Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020

Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Berbec:

BERBECII simt că partenerul(a) încearcă să le întindă o capcană. S-ar putea ca persoana iubită să vrea să le testeze fidelitatea, așa că trebuie să fie cu ochii în patru.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Taur:

TAURII ar putea avea un sentiment de slăbiciune și nu este nimic rău în asta, ci dimpotrivă, devin mai sensibili și încep să își deschidă sufletul în față a tot ce e nou în viața lor.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Gemeni:

GEMENII sunt mult prea preocupați de părerea celor din jur, iar asta nu face decât să le pună piedici în ceea ce-și doresc. Ar fi cazul să fie mai asumați și să nu le pese de răutățile auzite.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Rac:

Pentru RACI, a acționa astăzi numai din instinct poate fi cam periculos. Ar face bine să gândească rațional fiecare pas făcut.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Leu:

Chiar dacă de regulă sunt sufletul petrecerii, zilele acestea LEII s-ar putea să nu se simtă tocmai în largul lor la evenimente. Ar vrea să petreacă timp numai cu apropiații(tele) lor.






Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Fecioară:

Chiar dacă weekendul bate la ușă, FECIOARELE parcă sunt mai puse pe treabă ca niciodată. Au multe sarcini de dus la capăt și ce bine că au și energie pe măsură.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Balanţă:

Cum echilibru este cuvântul care îi/le definește pe nativii(ele) BALANȚĂ, prietenii(ele), familia, toți(ate) cei(le) dragi care au nevoie de un sfat, vor apela la înțelepciunea lor.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Scorpion:

SCORPIONII se pot trezi cu sentimentul straniu că ceva important este pe cale să se întâmple. Iar instinctul nu îi minte. Chiar pot primi o veste care să le schimbe semnificativ viața.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Săgetător:

SĂGETĂTORII nu își pot îndrepta atenția în mai multe direcții, iar asta nu e tocmai în avantajul lor. Ar putea fi tentați să calce strâmb, iar partenerul(a) să simtă că e ceva în neregulă.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Capricorn:

CAPRICORNII nu trebuie să refuze nicio invitație. Fie că vorbim de șanse în plan sentimental sau profesional, prezența lor într-un cerc larg de oameni astăzi le poate aduce multe beneficii.






Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Vărsător:

VĂRSĂTORII stau bine la capitolul bani și chiar se întrevăd vești și mai bune pe viitor. Cu noile câștiguri, își pot cumpăra un bun pe care și-l doresc de mult sau să plece într-o destinație îndepărtată.


Recomandarea zilei de 17 ianuarie 2020, Peşti:

Nativii(ele) PEȘTI sunt conflictuali(e) și își varsă nervii pe toți(ate) cei(le) din jur. Trebuie să înțeleagă că nu e nimeni de vină pentru problemele lor și că mai bine ar face un pas către rezolvarea acestora, decât să plângă în pumni.