Cele mai darnice zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai darnice zodii


Leu:

Leului îi place să impresioneze cu darurile pe care le oferă. Nu contează că sunt scumpe sau că îi e peste mână să facă rost de ele, atâta vreme cât poate face o mare surpriză. Cu cât te uimeşte mai tare şi cu cât te vede mai recunoscător/are, cu atât e Leul mai fericit.


Săgetător:

Jubilează când îi/le vede pe cei/le dragi zâmbind şi tocmai de aceea cumpără lucruri pe care ştie precis ca şi le doresc sau că le sunt necesare. Săgetătorii se pregătesc din timp pentru orice aniversare sau sărbătoare, tocmai pentru a nu fi nevoiţi să cumpere ceva la nimereală.


Peşti:

Peştii se gândesc mai întâi la alţii/tele şi abia apoi la ei. Le place să ofere lucruri cu valoare sentimentală dar, la nevoie, îşi dau şi haina de pe ei dacă asta se cere pentru a face pe cineva să se simtă mai bine. Sunt una dintre cele mai darnice zodii.






Vărsător:

Abia aşteaptă ocazii a facă daruri. Se entuziasmează şi se bucură ca nişte copii atunci când dăruiesc, mai mult chiar decât când primesc. Riscul este să-şi dea bugetul peste cap încercând să cumpere cadouri originale, unice, care nu se găsesc pe toate drumurile.


Gemeni:

Gemenii oferă pentru că li se pare firesc să împartă cu alţii/tele ceea ce au. Le place să colinde magazinele în căutare de cadouri şi, chiar dacă nu primesc în schimb lucruri la fel de utile sau de valoroase, niciodată nu-şi regretă pornirile generoase.


Balanţă:

Balanţa oferă cu mare drag şi din tot sufletul. Se simte împlinită mai ales când face daruri cuiva care nu îi poate răspunde cu aceeaşi monedă, cum se întâmplă în cazul actelor de caritate. Celor dragi le cumpără lucruri speciale, cu semnificaţie emoţională şi cu mult bun gust.






Scorpion:

Când e gelos, răutăcios sau îl ia gura pe dinainte, Scorpionul se simte vinovat, iar greşelile şi le răscumpăra de multe ori cu daruri, considerându-se astfel pe jumătate iertat. Face investigaţii detaliate înainte să plece la cumpărături, pentru a fi sigur/ă că darul lui/ei este de nerefuzat.


Taur:

Îţi dau ca să-mi dai: celebrul proverb latin i se potriveşte Taurului de minune. Foarte practic, îi place să cumpere lucruri de calitate, cu care să facă o impresie bună. Dar întotdeauna contorizează darurile şi devine zgârcit dacă nu-i dăruieşti în schimb ceva măcar la fel de valoros.


Rac:

Racii sunt sentimentali şi vor să-i/le vadă fericiţi/te pe cei/le dragi, dar pot fi zgârciţi când vine vorba de cadouri. Nu le place să-şi risipească banii şi preferă să-i folosească pentru o masă bogată, la care să cheme pe toată lumea. În rest, aleg cadouri simbolice: pijamale, flori, dulciuri...






Berbec:

Energic şi vesel, Berbecul este mai mereu grăbit şi de aceea ajunge să cumpere cadouri în ultima clipă sau să-ţi dăruiască pur şi simplu un card de cumpărături cu care să-ţi iei singur ce-ţi doreşti. Nu e rău intenţionat, dar nu are deloc răbdare să aleagă daruri...


Fecioară:

Fecioara se preocupă de toate amănuntele atunci când alege un cadou, însă tot demersul o oboseşte mai mult decât o încântă. Chiar dacă se prezintă la petrecere onorabil, totuşi cumpărăturile aniversare sunt departe de a fi activitatea ei preferată.


Capricorn:

Sunt prea practici pentru a face daruri costisitoare. Capricornii aleg de cele mai multe ori un cadou simbolic, astfel încât să se achite de datorie, însă fără să se preocupe prea mult de impresia pe care o vor face sau de cât de bucuros va fi destinatarul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS