4 este cifra anului 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 este cifra anului 2020


Se spune că influenţa cifrei 4 – cifra anului 2020 – s-ar fi făcut simţită, timid, încă de la sfârşitul toamnei lui 2019. Pe măsură ce intrarea în noul an se apropie, vom percepe mai intens vibraţiile ei. Dualitate, pragmatism, echilibru, concentrare, compromis, armonie sunt cuvintele-cheie care ne vor ghida în acest an bisect.

Cum 2+0+2+0 = 4, cifra 4 este cea reprezentativă pe parcursul anului şi va fi marcantă, cu toate accepţiile ei. Dar pentru a înţelege lucrurile pe deplin, trebuie să analizăm fiecare cifră componentă în parte.


Semnificaţiile cifrei 2 sunt, evident, amplificate de dubla ei prezenţă. 2 reprezintă relaţiile şi dualitatea. E vorba în primul rând de relaţiile pe care le avem cu alte persoane, dar şi de relaţia pe care o avem cu noi înşine, este despre acele aspecte interioare sau exterioare pe care trebuie să le descoperim, să le reglăm, să le echilibrăm. Este în avantajul nostru să dăm dovadă de autocontrol, autodisciplină, maturizare de-a lungul acestui an provocator.






Cifra 2 ne învaţă să fim flexibili, să facem compromisuri dacă este nevoie pentru bunul mers al unei situaţii sau colaborări. Dar poate însemna nu doar echilibru şi linişte, ci şi conflict, neînţelegere, invidie, pentru că simbolizează polaritatea, opoziţia şi tensiunea dintre cele două naturi umane, cea feminină şi blândă, generoasă, cea masculină şi impunătoare, puternică.

Dacă unele relaţii se vor îmbunătăţi şi vor deveni indestructibile, altele se vor răci sau chiar se vor rupe, în funcţie de capacitatea noastră de a ne adapta şi de a le gestiona. Trebuie să renunţăm la barierele şi limitările pe care ni le impunem singuri sau pe care le impunem altora.






În acest an va fi de bun augur să lucrăm în echipă pe plan profesional şi foarte uniţi, în pereche, pe plan personal. Disponibilitatea spre negociere, iertare, sacrificiu sunt cruciale.


Cifra 0 este şi ea una puternică şi plină de semnificaţii. Reprezintă în acelaşi timp totul şi nimic, simbolizează o gamă infinită de posibilităţi, o tablă ştearsă pe care urmează să ne scriem propriul destin. Opţiunile şi oportunităţile noastre sunt nelimitate. Putem profita de ele cu condiţia să ne eliberăm de bariere şi idei preconcepute.


Cifra 4, cifra anului 2020, este una a stabilităţii, a siguranţei. Perioada pe care o domină este un timp bun pentru a consolida relaţii, poziţii în organizaţii, grupuri, companii.

Este şi un moment benefic pentru a stabili noi conexiuni, pe care le abordăm cu o atitudine deschisă, optimistă şi cu mai multă încredere în noi.






Vom putea să ne stabilim obiective, să ne facem planuri şi să le îndeplinim pas cu pas. Lucrurile vor avansa încet sau chiar vor staţiona uneori, dar lecţia lui 2020 este aceea că nu trebuie să renunţi. Înscrie-te la cursuri de perfecţionare, începe noi studii, asociază-te cu persoane şi asociaţii de la care ai de învăţat. În 2020 trebuie să-ţi organizezi mai bine toate aspectele vieţii, de la programul zilnic de muncă, până la dietă, odihnă, concedii, cheltuieli. Cu cât eşti mai serios şi mai responsabil, cu atât mai mult îţi va surâde norocul.

Cei care se nasc în acest an vor fi caractere disciplinate, perseverente, bine ancorate în realitate, foarte încrezătoare şi greu de abătut din drumul lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS