deosebită în faţa unui(ei) şef(e) la locul de muncă. Cine ştie, poate asta va veni la pachet şi cu beneficii.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Scorpion:

Scorpionii pot fi reticenţi în faţa ideilor noi sau a celor venite din partea unor persoane pe care nu le cunosc foarte bine. Sunt sfătuiţi să aibă o atitudine puţin mai flexibilă.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) Săgetător îşi concentrează întreaga atenţie pe o experienţă nouă sau pe o persoană nouă în viaţa lor. Aştrii îi sfătuiesc să fie puţin mai rezervaţi în ce priveşte acordarea încrederii.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Capricorn:

Iar Capricornii sunt cam trişti, cam posomorâţi după ce au încercat să sară nişte etape în relaţia de cuplu, s-au aprins prea repede, iar acum totul pare să se fi consumat.






Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt optimişti şi cu zâmbetul pe buze de dimineaţă până seara. Şi au şi de ce, dat fiind că negocierile la locul de muncă ar putea decurge foarte bine.


Recomandarea zilei de 29 ianuarie 2020, Peşti:

Mare atenţie la sănătate, dragi nativi(e) Peşti, pentru că nu sunteţi pe baterii, ci aveţi nevoie de odihnă, oricât v-aţi crede de puternici(e)!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS