Locul pe care trebuie să îl vizitezi în această viață, în funcție de zodia ta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Locul pe care trebuie să îl vizitezi în această viață, în funcție de zodia ta


Berbec:

Kaikoura, Noua Zeelandă. Spiritul tău de aventură și iubirea pentru sport nu te lasă să ratezi o astfel de destinație. Kaikoura, Noua Zeelandă îți oferă tot ce e mai bun din ambele, iar o zi petrecută aici te va face să vrei și mai mult. Hrănește-ți latura aventuroasă și sportivă înotând cu delfinii și nu uita de vizionarea balenelor!


Taur:

Paris, Franța. Schimbarea bruscă a peisajul îți dă emoții, așa că cel mai bine ar fi să vizitezi marile orașe ale lumii. Parisul este un oraș minunat dacă îți este frică de schimbare și de a părăsi confortul casei tale. Orașul iubirii are o cultură uimitoare și o gastronomie pe măsură.


Gemeni:

New York, SUA. New Yorkul este locul perfect pentru tine, deoarece este plin de oameni diferiți cu care poți socializa. Chiar dacă ai mai fost aici, o nouă vizită nu va fi niciodată plictisitoare. Vei avea foarte multe lucruri de făcut, de la spectacolele de pe Broadway până la încercarea noilor tendințe culinare. Nu te vei plictisi niciodată aici!


Rac:

Jamaica, Caraibe. Tu ești foarte atașată de casa ta, dar asta nu ar trebui să te împiedice să vezi locurile pe care ți le dorești cel mai mult. Îți place să fii oriunde lângă apă, ceea ce face ca Jamaica să fie destinația perfectă pentru tine. Aici, valurile de un albastru cristalin îți vor spăla toate grijile. În momentul în care sorbi sucul de nucă de cocos, iar pielea ți se va prăji la soare, atunci te vei simți acasă.


Leu:

Ibiza, Spania. Fanteziile tale cu petreceri fastuoase pot deveni realitate în orașul magic Ibiza. Aici, te vei simți întotdeauna ca un/o rege/ină. Te vei bucura de toată atenția pe care ți-o dorești și vei avea ocazia să fii sufletul petrecerii. E ca și cum în fiecare zi este ziua ta de naștere.


Fecioară:

Machu Picchu, Peru. O călătorie în acest loc este ca și cum ți-ai curăța sufletul. Munții Anzi îți vor alimenta preocuparea pentru sănătate. Pe măsură ce vizitezi acest oraș abandonat, te vei minuna de zidurile sofisticate și atent gândite din piatră uscată. Peisajul orașului antic te va inspira în propriile proiecte.


Balanţă:

Dublin, Irlanda. Aici te vei simți aproape de casă. Orașul are o istorie foarte interesantă care îți va capta interesul în timp ce înveți despre modul de viață de acolo. Până la finalul călătoriei te vei simți mai echilibrat/ă și mai pregătit/ă să îți asumi următoarele proiecte.


Scorpion:

Johannesburg, Africa de Sud. Ești o persoană misterioasă, așadar te vei bucura din plin de o vizită în cel mai mare oraș din Africa de Sud. Vei iubi cultura de acolo și vei învăța despre istoria orașului. Cel mai mult te va captiva povestea plină de încercări aspre prin care a trebuit Johannesburg să treacă pentru a deveni ca unul dintre cele mai mari orașe din lume.


Săgetător:

Sa Pa, Vietnam. Iubești aventura și adori să explorezi necunoscutul. De asemenea, dragostea pentru cultură, cunoștințe și călătorie va face din Sa Pa, Vietnam locul perfect de vizitat. Ascuns în munții din nordul Vietnamului, Sa Pa are o priveliște uimitoare a câmpurilor de orez din Valea Muong Hoa. În timp ce mergi prin oraș, vei descoperi un mod de viață diferit, așa cum nu ai mai văzut niciodată.


Capricorn:

Insula Paștelui, Chile. Insula Paștelui, Chile este destinația perfectă pentru tine, deoarece este una dintre cele mai izolate insule din lume. Cel mai mult îți place atunci când e liniște, de aceea vei aprecia atât de mult acest loc. Nu vei sta nicio clipă cu grija că cineva te-ar putea bate la cap.


Vărsător:

Shinkansen, Japonia. Ești o persoană cultă, care se bucură de timpul petrecut de unul/a singur/ă. O excursie în Shinkansen, Japonia te va ajuta să te relaxezi, mai ales când te urci în celebrul lor tren de mare viteză și călătorești între marile orașe. Va trebui să explorezi fiecare părticică a Japoniei, de la temple până la districte de modă.


Peşti:

Viena, Austria. Ești într-o permanentă stare de visare, așadar Viena, Austria este destinația perfectă pentru călătorie. Viena este casa unor figuri marcante din istorie precum Mozart și Beethoven. Visul tău nu se va sfârși niciodată dacă asculți pe fundal operele lor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS