Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Berbec:

Putem spune că de azi intrăm în vacanţă, însă pentru BERBECI poate fi un moment prielnic să primească o oferă de muncă, una chiar foarte tentantă.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Taur:

TAURII în schimb sunt cu gândul numai la concediu, la sărbători, la distracţie. Şi nu e nimic greşit în asta, pentru că merită din plin.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Gemeni:

GEMENII trebuie să lase inima să vorbească pentru ei, măcar o dată, să nu îşi mai pună bariere sentimentelor. Pot avea o surpriză foarte plăcută dacă îşi deschid sufletul.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Rac:

O mare schimbare îi poate aştepta pe nativii RAC. Vorbim fie de schimbarea locului de muncă, a locuinţei sau chiar de o plecare peste hotare.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Leu:

LEII simt din suflet nevoia de spaţiu personal, de independenţă. Nu este o idee bună pentru ei să aibă o relaţie în care să împartă totul cu partenerul.






Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Fecioară:

Nativii FECIOARĂ ar trebui să înveţe să mai spună şi „nu” atunci când li se cere ajutorul. Încercând mereu să le facă pe plac celor din jur, risca să se neglijeze pe ei înşişi.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Balanţă:

BALANŢELE se trezesc cu o energie la cote maxime, gata să fie cât se poate de productive astăzi. Nici nu simt că e sfârşit de săptămână.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Scorpion:

Iar SCORPIONII, mai ales cei îndrăgostiţi şi cu capul în nori pun la cale tot felul de strategii pentru a stârni mister, pentru a ridica şi mai mult interesul persoanei pe care o plac.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII şi atenţia distributivă... Nu au nicio legătură. Odată ce le-a intrat ceva sau cineva în cap, se gândesc numai acolo, neglijând alte planuri din viaţa lor.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII trec printr-un carusel al emoţiilor astăzi! Devin foarte emotivi, spirituali, intră într-o stare de meditaţie, în care vor să scape de tot ce e negativ în viaţa lor.






Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII sunt în elementul lor şi nimic nu le poate distrage atenţia. Sunt numai un zâmbet, iar atitudinea pozitivă îi ajută mai mult ca orice.


Recomandarea zilei de 20 decembrie 2019, Peşti:

Nativii PEŞTI trebuie să aibă mare grijă cum îşi organizează cheltuielile. Au multe lucruri de cumpărat, multe cadouri de făcut şi riscă să intre în buget mai mult decât e necesar.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS