Horoscopul banilor și a carierei, 18-24 noiembrie 2019

Horoscopul banilor și a carierei, 18-24 noiembrie 2019


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Berbec:

Marți, Marte pătrunde într-una din casele banilor din horoscopul tău general, semn cum că s-ar putea ca cheltuielile să fie ceva mai mari decât câștigurile în următoarea perioadă. Este foarte important așadar să îți gestionezi cu mare atenție resursele financiare și să eviți să faci achiziții care nu sunt absolut necesare în această perioadă. În felul acesta, nu simți că îți alunecă banii printre degete.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Taur:

Marte ajunge marți în casa partenerilor de afaceri, a clienților și a colaboratorilor, indiciu că în perioada următoare relația cu ei va fi una dinamică, nelipsită de neprevăzut. Se prea poate, de asemenea, să se contureze un nivel mai ridicat de concurență la serviciu, deci asigură-te că te promovezi continuu prin profesionalismul de care dai dovadă și rezultatele obținute.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Gemeni:

Pe de altă parte, în plan profesional, cele două planete conduc la creșterea nivelului de productivitate și descurcă ițele unor probleme de comunicare cu care te-ai confruntat în interacțiunea cu colegii de muncă. De asemenea, se creează un climat de competitivitate între voi, indiciu că dacă nu se exagerează și se ajunge la conflicte, vei face progrese mari săptămâna aceasta.






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Rac:

Același ingres poate marca debutul unei perioade în care dai dovadă de mai mult randament în plan profesional, iar prin intermediul acestui nivel ridicat de productivitate poți avea parte de realizări care te propulsează în atenția superiorilor. Astfel, ai șansa de a te face remarcat(ă) și de a face unele progrese în carieră. Ține-o tot așa și te vei poziționa foarte aproape de o promovare.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Leu:

Joi și vineri, Luna trece în casa finanțelor din horoscopul tău general, semn cum că nu îți vor lipsi oportunitățile de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor în a doua parte a săptămânii. Este foarte important totuși să le treci printr-un riguros filtru de selecție, astfel încât să îți investești timpul și energia doar în acelea care îți pot aduce profiturile scontate.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Fecioară:

Marte intră marți în casa comunicării din horoscopul tău general, iar la o zi după, Mercur nu mai retrogradează prin acest sector, ceea ce denotă faptul că devii mai asertiv(ă) în felul în care te exprimi și nu lași loc de interpretări, așa cum poate ai făcut-o în ultima vreme. Se arată așadar o perioadă favorabilă pentru a semna contracte și a negocia colaborări viitoare.






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Balanţă:

Marte poposește marți în casa banilor din horoscopul tău general, acolo unde cu o zi după, Mercur reîncepe să se deplaseze în sens direct. Așadar, nu vei duce lipsă de ponturi și idei în legătură cu modul în care îți poți rotunji veniturile și/sau valorifica economiile, dar s-ar putea să fii puțin pripit(ă) în legătură cu alegerea acelor oportunități financiare care merită atenția ta într-adevăr.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Scorpion:

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea apărea oportunități să te distingi de restul colegilor de muncă. Mai exact, apar tot felul de conjuncturi în care poți ieși în evidență prin intermediul cunoștințelor de care dispui în domeniul tău de activitate și al experienței pe care ai dobândit-o în urma realizărilor avute.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Săgetător:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, moment numai bun să lucrezi mai mult la relația cu superiorii și să îți evidențiezi realizările din planul profesional. În plus, orice activitate care te aduce în atenția celor din jur se arată a fi una încununată de succes. Excelezi așadar în cadrul ședințelor de la mijlocul săptămânii.






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Capricorn:

Pe de altă parte, aceeași casă mai este asociată și cu proiectele de grup, ceea ce înseamnă că, pe fondul ingresului lui Marte, ele s-ar putea să evolueze mai repede decât până acum. În cazul în care ai experimentat probleme de comunicare în raport cu coechipierii sau finanțatorii, ieșirea lui Marte din mersul retrograd s-ar putea să te ajute să comunici mai bine cu ei în acest sens.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Vărsător:

Marte intră marți în casa carierei din horoscopul tău general, iar Mercur își reia miercuri mersul direct prin același sector, semn cum că te înțelegi mai bine cu superiorii și că ascensiunea ta profesională s-ar putea derula mai repede decât până acum. Totuși, nu te gândi că nu vei mai avea parte de provocări. Ele nu vor înceta să apară, dar ai mai mult curaj în a da piept cu ele.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Peşti:

Din punct de vedere profesional, aceleași două planete marchează debutul unei perioade a perfecționării. Prin intermediul delegațiilor, al cursurilor sau seminarelor, reușești să te pui la curent cu ultimele noutăți din domeniul tău de activitate, astfel încât să te poziționezi cu un pas înaintea tuturor. Caută așadar să profiți de orice oportunitate de a afla ceva nou.