Horoscopul dragostei, 18-24 noiembrie 2019

Horoscopul dragostei, 18-24 noiembrie 2019


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Berbec:

Vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa iubirii din horoscopul tău general, fapt pentru care weekendul ar trebui dedicat, cel puțin într-o anumită măsură, persoanei iubite și celor mici. Dacă nu te-ai gândit deja la o metodă de petrecere a timpului liber care să vă aducă împreună, poate ar fi bine să îți faci zilele acestea planuri în acest sens. Surprinde-i/le cumva plăcut pe cei/le dragi.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Taur:

Miercuri, Mercur iese din retrogradarea prin casa partenerul/ei de viață, indiciu că dacă ai traversat o perioadă mai tensionată în raport cu partenerul/a de viață, situația s-ar putea îmbunătăți între voi în zilele care urmează. Tensiunile descresc pe zi ce trec și reușiți să găsiți soluții eficiente pentru acele probleme cu care v-ați confruntat și care au dus la unele discuții în contradictoriu între voi.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Gemeni:

Vineri și sâmbătă, Luna se plimbă prin casa iubirii din horoscopul tău general, moment numai bun să faci ceva special cu partenerul/a la finalul acestei săptămâni. O cină romantică sau o activitate de care sunteți amândoi pasionați în aceeași măsură vă poate ajuta să vă regăsiți și să readuceți spontaneitatea în relație. Nu ar fi rău chiar să încercați ceva nou, care nu face parte din rutină.






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Rac:

Cu Mercur ieșit din retrogradare și Marte în casa iubirii din horoscopul tău general, înseamnă că se anunță o perioadă dinamică pe acest plan. Este drept că pot exista și tensiuni, dar ele s-ar putea să nu facă altceva decât să condimenteze puțin viața intimă. Asigură-te că nu lași eventualele discuții în contradictoriu să conducă la situații în care ajungi să îi reproșezi tot felul de lucruri partenerului/ei.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Leu:

Marte intră marți în casa familiei, iar miercuri Mercur revine la mersul direct prin acest sector, ceea ce înseamnă că se întrevede o perioadă cu schimbări destul de numeroase în plan domestic. Vestea bună este însă că nu mai apar la fel de multe nelămuiri între tine și cei/le dragi, indiciu că prăpastia între generații devine mai puțin sesizabilă, iar situațiile conflictuale mai rare.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Fecioară:

Cu Luna în semnul nașterii tale miercuri și joi, șarmul și carisma ta se potențează la maximum. Acest lucru este extrem de bun pentru nativii(ele) acestei zodii care caută să întâlnească persoana potrivită pentru ei/le și care urmăresc să își recucerească partenerul/a ori să aibă o viață socială mai dinamică. În felul acesta, reușesc să se facă plăcuți(te) și să atragă admiratori(oare).






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Balanţă:

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, indiciu că dacă timpul îți permite în oricare dintre aceste două zile, ar fi indicat să ieși cu grupul de amici/e în oraș sau măcar cu unul dintre ei/le, care îți este mai apropiat. Așadar, dacă ești liber(ă) după programul de la muncă, programează o întrevedere cu ei/le. Cu siguranță o vei simți ca pe o gură de aer proaspăt.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Scorpion:

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa vieții sociale din horoscopul tău general, semn cum că, la mijlocul acestei săptămâni, ai putea cunoaște persoane care îți împărtășesc idealurile și viziunile. Nu este de mirare așadar dacă îți devin destul de repede prieteni/e, legând relații care vor dăinui multă vreme de acum încolo și care vă vor ajuta să treceți mai ușor peste unele situații de turnură.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Săgetător:

Luni sau marți, s-ar putea să cunoști o persoană în etate sau din străinătate care te ajută să ai unele revelații binemeritate. Așadar, dacă ai ajuns în punctul în care nu mai știi în ce direcție să o iei în plan personal, caută ca la începutul acestei săptămâni să vorbești cu acel cineva care crezi că te poate ghida în direcția potrivită. Confirmările în acest sens te ajută să te perfecționezi.






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Capricorn:

Impactul acestor două planete se resimte și în planul vieții sociale, unde te bucuri de mai mult dinamism și spontaneitate și de faptul că vorbești mai ușor pe limba prietenilor/elor. În felul acesta, nu ajungi în situația de a-ți fi răstălmăcite vorbele sau de a fi înțeles greșit de cei/le de lângă tine. Caută să te exprimi la fel de clar în viitor pentru a nu ajunge în situații complicate degeaba.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Vărsător:

Soarele poposește vineri în casa vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să faci o prioritate din acest sector al vieții tale. În acest fel, ai putea întâlni persoane care gândesc la fel cu tine și prin intermediul cărora ai putea afla de posibilități de evoluție extrem de importante pentru tine. Sfatul lor se poate dovedi foarte valoros pentru devenirea ta.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Peşti:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, semn cum că viața sentimentală ar trebui să ocupe unul din locurile fruntașe de pe lista ta de priorități de săptămâna aceasta. Caută așadar să îți faci timp pentru cel/a drag/ă, mai ales dacă programele încărcate nu v-au permis acest lucru în ultima vreme. În felul acesta, păstrezi flacăra vie între tine și persoana iubită.