Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 20 decembrie 2019


Horoscop 20 decembrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, profitați de această zi pentru a vă pune la punct planurile de viitor. S-ar putea să primiți o ofertă tentantă în domeniul profesional. Gândiţi-vă bine la riscuri și beneficii și luați în considerare această oportunitate dacă succesul este garantat. În dragoste, aștrii au vești bune. Sunt șanse mari ca persoana iubită să vă surprindă plăcut.


Horoscop 20 decembrie 2019, Taur:

Taurii se gândesc la vacanță și nu-i nimic greșit. Totuși asigurați-vă că aveți destul timp pentru a rezolva acele sarcini importante de la serviciu, iar mai apoi, spre seară, discutați cu familia, persoana iubită ori cu prietenii(ele) apropiați(te), despre o viitoare excursie la munte. Vremea va fi de partea voastră.


Horoscop 20 decembrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, lăsați inima să vorbească pentru voi. Dați frâu liber emoțiilor și nu vă mai gândiți la ce spune lumea. Fiți sinceri(e) cu voi și aveți mai mult curaj, altfel veți rata ocazia de a vă întâlni jumătatea ori de a face un pas important în dragoste. Printre prieteni(e) s-ar putea să existe un moment de cumpănă, însă toate necazurile se vor rezolva de la sine. Fiți alături de cei(le) aflați(te) în impas și oferiți o mână de ajutor la nevoie.






Horoscop 20 decembrie 2019, Rac:

Cei(le) aflați(te) sub semnul zodiacal al Racului au toate șansele de a-și schimba viața, începând chiar din această zi. Aveți curaj, fiți dedicați(te) și perseverenți(te). Demonstrați devotament și forță de muncă șefilor(elor) și categoric veți avea doar de câștigat. Ați putea primi o mărire de salariu sau veți fi propuși(se) pentru a avansa din punct de vedere profesional în cadrul companiei.


Horoscop 20 decembrie 2019, Leu:

Dorinţa ta de independenţă va face ca astăzi să fii surprins(ă) de felul în care încerci să arăţi asta celorlalţi(te). Nu te implica însă în discuţii despre mari afaceri. Survolează cu relaxare ziua de muncă şi apoi gândeşte-te la locul unde vei petrece weekendul. E posibil să descoperi că poţi face planuri elaborate pentru cele două zile. Nu lua în seamă faptul că nu toţi(ate) cei(le) din jur vor fi de acord cu tine.


Horoscop 20 decembrie 2019, Fecioară:

Să fii egoist(ă) nu e ceva străin de tine, dar astăzi parcă exprimi acest egoism în faţa altora cu mult mai multă forţă decât de obicei. Chiar dacă o faci doar în glumă, prietenii(ele) tăi(ale) încep să se gândească la tine ca la cineva viclean. Umorul tău recunoscut va face însă ziua să fie foarte distractivă.






Horoscop 20 decembrie 2019, Balanţă:

Te vei trezi împrospătat(ă) şi pregătit(ă) să termini câteva lucruri începute de ceva vreme. Ai capacitatea mentală să termini tot ce ai de făcut la serviciu, chiar mai devreme, astfel că pleci mai repede acasă, ca să pregăteşti weekendul. Nu e o zi potrivită pentru noi proiecte şi nici pentru conversaţii riscante. Vei avea o dispoziţie grijulie faţă de oamenii apropiaţi ţie. E posibil să dai chiar o mână de ajutor şi să te bucuri că poţi face asta.


Horoscop 20 decembrie 2019, Scorpion:

Eşti un mister pentru mulţi(te) dintre cei(le) care te înconjoară şi senzaţia aceasta va fi mai accentuată astăzi, când plăcerea ta de a te simţi în control şi cu cunoştinţe superioare altora va fi extrem de vizibilă. Astăzi vei fi fericit(ă) doar pentru tine. Faţă de cei(le) pe care îi/le iubeşti vei manifesta multă afecţiune, dar asta tocmai pentru că te face foarte fericit(ă) să te simtă astfel cei(le) din jur.


Horoscop 20 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorul va fi astăzi într-o cu totul altă lume. Mintea nu-ţi stă la muncă, iar gândurile îţi zboară către petreceri şi lucruri care cu greu pot fi îndeplinite. Încearcă să rămâi cât mai ancorat(ă) în realitate, altfel viaţa ta poate să o ia pe o pantă nu tocmai plăcută.






Horoscop 20 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornul are astăzi parte de nişte emoţii neprevăzute, atât pe plan personal, cât şi profesional. Vei fi interesat(ă) de lucruri de care nu îţi pasă în mod normal, iar asta s-ar putea să te pună pe gânduri. Nu-şi face probleme, se numeşte maturitate. Încearcă să-ţi faci ordine în principii şi axează-te pe propria bunăstare.


Horoscop 20 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorul este astăzi în elementul său şi nimic nu îl poate destabiliza. Eşti tot(ată) numai un zâmbet, iar atitudinea ta va fi contagioasă pentru oricine vine în contact cu tine. Vă veți simți mai hotărâţi(te) să vă îndepliniţi obligaţiile la locul de muncă, precum și să participați la evenimente. Veți avea parte de o dispoziție mai bună decât ați avut-o în ultimele două zile.


Horoscop 20 decembrie 2019, Peşti:

Pentru Peşti, energia care îi înconjoară astăzi este una pe care ar fi bine să o folosească la ceva concret. Fie că este vorba despre o construcţie sau de un proiect personal, ori în viaţa personală. Aveţi, însă, grijă pe plan financiar, pentru că ştiţi foarte bine cum puteţi cheltui banii atunci când investiţi pasiune într-un hobby.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS