Nativii acestor 3 zodii s-ar putea despărţi în 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Nativii acestor 3 zodii s-ar putea despărţi în 2020


„Până când 2020 ne va despărți”, ar putea spune nativii/ele acestor trei zodii, pentru care anul viitor ar putea aduce o dureroasă dar necesară schimbare. Nimic dramatic sau copleșitor, din contră - o eliberare ce le va permite, într-un final, să trăiască așa cum și-ar fi dorit mereu.


Taur:

Nativii/ele din Taur ar putea trece prin clipe mai puțin plăcute în 2020. Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste demnă de filme s-ar putea transforma, cu o viteză fulgerătoare, într-un morman de regrete și amintiri. De obicei, Taurii se despart greu spre deloc de persoana iubită, așa că cei/le care vor face pasul decisiv vor avea, probabil, sute de motive serioase. Nici gând de capricii, trădări sau decizii luate la cald. Deopotrivă pasionali și calculați, nativii/ele din Taur vor ști cu exactitate când e momentul pentru a spune „adio”. De obicei, mult mai târziu decât ar fi trebuit.






Capricorn:

Dacă au de cine să se despartă, Capricornii o vor face cu un profesionalism demn de o cauză mai bună. Dacă nu, vor găsi ei/le pe cineva în timp util. Este în firea lor să trăiască la intensitate maximă, chiar dacă în jumătate din timp stau singuri/e, iar în cealaltă fie se ceartă, fie iubesc pătimaș. Asta doar atât timp cât nu găsesc persoana potrivită. Atunci când își vor cunoaște sufletul-pereche, la fel de imprevizibil și misterios ca și ei/le, Capricornii vor deveni de nerecunoscut - cuminți, loiali/e și prietenoși/ase. Dar mai este timp până atunci, iar 2020 se anunță numai bun pentru câteva despărțiri răsunătoare.


Fecioară:

Pentru Fecioare despărțirea este o chestiune de ordin matematic. Calcul rece, precizie de ceasornicar, totul plănuit, aranjat, organizat și executat după manual. Atunci când spun „adio” nativii/ele din Fecioară sunt deja cu gândul la următoarea aventură, iar în mintea lor plecați/te de multă vreme. Mai rămânea doar de făcut anunțul. Puține Fecioare umblă cu jumătăți de măsură. Fie sunt îndrăgostite peste cap și loiale, fie n-au nici cea mai mică emoție. Orice, însă nu monotonie și compromis. Iar cei/le care se află într-o situație delicată probabil au început, oricum, organizarea unei despărțiri de toată frumusețea, ce urmează a fi prezentată concis partenerului/ei, cândva prin 2020.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS