Horoscopul dragostei, 20-26 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 20-26 ianuarie 2020


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Berbec:

Casa ocupată de Luna Nouă de la sfârşitul acestei săptămâni mai este cunoscută și ca cea care patronează viața socială, ceea ce înseamnă că te așteaptă un weekend în care nivelul popularității tale crește destul de mult. În felul acesta, este posibil să cunoști persoane noi ce gândesc similar ție și au preocupări similare cu ale tale. Prezența lor în viața ta este o veritabilă gură de aer proaspăt.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Taur:

Zilele de 20 şi 21 ianuarie ar putea veni la pachet cu unele tensiuni între tine și persoana iubită și se prea poate ca acestea să vizeze banii sau modul în care unul dintre voi alege să își administreze finanțele. Trebuie să te gândești la o modalitate prin care poți ajunge la un consens cu partenerul(a) în legătură cu acele teme în privința cărora viziunile voastre nu se întâlnesc.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Gemeni:

Aceeași Lună Nouă poate atrage atenția asupra relației tale cu rudele stabilite în străinătate sau cu părinții partenerului(ei). Dacă nu ai reușit să menții un contact stabil sau ați traversat de curând o perioadă de tensiuni, acum ar fi momentul să ai inițiativa împăcării. În plus, nativii(ele) implicați(te) în relații la distanță resimt mai puțin dificil depărtarea de persoana iubită.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Rac:

Aceeași Lună Nouă poate marca însă debutul unei perioade destul de grele în plan relațional. S-ar putea să fie nevoie să reglezi unele chestiuni cu partenerul(a), mai ales dacă este vorba despre probleme recurente, care par că s-au agravat. Ar fi cazul să ridicați covorul și să vedeți ce anume s-a adunat sub el în ultima perioadă. S-ar putea ca acolo să se ascundă multe lucruri nediscutate.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Leu:

Aceeași Lună Nouă vine cu vești bune și în plan relațional, acolo unde resimt și nativii(ele) implicați(te) într-o relație și cei(le) care mai caută încă persoana iubită efectele acestui eveniment astral. Cei(le) dintâi simt că se bucură de mai multă spontaneitate în plan sentimental, iar ceilalți(lelalte) se bucură de ocazii de flirt și oportunități de a cunoaște oameni noi, cu care ar putea fi compatibili(e).


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Fecioară:

În zilele de 20 şi 21 ianuarie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul tău general, semn cum că ar fi bine să petreci mai mult timp cu cei(le) dragi la începutul acestei săptămâni. Așadar, dacă nu ți-ai făcut planuri cu cei(le) dragi atunci, poate nu ar fi momentul ideal să te gândești la modalități prin care ați putea să stați mai mult unii(ele) în compania celorlalți(te). Vă va prinde bine să mâncați toți cina împreună, de exemplu.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Balanţă:

Luna Nouă din data de 24 ianuarie se formează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce anunță că, dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, ai putea cunoaște o persoană extrem de interesantă. În cazul în care te leagă deja câțiva ani de partener(ă) și aveți copiii, te așteaptă momente de neuitat în compania lor. Oferă-le mai mult din atenția și implicarea ta.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 24 ianuarie se formează în casa familiei din horoscopul tău general, iar specificul acestui eveniment astral anunță faptul că se deschide o perioadă de schimbări pe acest plan. Pe unele, ca de exemplu atitudinea ta vizavi de unele persoane dragi, le poți controla, dar în cazul altora, nu ține de tine decât modul în care reacționezi la faptul că au loc.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Săgetător:

Tot Luna Nouă din 24 este și cea care atrage atenția asupra relației tale cu rudele apropiate. Este drept că poate are o natură atipică, ce nu se potrivește tiparului normal al acestor legături de familie, dar acest lucru n-ar trebui să îți dea de gândit că se întâmplă ceva anormal. Doar în filme vedem cazuri ideale, iar diferențele din viața reală nu ar trebui să te sperie.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Capricorn:

Tot mijlocul acesta de săptămână este unul în care sunt de bun augur întâlnirile romantice sau alte angajamente sociale în care trebuie să dai dovadă de șarm și carismă. Vei face impresie bună dacă ieși prima oară cu cineva atunci, iar dacă trebuie să participi la o aniversare sau un alt eveniment de natură similară, nu vei avea nicio problemă în a te simți în largul tău cu totul.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Vărsător:

Tot Luna Nouă din data de 24 ianuarie te face mai conștient(ă) de atuurile tale fizice și mentale, ceea ce te ajută să te poziționezi altfel în raport cu admiratorii(arele) ori cu persoana iubită. Dacă îți folosești imaginația, s-ar putea să îl/o recucerești pe partener(ă) în această săptămână ori să abordezi în sfârșit acea persoană pe care o simpatizezi de ceva vreme. Ai mai multă încredere în tine.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Peşti:

Zilele de 23 și 24 ale lunii sunt despre prieteni(e). Sărbătorile de iarnă au trecut de ceva vreme și pare că, între timp, n-ai avut prea mult timp să te vezi cu ei(le). În cazul în care nu și-au programat nici ei(le) ceva pentru seara acelor zile, poate ar fi bine să faceți ceva împreună. Fie că mergeți la un film sau undeva în oraș la masă, cert este că îți va prinde foarte bine să îi/le revezi și să discutați.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS