Horoscopul banilor și a carierei, 23-29 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 23-29 decembrie 2019


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă din 26 decembrie, se formează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă bună pentru acest sector al vieții tale. S-ar putea ca la masa de Crăciun de la unii(ele) apropiați(te) să cunoști o persoană de la care te alegi cu sprijin sau revelații care țin de domeniul profesional. În orice caz, se anunță vești bune pe acest plan.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Taur:

Nativii(ele) acestui semn care lucrează de Crăciun au de învățat foarte mult în această perioadă a anului. Luna Nouă din data de 26 decembrie, marchează debutul unor zile extrem de aglomerate, în care eficiența este un factor fără de care nu te poți descurca. Este foarte important să dai dovadă de profesionalism și să cauți să îți îmbunătățești calitatea și rapiditatea modului în care-ți faci treaba.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Gemeni:

În cazul altor nativi(e), Luna Nouă din ziua de 26 poate aduce oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unei părți din economii prin intermediul investițiilor. S-ar putea, de exemplu, să aibă ocazia de a lucra imediat după prima zi de Crăciun, ceea ce îi/le face eligibili(e) pentru un spor sau un bonus la salariu. În orice caz, le prind bine banii în plus.






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Rac:

Luna Nouă din 26 a lunii prevestește, în cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, oportunități de parteneriat și colaborare sau de dezvoltare a unor relații profesionale deja existente. Petrecerea de Crăciun a companiei în care activezi se poate dovedi de bun augur în acest caz, întrucât îți permite să cunoști persoane cu care ți-ar plăcea să colaborezi pe viitor.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Leu:

Aceeași Lună Nouă di 26 poate oferi un nivel ridicat de randament nativilor(elor) acestui semn care lucrează în perioada sărbătorilor sau imediat după a doua zi de Crăciun. Aceasta este o veste îmbucurătoare pentru ei(le), mai ales dacă pot să își rotunjească salariul din luna aceasta cu un bonus de pe urma performanței la locul de muncă înregistrate în această perioadă.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Fecioară:

În cazul în care lucrezi în acest weekend, vei vedea că nivelul tău de randament nu va fi foarte ridicat, dar ești hotărât(ă) să îți petreci noaptea dintre ani liniștit(ă), fără să te gândești la multitudinea de activități care te așteaptă la birou de îndată ce te întorci din concediu. În felul acesta, îți găsești motivația de care ai nevoie pentru a face față agendei din aceste zile.






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Balanţă:

Același tranzit al Lunii de 26 se poate dovedi a fi unul favorabil și pentru nativii(ele) acestui semn care, pe ultima sută de metri înainte de sărbători, au programată o ședință importantă sau o audiență în care vor să deschidă un subiect crucial cu unul dintre superiori. Aștrii îi/le ajută să își pună ordine în idei și să își exprime viziunea într-un mod care nu lasă loc de interpretări.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Scorpion:

Luna Nouă din a doua zi de Crăciun se formează tocmai în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu că perioada dintre sărbătorile de iarnă și trecerea dintre ani poate fi una marcată de bună înțelegere cu colegii(ele) de muncă, în cazul în care se întâmplă să nu ai parte de concediu. Iar dacă ai parte de întâlniri și ședințe, cu siguranță abilitățile tale de comunicare vor fi la înălțime.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă din a doua zi de Crăciun vine la pachet cu vești bune la nivel financiar, în sensul că unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea să își suplimenteze bugetul de sărbători prin intermediul unor ore suplimentare petrecute la serviciu. În felul acesta, nu vor trebui să își facă griji de faptul că nu le vor ajunge banii și pentru toaletele și pregătirile pentru Revelion.






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Capricorn:

Grație acestei perioade și Lunii Noi din ziua de 26 decembrie, s-ar putea ca sesiunile de socializare de la petrecerea de Crăciun să îți ofere și mai multe oportunități decât te-ai așteptat să cunoști persoane cu care poți lega colaborări foarte importante. S-ar putea ca acum doar să semeni sămânța unor parteneriate care vor începe să evolueze doar începând de anul viitor.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Vărsător:

În ziua de 23 şi 24 decembrie, Luna se deplasează prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general, moment numai bun să te folosești de perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă pentru a-ți face o agendă pentru începutul de an. Ai putea, de exemplu, chiar să organizezi unele întâlniri cu unele persoane cu care poate intenționezi să colaborezi cât de curând.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Peşti:

Casa în care se perfectează Luna Nouă din ziua de 26 decembrie, reprezintă și planurile de viitor, ceea ce înseamnă că unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn se pot folosi de evenimentele sociale din preajma sărbătorilor ca de o oportunitate să lege relații pe care pot ajunge să le fructifice cândva anul viitor. Un(o) prieten(ă) sau un mentor poate ajunge să îți joace rolul de asociat(ă) în viitorul apropiat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS