Horoscopul dragostei, 6-12 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 6-12 ianuarie 2020


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Berbec:

Luna Plină din data de 10 se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că atmosfera de care ai avut parte în ultima vreme pe acest plan ajunge în a doua parte a acestei săptămâni la climax. În funcție de cum au mers lucrurile pe acest plan în perioada aceasta, îți poți da seama dacă acest eveniment astral aduce vești bune sau nu.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Taur:

În plan relațional, Luna Plină din vinerea aceasta poate duce la divergențe de viziune și mentalitate în raport cu persoanele apropiate, dar mai ales cu rudele, prietenii vechi și vecinii. Cu toate acestea, ai putea constata că, în cele din urmă, are și un efect catartic. Mai precis, este vorba despre faptul că vă pune față în față cu unele chestiuni despre care ați evitat să vorbiți o perioadă lungă de timp.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Gemeni:

Casa transformărilor coincide și cu cea a complexității vieții de cuplu, semn cum că săptămâna aceasta ar putea fi una a micilor impasuri în raport cu partenerul. Șansele sunt mari să nu fie vorba de ceva serios, dar cu toate acestea, trebuie să te pregătești pentru situații intense prin care se încearcă armonizarea unor aspecte aflate în dezechilibru în viața voastră sentimentală.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Rac:

Luna Plină de vineri îți potențează șarmul și carisma, dar riscă, de asemenea, să îți ridice pragul de sensibilitate, ceea ce poate face dificil pentru cei de lângă să relaționeze cu tine. Te lezezi foarte ușor sau nu spui ce anume te deranjează, ceea ce riscă să conducă la situații fără ieșire. Caută să ai mai multă grijă cum te raportezi la ceilalți.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Leu:

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin semnul nașterii tale, moment numai bun să îți dai întâlniri romantice dacă crezi că ai întâlnit pe cineva special, iar în cazul în care ai deja pe cineva, nu ar fi rău să organizați o serie de activități în doi, menite să vă ducă mai aproape. Ți-ar prinde bine să stai mai mult cu partenerul.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Fecioară:

Din pricina Lunii Pline de vineri ți-ar putea fi destul de greu să te împarți între viața de familie, adică timp cu persoana iubită și copii, și planurile cu prietenii, dar dacă nu ai apucat să te vezi cu toți cei din urmă de sărbători, poate ar fi bine să îți faci vreme, vineri măcar, să stai mai mult cu anturajul. Este evident faptul că aveți multe povești de recuperat.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Balanţă:

Timpul petrecut cu familia și acela pe care altfel l-ai fi dedicat în gospodărie s-ar putea să scadă în această săptămână. Nu te mira așadar dacă apar reproșuri sau critici din partea persoanelor dragi, care se așteptau poate să nu renunți chiar atât de ușor la prioritățile de acasă în favoarea celor de la serviciu. Caută să stabilești o formă de echilibru.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Scorpion:

Este foarte posibil să apară confuzii sau neînțelegeri între tine și rude, mai ales dacă locuiești la distanță de ele sau sunt din partea partenerului de viață. Formele de comunicare ce implică mesaje mai degrabă decât conversații față în față ar putea să conducă la situații în care vă răstălmăciți unii altora vorbele. Evitați să discutați chestiuni sensibile.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Săgetător:

S-ar putea ca iubirea să ajungă să se confunde cu posesiunea în anumite situații. Dacă știi că ai astfel de apucături sau se lasă partenerul pradă la astfel de tendințe, pregătește-te să treci prin filtrul rațiunii asemenea ieșiri. Trebuie să vă respectați unul altuia libertățile personale. Aceasta este dovada ultimă de încredere în relații.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Capricorn:

Pe de altă parte, în plan social dai dovadă de mult șarm și carismă, în special în raport cu admiratorii(oarele) sau cu partenerul. În același timp, ești și pasional(ă) și încăpățânat(ă), ceea ce poate conduce la unele tensiuni între tine și ceilalți. Atât timp cât nu evoluează de la statutul de scântei care condimentează climatul intim, poți sta liniștit(ă). Nu lăsa focul să mistuie tot în jur.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Vărsător:

Sâmbătă și duminică, Luna traversează casa cuplului din horoscopul tău general, moment numai bun să pregătești ceva special pentru tine și persoana iubită, mai ales în cazul în care nu ați pregătit nimic pe weekendul acesta. Cu siguranță v-ar prinde bine două zile în care să vă concentrați doar unul asupra celuilalt, fără zgomote și angajamente care să implice exteriorul.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Peşti:

În acest moment de respiro, concentrează-te mai mult pe ceea ce te face fericit(ă) acum. Fie că este vorba de pasiuni, copii sau persoana iubită, cert este că timpul petrecut cu cei dragi sau făcând ceea ce îți place te va ajuta să îți ordonezi gândurile într-un mod plăcut. Apoi te poți întoarce cu o perspectivă nouă în plan social și în raport cu planurile de viitor care nu au mers.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS