Horoscopul sănătății, 13-19 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 13-19 ianuarie 2020


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Berbec:

Venus poposește luni în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care te-ai putea surprinde gândindu-te mai des la un/o fost partener(ă) sau la ceea ce nu a mers în cuplu în ultima vreme. În plus, Luna tranzitează și ea sectorul sănătății în zilele de 13 și 14, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu fii în cea mai bună stare la începutul acestei săptămâni.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Taur:

În zilele de 15 și 16, cât Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din astrograma ta solară, este foarte important să acorzi o mai mare atenție stării tale de bine la acest nivel. Este important să fii în total echilibru cu tine însuți(ăți), cu toate că circumstanțele mijlocului de săptămână ar putea să nu fie cele pe care le preconizai sau cele pe care ți le doreai neapărat.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Gemeni:

De vineri până duminică, adică pe toată perioada sfârșitului de săptămână, Luna se află în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca nivelul de energie de care dai dovadă în aceste zile să nu ridice la valoarea celui obișnuit. S-ar putea să nu prea ai chef de mișcare ori să exagerezi chiar din acest punct de vedere, irosindu-ți și ultima rezervă din baterii.






Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Rac:

În cazul tău nu se arată provocări din partea aștrilor în planul sănătății, indiciu că tonusul tău fizic și mental sunt la cote normale săptămâna aceasta. Ține însă cont că liberul arbitru total de care te bucuri poate fi o responsabilitate mare de dus. Este foarte important să îți gestionezi atent forțele, astfel încât să nu ajungi în situația de a o folosi într-o manieră care nu duce la nimic.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Leu:

Intrarea lui Venus de luni în casa transformărilor din horoscopul tău general coincide cu debutul unei perioade de posibile dezechilibre la nivel emoțional, cauzate cel mai probabil de unele tensiuni sau situații care te derutează în plan relațional. Este foarte important ca tranzitul ei să ajungă în cele din urmă să îți servească drept un semnal de trezire că trebuie schimbat ceva la abordarea ta.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Fecioară:

Mercur ajunge joia aceasta în casa sănătății fizice din astrograma ta solară, deschizându-ți uși sau căi de informare cu privire la cele mai bune modificări pe care le poți aduce stilului tău de viață și alimentație. Nu încape îndoială că ești o persoană care are grijă de bunăstarea sa fizică, dar poate că ar trebui să schimbi câte ceva – pe ici, pe colo, prin părțile esențiale – pentru a fi în forma cea mai bună.






Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Balanţă:

Venus ajunge lunea aceasta în casa sănătății fizice din astrograma ta solară, deschizând o perioadă în care trebuie să ai grijă să nu fii prea indulgent(ă) cu nevoile, dar mai bine zis dorințele tale. Mai exact, este vorba despre faptul că s-ar putea să te dedai la prea multe răsfățuri culinare, ceea ce te-ar putea aduce în situația de a mânca prea mult și de a pune câteva kilograme.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Scorpion:

Miercuri și joi, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că ar putea avea loc evenimente în plan relațional care îți alimentează unele frici sau frustrări cu care te luptai de ceva vreme încoace. Ori poate este vorba de unele întâmplări care seamănă izbitor cu momente din trecut experimentate în raport cu partenerul(a) de viață și care ți-au lăsat un gust amar.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Săgetător:

De vineri până duminică, adică pe toată perioada sfârșitului de săptămână, Luna se perindă prin casa subconștientului din astrograma ta solară, fapt pentru care se recomandă să ai mare grijă la energiile la care te expui și la vibrațiile persoanelor cu care intri în contact. S-ar putea să te contaminezi destul de ușor cu o nostalgie sau cu un sentiment de melancolie greu de explicat.






Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Capricorn:

Nu te numeri printre nativii(ele) zodiilor încercate din punct de vedere al sănătății de aștri în această săptămână. Ține însă cont de faptul că responsabilitatea ta este mare, adică trebuie să ai grijă să îți dozezi energia cu atenție pe parcursul tuturor zilelor care urmează. Așadar, este foarte important să îți concepi un program bine ticluit, de care să încerci să te ții cât mai mult.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Vărsător:

Lunea și marțea aceasta, Luna se deplasează prin casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că, dacă judecăm după energia zodiei asociate cu acest sector din viața ta, te așteaptă un început de săptămână în care s-ar putea să fii prea drastic(ă) cu tine însuți(ăți) și cu cei(le) din jur, dar mai ales cu partenerul(a) de viață și/sau de afaceri. Încearcă să vezi dacă nu cumva exagerezi.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Peşti:

Marți și miercuri, Luna tranzitează casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce poate duce la producerea de evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să îți tulbure echilibrul universului interior. Se prea poate ca aceste întâmplări să aibă o legătură mai mult sau mai puțin strânsă cu faptul că au avut loc unele tensiuni între tine și persoana iubită/partenerul(a) de afaceri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS