Horoscopul zilei de luni, 9 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 9 decembrie 2019


Horoscop 9 decembrie 2019, Berbec:

Nativii/ele din zodia Berbec care sunt lipsiți/te de energie și entuziasm ar trebui să-și aducă aminte de ce lucruri sunt în stare atunci când au un scop clar. Singura problemă este lipsa unui vis, a unei dorințe către care să fie canalizate toate eforturile. Odată ce afli încotro vrei să ajungi, drumul este pe jumătate parcurs. Dacă simți nevoia de a discuta probleme de suflet, nu ezita să suni un/o prieten/ă apropiat/ă.


Horoscop 9 decembrie 2019, Taur:

Taurii simt nevoia de a controla orice situație, astfel încât să nu intervină evenimente neprevăzute. Partea rea e că asta nu se prea poate. Încearcă să te pregătești sufletește pentru orice posibilitate, chiar dacă miza este mare, iar așteptările pe măsură. În cel mai rău caz, dacă lucrurile merg prost, vei învăța o lecție de neprețuit. Spre seară ai putea primi o veste pe care o aștepți de mult timp.


Horoscop 9 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii ar putea descoperi că puține lucruri dor mai tare decât trădarea în dragoste. Deși totul în jur pare a se prăbuși, cert este că, în timp, emoțiile se vor estompa. Însă, dacă partenerul/a a greșit, trebuie să afli ce l-a/a împins/-o să acționeze astfel. Încearcă să îl/o înțelegi, nu să reacționezi la cald. Vei avea destul timp pentru a lua decizii. Și ai grijă să nu te lași influențat/ă de alți oameni sau să dai crezare unor informații false.


Horoscop 9 decembrie 2019, Rac:

Racii ar putea avea o stare de neliniște, de parcă ceva important și neprevăzut pare a se întâmpla. Cel mai probabil, instinctul este cel care încearcă să se facă auzit și să semnaleze anumite probleme neglijate sau trecute pe plan secund. De multe ori, problemele pe care le avem sunt cu totul altele decât cele cărora le dăm atenție.


Horoscop 9 decembrie 2019, Leu:

Leul îşi începe ziua de luni foarte motivat. Încărcat cu energie, nimic nu va putea să te oprească sau să te doboare astăzi. Totuși, aveți grijă să nu vă implicați în treburile altor oameni, chiar dacă simțiți că puteți ajuta într-o situație. Probabil ai putea, dar aceste persoane nu vor fi deschise la sfaturi de la tine. Economisiți energia pentru o altă zi.


Horoscop 9 decembrie 2019, Fecioară:

Fecioara are câteva probleme astăzi, de natură emoţională. Pe măsură ce intrați în ritm, vă daţi seama că aveți oportunitatea de a face ceva semnificativ în relaţiile personale. Încearcă să te asiguri că ești exact acolo unde trebuie să te afli şi fă totul pentru a scăpa de nesiguranţa care te urmăreşte, în privinţa partenerului/ei de viaţă.


Horoscop 9 decembrie 2019, Balanţă:

Balanţa continuă astăzi să lucreze pentru îndeplinirea visului său. Optimismul te caracterizează, iar un mic pas pe care îl faci se va reflecta asupra ta ca o mare realizare, așa cum ar trebui! Nu uita că fiecare pas, oricât de mic ar fi el, către visul tău, este important. Îţi creezi viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna și vei vedea în curând rezultatele eforturilor tale.


Horoscop 9 decembrie 2019, Scorpion:

Scorpionul nu trebuie să streseze oamenii din jurul său cu autoritatea sa într-un domeniu. Este un lucru pe care lumea îl poate găsi amenințător şi s-ar putea să pierzi mai multe decât îţi doreşti să câştigi cu acest comportament. Încearcă să înţelegi că nu toţi pot fi la fel de productivi ca tine şi nu toată lumea are cunoştinţele tale. Încearcă să-i înveţi cum se face, în loc să pui presiune unde nu este cazul.


Horoscop 9 decembrie 2019, Săgetător:

Pentru Săgetători, deciziile pe care le veți lua ar putea avea urmări importante asupra carierei și ar putea marca un punct de cotitură în plan profesional. Aveți sprijinul colegilor/elor voștri/astre, luând în considerare sfaturile lor v-ar putea ajuta să mergeți cu hotărâre înainte. Ar fi bine să dați atenție și bugetului și să încercați să mențineți balanța între venituri și cheltuieli.


Horoscop 9 decembrie 2019, Capricorn:

Astăzi, în viața profesională, ar fi bine să nu amânați proiecte sau să renunțați la ele. Mai degrabă încercați să îi/le implicați și pe alții/tele alături de voi și astfel veți descoperi că, prin muncă în echipă, veți găsi soluționarea. Se întrevăd și unele mici câștiguri financiare, care v-ar putea ajuta să vă creșteți economiile. În viața personală, întâlnirea cu un/o vechi/e prieten/ă pe care nu l-ați/ați mai văzut/-o de multă vreme v-ar putea da o bunădispoziție de care aveți nevoie.


Horoscop 9 decembrie 2019, Vărsător:

Puțin entuziasm va fi benefic pentru Vărsători în acest început de săptămână. Cu optimism și motivație veți descoperi că aveți resursele necesare să vă îndepliniți sarcinile, oricât de dificile ar fi. Și, de asemenea, puteți fi o sursă de inspirație pentru cei/le din jurul vostru. În viața personală, nu încercați să vă izolați. Compania prietenilor/elor, a familiei sau a persoanei iubite vă va aduce clipe plăcute.


Horoscop 9 decembrie 2019, Peşti:

Pentru Pești, dacă astăzi simțiți că sunt ape tulburi în relația voastră de dragoste, ar fi bine să nu mergeți pe premisa că partenerul/a vostru/astră este cel/a care poartă responsabilitatea. Veți descoperi că o discuție sinceră și împăciuitoare va readuce rapid armonia în cuplu. În plan profesional, unele obstacole se vor dovedi a fi nu tocmai ușor de depășit. Încercați să nu fiți ezitanți/te, deciziile prompte vor fi cele eficiente.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS