Horoscopul banilor și a carierei, 20-26 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 20-26 ianuarie 2020


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Berbec:

Luna Nouă din 24 ianuarie ocupă casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, semn cum că săptămâna aceasta ar trebui să te preocupe chestiunile de ordin (extra)profesional cu bătaie lungă. Prin intermediul relațiilor pe care ți le faci săptămâna aceasta, poți primi sfaturi sau chiar un ajutor financiar.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Taur:

Luna Nouă din data de 24 se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie una a progreselor în plan profesional pentru tine. Prin intermediul acestui eveniment astral, te întâlnești cu ocazii importante de a te face remarcat(ă) și de a ieși în evidență cu toate realizările pe care le-ai înregistrat în ultima vreme.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Gemeni:

Luna Nouă este cea care îți atrage atenția asupra educației tale. În cazul unor nativi(e), acest eveniment astral deschide perioada unor călătorii la distanțe destul de mari de casă, cu studiile sau în interes profesional. Alții(tele) s-ar putea înscrie la cursuri de recalificare sau de perfecționare continuă, din dorința de a învăța ceva nou sau de a se pune la curent cu ultimele tehnici de lucru apărute.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Rac:

Luna Nouă din ziua de 24 dă startul unei perioade în care tu și partenerul de viață și/sau de afaceri vă puteți suplimenta resursele comune sau puteți valorifica o parte din resursele dobândite ori pe care le dețineți împreună prin intermediul unor economii. În astfel de situații, tot ceea ce trebuie să faci este să comunici bine cu apropiații și să concepeți repede un plan de acțiune.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Leu:

Luna Nouă din 24 ianuarie se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu că acest eveniment astral îți aduce în cale persoane cu care poți ajunge să colaborezi sau care îți pot deveni clienți. Pare că aveți foarte multe lucruri în comun, dar printre acestea se numără faptul că sunteți cu toții încăpățânați și puteți avea de pierdut dacă nu lăsați orgoliile deoparte.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Fecioară:

Luna Nouă din 24 ianuarie simbolizează și munca, ceea ce înseamnă că se arată la orizont o săptămână destul de plină. Pe de altă parte, nici nu duci lipsă de un nivel de randament suficient de ridicat încât să poate susține volumul de sarcini care ți-a fost delegat. Așadar, s-ar putea să te mire până și pe tine cât reușești să realizezi până la sfârșitul săptămânii.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Balanţă:

În zilele de 20 şi 21 ianuarie, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te așteaptă o zi în care va trebui să te bazezi pe abilitățile tale de interacțiune cu ceilalți. Altfel, s-ar putea să apară tensiuni care pot duce la o scădere a calității muncii tale. Străduiește-te așadar să comunici eficient cu cei cu care lucrezi și cere lămuriri suplimentare dacă ai nevoie.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Scorpion:

În zilele de 20 şi 21 ianuarie, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea apărea oportunități, la nivel profesional sau în afara serviciului, prin intermediul cărora ți-ai putea suplimenta bugetul sau ai putea valorifica o sumă de bani grație unor investiții. Important este să nu te arunci cu capul înainte, ci să calculezi atent riscurile.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Săgetător:

Luna Nouă din 24 indică faptul că vei avea parte de o săptămână lucrătoare în care va trebui să fii activ(ă) și să jonglezi eficient cu mai multe sarcini în același timp. Pe de-o parte, ai o grămadă de telefoane și de e-mailuri de dat, iar în cazul unor nativi(e), se mai adaugă acestor activități ședințe și întruniri în cadrul cărora trebuie să iei cuvântul și să te controlezi foarte bine.






Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Capricorn:

Luna Nouă din data de 24 se perfectează în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care finanțele ar trebui să constituie o prioritate pentru tine. Nici nu va fi nevoie să te chinui prea mult pentru a repera oportunități de suplimentare a veniturilor pentru că ele ar putea fi prezente la tot pasul în această perioadă.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Vărsător:

Luna Nouă din ziua de 24 anunță o perioadă în care toate reflectoarele sunt ațintite asupra ta la nivel profesional. Pe de-o parte, s-ar putea să te remarci în fața unor persoane care te pot ajuta să perseverezi în carieră, deschizându-ți uși inaccesibile până atunci. Dar tot asta înseamnă că dacă faci vreo mișcare greșită, s-ar putea ca reputația ta de profesionist să aibă de suferit.


Horoscop 20-26 ianuarie 2020, Peşti:

În zilele de 20 şi 21 ianuarie, se arată oportunități să ieși în evidență la serviciu și să te impui ca o figură pe care se poate conta în fața superiorilor. La mijlocul săptămânii, încearcă să îți faci timp și pentru proiectele pe termen lung, mai ales dacă le derulezi extraprofesional și în asociere cu alte persoane. S-ar putea să înregistrezi progrese mai mari decât te-ai așteptat dacă faci eforturi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS