Horoscopul banilor și a carierei, 16-22 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 16-22 decembrie 2019


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Berbec:

În zilele de 17 şi 18 decembrie, s-ar putea ca nivelul tău de productivitate să fie cel mai ridicat. Puterea ta de concentrare este mare, ești organizat/ă și reușești să te ocupi de toate sarcinile de pe agenda acestor zile. În zilele de 19 şi 20 ale lunii, ar fi de dorit să vezi de acele activități care implică să interacționezi cu persoane din mediul profesional, fie ele colegi/e de muncă, clienți/te sau colaboratori/are.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Taur:

Întrucât ești într-o formă bună în a doua jumătate a acestei săptămâni, este recomandat să te ocupi de sarcinile de lucru cu potențial de stres ridicat cândva în zilele de 19 şi 20. Atunci te bucuri de șanse mai mari să te ridici deasupra provocărilor care îți ies în cale și să nu îți pierzi cumpătul atunci când lucrurile nu merg chiar așa cum te-ai fi așteptat. Ocupă-te atunci de ele.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Gemeni:

Din punct de vedere profesional, nu te așteaptă o săptămână cu prea multe surprize. Ar fi de menționat doar o zi, cea de 20 decembrie, atunci când există riscul să se ducă unele lupte pentru putere între tine și partenerul/a de afaceri. Sau poate ți se pare că un/o client/ă sau un/o colaborator/are are o atitudine condescendentă. Încearcă să nu torni gaz pe foc și concentrează-te pe schimbarea raportului de forțe.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Rac:

Tot Venus este și cea care atrage atenția asupra faptului că oportunitățile de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor pot crește văzând cu ochii dacă lucrezi la modul în care colaborezi cu partenerul/a de viață și/sau afaceri, clienții/te și colaboratorii/are. Trebuie să vă motivați unul/a pe celălalt/alaltă și să vă oferiți mediul necesar pentru a concepe idei originale și inspirate.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Leu:

Venus intră vineri în casa parteneriatelor, marcând debutul unei perioade în care poți face mari progrese în relația cu asociatul/a, colaboratorii/arele și clienții/tele. De asemenea, se întâmplă că poți cunoaște alte persoane cu care poți pune bazele unor legături profesionale care se pot dovedi extrem de lucrative pe viitor. Ține cont de faptul că ai nevoie de ceilalți/lelalte pentru a reuși.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Fecioară:

Venus mai exercită o influență importantă și asupra conduitei tale profesionale, în sensul că te ajută să te deschizi la tehnici și metode noi de lucru. Ai mai mult curaj să încerci lucruri noi și să vezi dacă nu cumva te-ar ajuta să scurtezi timpul pe care îl aloci de obicei unor sarcini de lucru sau etape de muncă ce ți se par greoaie, repetitive și/sau plictisitoare. S-ar putea să ai unele revelații.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Balanţă:

În zilele de 19 şi 20 ale lunii, Luna tranzitează semnul nașterii tale, oferindu-ți încrederea de sine necesară pentru a te pune într-o lumină bună la serviciu și pentru a excela în cadrul întâlnirilor de afaceri ori al ședințelor și interviurilor de angajare de care ai parte în a doua parte a săptămânii. Weekendul ar putea aduce cu sine oportunități de a-ți suplimenta veniturile din activități extraprofesionale.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Scorpion:

În zilele de 17 şi 18 decembrie, Luna tranzitează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, moment numai bun să te concentrezi pe aceste inițiative foarte importante de pe agenda ta actuală. Favorizate din plin de Lună sunt discuțiile cu coechipierii/ele și sponsorii în vedea conceperii sau a dezvoltării de strategii menite să perfecționeze aspecte cruciale de afaceri.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Săgetător:

Cu Venus în casa comunicării, felul în care te exprimi în următoarea perioadă este unul care nu are nevoie de prea multe artificii pentru a ieși în evidență. Ceva din modul în care vorbești sau gesticulezi atrage inevitabil atenția asupra ta, dar este foarte important să ai mare grijă ce publicitate îți faci. Există riscul ca lucrurile să nu meargă bine dacă frizezi cumva ridicolul.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Capricorn:

Venus poposește vinerea aceasta în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se prefigurează câteva săptămâni în care nu vei duce lipsa oportunităților de suplimentare a veniturilor și/sau de valorifica a economiilor prin investiții. Este cât se poate de evident faptul că a venit momentul în care să te bucuri în sfârșit de roadele muncii tale.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Vărsător:

Mai devreme cu câteva zile, vineri mai exact, intră Venus în semnul nașterii tale, iar acest lucru îți poate fi de mare ajutor (și) pe plan profesional, mai ales dacă domeniul tău de activitate implică să fii în permanent contact cu oamenii. Ceva din prezența și felul în care te exprimi atrage oamenii și te pune în lumina reflectoarelor, moment numai bun să îți arăți experiența.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Peşti:

Ingresul Soarelui în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup indică faptul că, în perioada următoare, acestea sunt sectoarele în care vei face cele mai vizibile progrese. Sfârșitul de an și ajunul debutului lui 2020, dublate de acest tranzit, îți insuflă energia și entuziasmul necesare pentru a privi cu speranță și mult avânt către ziua de mâine. Știi că te așteaptă lucruri mărețe.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS