Horoscopul zilei de duminică, 22 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 22 decembrie 2019


Horoscop 22 decembrie 2019, Berbec:

Ultima zi a săptămânii ar putea aduce confuzie pentru Berbeci. O discuție în contradictoriu cu persoana iubită sau un/o membru(ă) al/a familiei ar putea scoate la iveală diferențe mari de opinie, iar un conflict spontan nu este exclus. Pe cât posibil, încearcă să explici ceea ce gândești, nu să convingi sau să câștigi „bătălia”. Câteva vorbe spuse la cald ar putea avea efecte pe termen lung.


Horoscop 22 decembrie 2019, Taur:

Parteneri loiali și camarazi până la sfârșit, Taurii nu ar trebui să accepte nimic mai puțin decât o relație bazată pe încredere și respect reciproc. Dacă simți că partenerul(a) se îndepărtează încet dar sigur pune piciorul în prag și discută cu sinceritate. Nu există moment potrivit pentru așa ceva, dar orice amânare nu face decât să agraveze problema. Indiferent de rezultat, vei ști că ai procedat corect.


Horoscop 22 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii ar trebui să-și țină ochii departe de tentații, mai ales dacă sunt într-o relație pe termen lung. Sau, de altfel, în orice relație în care există o persoană ce se bazează pe loialitatea lor. Posibilitățile sunt infinite, însă încrederea se pierde o singură dată. Cei(le) singuri(e), însă, au undă verde la distracție. Se anunță clipe cum nu se poate mai interesante.






Horoscop 22 decembrie 2019, Rac:

Racii ar face bine să stea deoparte de malluri, magazine online sau orice locație ce le-ar putea sparge puşculiţa complet de Sărbători. S-ar putea ca unele evenimente neașteptate să necesite un efort financiar suplimentar și nu este exclus ca unii(ele) membri(e) ai(le) familiei sau prieteni(e) să solicite un ajutor imediat. Ai grijă și la excese, numai de probleme nu ai nevoie de Sărbători.


Horoscop 22 decembrie 2019, Leu:

De obicei eşti deschis(ă) cu oamenii şi recunoscut(ă) pentru loialitatea faţă de cei(le) dragi. Cu toate astea, uneori şi tu poţi să ieşi din aceste tipare. E posibil ca azi să pară că protejezi pe cineva, ascunzând de această persoană informaţii. Nu e o zi potrivită să faci asta. Oricât nu îţi convine, astăzi e o zi în care e nevoie ca lucrurile să fie la vedere. Dacă nu o faci, vei avea clipe grele.


Horoscop 22 decembrie 2019, Fecioară:

Simţi că visele tale te conduc astăzi, ceea ce e minunat, de obicei nu ai aceste sentimente. Vei petrece ziua în cea mai mare parte ajutându-i pe cei(le) dragi şi asigurându-te că poţi răspunde atunci când îţi cer ajutorul. Dar nu uita să te apleci şi asupra ta, pentru că e timpul să faci câteva cercetări pentru a merge înainte cu visele tale. Din acest punct de vedere, va fi o zi importantă pentru tine.






Horoscop 22 decembrie 2019, Balanţă:

Ai putea fi tentat(ă) să te dedici prea mult celorlalţi(lte), îţi place să fii acolo pentru alţii(tele), fie că sunt prieteni(e) sau duşmani. Ai o capacitate neobişnuită de a te îndepărta de o situaţie şi de a reuşi să vezi ambele părţi ale ei. Dacă te trezeşti într-o conversaţie pe care eşti chemat(ă) să o arbitrezi, ţine minte că nu e ziua potrivită pentru asta. Stai cât mai departe de un astfel de context.


Horoscop 22 decembrie 2019, Scorpion:

Să nu te miri că astăzi eşti mai detaşat(ă) de emoţiile tale decât de obicei. Intrarea Soarelui în Capricorn are o astfel de influenţă asupra ta, te face să fii mai detaşat(ă). Nu te îngrijora decât dacă partenerul(a) de viaţă se simte neglijat(ă). Ai grijă, dacă partenerul(a) va cere explicaţii, nu eşti dispus(ă) să porţi o conversaţie despre asta cu el(a). Ceea ce ar putea duce la discuţii dure între voi.


Horoscop 22 decembrie 2019, Săgetător:

Pentru nativii(ele) din Săgetător, e o zi ideală pentru a călători. Dacă plănuiți să faceți această excursie, puteți avea alături de voi prietenii(ele) dragi, alături de care veți avea parte de clipe de care vă veți aminti cu plăcere. Dacă aveți de gând să faceți achiziții astăzi, de asemenea, este un moment favorabil. Iar în plan sentimental, nativii(ele) care nu și-au găsit jumătatea ar putea avea parte de oportunități romantice, pe care nu ar trebui să le rateze.






Horoscop 22 decembrie 2019, Capricorn:

Alături de partenerul(a) de viață, cei(le) din zodia Capricorn se pot bucura de o duminică reușită. În dragoste, relația este în plină armonie. Puteți fi deschiși(se) și să discutați astfel despre problemele care vă apasă de ceva vreme și veți descoperi că persoana iubită este deschisă și vă susține. În plan financiar, ar putea fi benefic un calcul amănunțit asupra cheltuielilor pe care le aveți prevăzute în această perioadă.


Horoscop 22 decembrie 2019, Vărsător:

În viața personală, pentru cei(le) din zodia Vărsător, lucrurile nu ies întotdeauna așa cum și-au dorit. Unele situații pot provoca astăzi mici dispute cu persoana iubită. Însă, dacă dați dovadă de calm și veți fi relaxați(te), veți putea aplana rapid orice tensiune. În plan financiar, s-ar putea ivi unele probleme neașteptate, care-și vor găsi rezolvarea dacă nu vă grăbiți și așteptați momentul oportun pentru a le soluționa.


Horoscop 22 decembrie 2019, Peşti:

Energia de care nativii(ele) din Pești vor da dovadă va fi benefică și pentru cei(le) din jurul lor. Sunteți un adevărat magnet al bunei dispoziții. V-ați putea bucura de o zi plăcută fie în familie, fie alături de persoana iubită sau de prietenii(ele) dragi. Ați putea avea și un sentiment de confort financiar, de la unele situații în care se întrevăd mici câștiguri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS