Horoscopul banilor și a carierei, 13-19 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 13-19 ianuarie 2020


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Berbec:

Nu este de mirare așadar dacă începutul de săptămână este unul mai dificil și la nivel profesional. Este drept că tranzitul Lunii te ajută să dai dovadă de mai multă rigoare și de o etică profesională ireproșabilă, dar în același timp s-ar putea să te împotmolești la unele lucruri cărora altfel le acordai mult mai puțin din timpul tău. Străduiește-te așadar să nu pierzi timpul cu fleacuri.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Taur:

Venus ajunge luni în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general, moment numai bun să te concentrezi pe ceea ce reprezintă o inițiativă de lungă durată pentru tine. Perioada care urmează îți poate aduce multe progrese în raport cu acestea, iar pe plan profesional, intrarea lui Mercur de joi în casa carierei îți susține ascensiunea la nivel profesional.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Gemeni:

Mercur ajunge joia aceasta în casa carierei din horoscopul tău general, moment numai bun să te concentrezi pe îmbunătățirea felului în care comunici cu superiorii sau îți expui ideile în plan profesional. În acest sens îți vine în ajutor Venus care poposește luni în casa studiului și a călătoriilor. Contactul cu alte culturi sau unele cursuri îți pot veni într-ajutor.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Rac:

Ingresul lui Mercur de joi în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri îți semnalează că, începând din a doua parte a acestei săptămâni, ați putea afla de oportunități de câștiguri comune. S-ar putea să contribuie și intrarea lui Venus de luni în casa studiului și a sănătății la aceste reușite, deschizându-vă porți ferecate până acum.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Leu:

Se prea poate să resimți mersul ei prin acest sector (respectiv schimbarea de semn a lui Mercur de joi) și în plan profesional. Mai exact, este posibil ca partenerii de afaceri, clienții și/sau colaboratorii să pară deschiși la unele noi strategii de acțiune, dar să se dovedească în cele din urmă destul de conservatori. Sau pur și simplu nu poți discuta unele lucruri cu ei, deși la altele ai cale liberă.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Fecioară:

Tot Mercur este cel care, de la mijlocul acestei săptămâni încolo, îmbunătățește felul în care comunici cu colegii de muncă. De asemenea, s-ar putea să îți fie mai ușor să te informezi, dar și să aplici tehnici noi de lucru, deci caută așadar să profiți de tranzitul său prin acest sector – recunoscut ca fiind și al muncii – pentru a ajunge la performanța de a munci mai puțin pentru mai mult.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Balanţă:

Pe de altă parte, aceeași Venus operează unele schimbări de bun augur în plan profesional. Este vorba despre faptul că detensionează atmosfera încărcată între tine și unii colegi de muncă, ceea ce te ajută să comunici mai bine cu ei, să eviți eventualele neînțelegeri, dar și să dai dovadă de un nivel de randament mai ridicat. Ești genul de persoană care performează bine în medii liniștite.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Scorpion:

Luni și marți ar fi bine să te ocupi mai îndeaproape de unele chestiuni care țin de planuri de viitor sau de proiecte în care ești implicat(ă) sau pe care le derulezi de curând sau de mai multă vreme. Tranzitul Lunii prin casa aferentă din horoscopul tău general îți poate aduce oportunități mari să înregistrezi progrese valoroase pe aceste planuri. Nu este exclus să fie vorba de o persoană.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Săgetător:

Cariera și planurile de viitor, respectiv proiectele constituie un punct important din lista ta de priorități de săptămâna aceasta. Tranzitul Lunii traversează casele aferente din horoscopul tău general, facilitându-ți întâlniri cu persoane și conjuncturi care te pot ajuta să faci unele salturi importante la acest nivel. Trebuie doar să dai dovadă de profesionalism și să afișezi tact.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Capricorn:

Mercur ajunge joia aceasta în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu că te așteaptă o perioadă în care situația ta financiară și/sau materială se îmbunătățește destul de mult. Intri în posesia unor ponturi sau a unor informații care te pot ajuta să întorci unele situații în favoarea ta din punct de vedere financiar. Ajută că îți potențează abilitățile de comunicare Venus de luni începând.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Vărsător:

Cu Venus de luni începând în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, s-ar putea să apară din a doua parte a acestei săptămâni începând oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unei părți din economii prin intermediul investițiilor. La acestea contribuie și tranzitul lui Mercur prin semnul nașterii tale, eveniment astral care debutează joi.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Peşti:

Se anunță o săptămână cu mize mari mai ales în cazul nativilor(elor) care activează în cadrul unui parteneriat de afaceri ori care lucrează constant cu oamenii. Tranzitul Lunii de zilele acestea le testează abilitatea de se face plăcuți(te) chiar atunci când solicită standarde mai ridicate persoanelor cu care colaborează. Nu te aștepta să fie ușor, dar fii sigur(ă) că va ieși bine în final.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS