Horoscopul zilei de duminică, 3 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 3 noiembrie 2019


Horoscop 3 noiembrie 2019, Berbec:

Pentru a cultiva acea pace interioară, pe care o doriţi cu ardoare, dragi Berbeci, trebuie să învăţaţi să aveţi încredere în tăcere. Trebuie să vă acceptaţi pe voi, să învăţaţi să trăiţi alături de propria persoană şi să apreciaţi timpul în solitudine. Uneori, tăcerea naturală într-o situație este mai pașnică decât orice efort empatic de a consola pe cineva.


Horoscop 3 noiembrie 2019, Taur:

Tauri, ieşiţi din casă. Poate temperaturile nu sunt cele mai prielnice, însă aveţi mare nevoie de aer curat. Lăsaţi proiectele pentru care lucraţi şi în afara programului de serviciu, stresul acumulat nu vă va face bine în viitor, în ceea ce priveşte sănătatea.


Horoscop 3 noiembrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, viitorul vă rezervă multe schimbări benefice, atât în carieră, cât şi în viaţa sentimentală. Fiţi însă chibzuiţi şi nu vă bazaţi pe anumite persoane în care nu aveţi neapărată încredere. Unii oameni vor încerca să vă pună piedici, aveţi mare grijă în privinţa lor.






Horoscop 3 noiembrie 2019, Rac:

Racii au parte de o zi liniştită alături de cei dragi. Aţi putea reîncepe un hobby uitat, ori singuri, ori împreună, de ce nu, cu familia. În plus, dacă pasiunea voastră poate fi fructificată, aţi putea începe chiar o afacere bazată pe acest lucru. Aveţi încredere în forţele proprii şi lăsaţi deoparte cuvintele celor invidioşi.


Horoscop 3 noiembrie 2019, Leu:

Întotdeauna ai fost feroce şi ai strălucit în lumina reflectoarelor. Şi asta se întâmplă indiferent dacă vrei să ajuţi un prieten sau e ceva mult mai oficial, la locul de muncă. Etica muncii e admirabilă la tine, iar loialitatea faţă de prieteni şi familie e ceva cu care te mândreşti. Totuşi, cineva e posibil să profite de generozitatea ta. Fă un pas în spate şi lasă adevărul să iasă singur la suprafaţă. Aştrii lucrează azi în favoarea ta.


Horoscop 3 noiembrie 2019, Fecioară:

Puterea de a citi gândurile şi de a-i ajuta pe ceilalţi când au probleme e natura psihică a unei Fecioare, mai ales astăzi. Să sperăm că ai avut suficient timp să-ţi recapeţi forţele pentru că azi e una dintre zilele în care ai nevoie de ele, vei fi chemat în ajutor. Păstrează însă limitele stabilite chiar de tine şi nu le depăşi. Dacă o faci, nu mai eşti de ajutor. Şi nu uita, nu e un schimb, să dai şi să primeşti.






Horoscop 3 noiembrie 2019, Balanţă:

Nu mai poţi continua să dai toată dragostea. Pentru că eşti un semn îndrăzneţ, oamenii tind să vină toţi spre tine. Iar tu nu te poţi abţine să nu le dai ceea ce ei iubesc. Trăieşti din dragoste. Şi dacă dai întotdeauna tot ce ai, nu mai rămâne nimic pentru tine. Iar dacă te iubeşti pe tine în primul rând, nu mai rămâne nimic pentru ceilalţi. Păstrează echilibrul, aşadar.


Horoscop 3 noiembrie 2019, Scorpion:

Profită de toată energia care vibrează în jurul tău astăzi. De obicei nu prea eşti în relaţii de iubire cu oamenii, dar poţi încerca asta astăzi. E posibil să te trezeşti de parcă te-ar fi atins săgeata lui Cupidon. Ai voie să laşi garda jos şi să simţi. Poate chiar încerci câteva îmbrăţişări. Ce ţi se poate întâmpla aşa rău!?


Horoscop 3 noiembrie 2019, Săgetător:

Ai parte de o zi plină de contradicţii. Sentimentele tale se schimbă de la o oră la alta, inclusiv în viaţa sentimentală, astfel că există riscul să apară mai multe dispute între tine şi partenerul de viaţă sau o persoană de s#x opus care ţi-a atras privirile în ultima perioadă. Nu este momentul potrivit să trimiţi zâmbete false către cei care te cunosc foarte bine şi îşi dau seama că ai interesul să joci la două capete.






Horoscop 3 noiembrie 2019, Capricorn:

Ai nevoie să acţionezi cu prudenţă astăzi. Nu este momentul potrivit să-ţi asumi riscuri. Caută să-ţi faci treaba, indiferent de cât efort trebuie să depui şi să-ţi vezi mai departe de viaţă. Nici la nivel financiar nu străluceşti, însă asta depinde şi de nivelul tău de aşteptare. Învaţă să te mulţumeşti cu mai puţin şi vei fi mai liniştit. Oricum, impasul financiar este de scurtă durată şi, în curând, soarele va răsări din nou pe strada ta.


Horoscop 3 noiembrie 2019, Vărsător:

Astăzi eşti în centrul atenţiei. Ştii să comunici cu cei din jur, să-i faci să se simtă bine, aşa că toată lumea caută să fie în apropierea ta, îţi caută compania. Nu te gândi la energia pe care trebuie să o depui pentru a asculta problemele fiecăruia ci mai degrabă gândeşte-te la satisfacţia pe care o aduci în viaţa altora. Eşti pus pe fapte bune şi asta îţi asigură un loc la masa celor cu inima mare.


Horoscop 3 noiembrie 2019, Peşti:

Eşti mai retras decât de obicei şi pierzi mult timp pentru a gândi decizii pe care de obicei le-ai lua extrem de rapid. Nu este perioada ta cea mai bună, iar situaţia poate fi pusă pe marginea unei probleme medicale nedescoperite la timp. Poate fi vorba chiar şi de o simplă răceală pe care nu ai tratat-o cum trebuie, iar acum pare să te sleiască de puteri. Spre sfârşitul zilei resimţi din plin nevoia de odihnă astfel că cel mai bine ar fi să nu mai pierzi timpul aiurea şi să te pui la pat pentru a-ţi recăpăta forţele înaintea unei noi săptămâni complicate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS