Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Berbec:

O discuţie aprinsă cu partenerul(a) poate scoate pentru BERBECI la iveală mari diferenţe între ei şi persoana iubită. Pot ajunge să nu se mai regăsească în relaţia pe care o au.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Taur:

TAURII au o intuiţie extrem de ascuţită şi miros minciuna de la mare distanţă. Cineva vrea să îi ducă de nas, însă nu va avea nicio şansă.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Gemeni:

Sfârşitul de săptămână a venit la pachet cu tentaţii pentru GEMENI. Pot simţi nevoia de ceva nou în viaţa lor şi nu vor zice NU dacă li se iveşte ocazia să flirteze cu cineva.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Rac:

RACII ar face bine să stea departe de malluri, de magazine, de orice înseamnă cheltuială. Da, sărbătorile bat la uşă, însă portofelul ar trebui să stea închis.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Leu:

Nativii(ele) LEU pot răni pe cineva drag, chiar din dorinţa de a-l/o proteja. Îi ascund un adevăr acestei persoane, însă sunt şanse mari ca ea să îl afle.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Fecioară:

Este o zi a retrospectivelor şi a introspecţiei pentru FECIOARE. Se gândesc la ce au făcut bine anul acesta, la ce ar mai fi vrut să facă şi la ce visează de acum înainte.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Balanţă:

Nativii(ele) BALANŢĂ se pot dedica în întregime altei persoane, să nu mai ştie ce să facă pentru a-i fi pe plac acesteia. Şi riscă astfel să se neglijeze pe ei(le) înşişi(săle).


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Scorpion:

SCORPIONII se numără printre cei mai afectaţi nativi de intrarea Soarelui în Capricorn. Pot simţi că se detaşează de emoţii, că devin mai indiferenţi, mai reci. Iar asta nu este neapărat un lucru rău, ci îi poate proteja de răutăţile celor din jur.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII sunt şi ei direct vizaţi de acest eveniment astral, în special din punct de vedere profesional. E musai să ia nişte decizii şi să fie mai hotărâţi atunci când îşi cer drepturile.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Capricorn:

Intrarea Soarelui în Capricorn le aduce multe noutăţi chiar lor, CAPRICORNILOR. Sentimental, lucrurile încep să meargă într-o direcţie atât de bună, încât se pot gândi chiar la marele pas.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Vărsător:

Mici dispute cu persoana iubită pentru VĂRSĂTORI, însă nimic semnificativ. Cu calm şi zâmbetul pe buze, va trece orice mică ceartă.


Recomandarea zilei de 22 decembrie 2019, Peşti:

PEŞTII se bucură de o schimbare de dispoziţie fantastică, astăzi. O veste foarte bună le readuce starea de bine şi optimismul care le-a cam lipsit în ultima perioadă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS