Luna Plină în Berbec vine cu schimbări majore pentru patru zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
 Luna Plină în Berbec vine cu schimbări majore pentru patru zodii


Luna Plină se pregătește să intre în zodia Berbec, iar acest eveniment va avea o influență radicală în viața nativilor. Mai exact, Luna Plină în Berbec va avea loc pe 14 octombrie și va aduce schimbări majore legat de viața sentimentală, beneficii pentru zodiile de apă, dar și greutăți. Citește în rândurile de mai jos și află ce se întâmplă la fiecare zodie în parte.


Berbec:

Relația de dragoste va înflori în perioada aceasta. Vei descoperi cât de curând că ai o pasiune comună cu partenerul de viață. Nu sunt excluse certurile sau divergențele. Dar nimic nu este mai frumos decât o împăcare dulce.


Taur:

Jumătatea ta simte nevoia să se destăinuie când te aștepți mai puțin. Fie că ești la volanul mașinii, fie vă plimbați în natură, ascultă-ți partenerul de viață și sfătuiți-vă. În astfel de momente realizezi cât de mult iubești.


Gemeni:

Lista de cheltuieli e lungă cât o zi de post, dar sunt așteptate și restituiri. A venit frigul și automat nu mai faci la fel de multă mișcare. Poate ar fi momentul să te duci la sala de sport. Ține cont de ceea ce mănânci și dormi suficient.






Rac:

Răspunsul mult așteptat a cam întârziat să apară, dar acum vei afla tot ce vrei să știi. Celălalt a reflectat profund la sensul întrebării și s-ar putea să te lase mască cu răspunsul. Gândește-te să renunți la lucrurile inutile care doar ocupă spațiu.


Leu:

Ești într-o continuă mișcare și nu îți ajung orele pentru a rezolva tot ce ai în minte. Vrei să fii în mai multe locuri în același timp, dar în timp vei afla că ai și lucruri de pierdut. Și nu materiale. Sănătatea și timpul departe de familie nu se mai întorc.


Fecioară:

Nu prea ai timp să stai în bucătărie, dar stilul haotic își va spune cuvântul. Ești obișnuit să mănânci cele mai bune produse, dar și cele mai scumpe. Poate ar fi timpul să iei lecții de gătit. Doar așa vei putea economisi niște bănuți.






Balanţă:

Ești o persoană foarte încăpățânată și ai ambiție din plin. Toate astea vin la pachet cu prudență, așa că nu vei lua niciodată decizii greșite. Mereu cântărești de două ori ce ai de făcut. Ești tot mai hotărât să te muți la casa ta.


Scorpion:

Perioada asta ești nostalgic și vei fi surprins uitându-te la fotografiile vechi. Oprește-te pentru o clipă și stai de vorbă cu persoana dragă. Spune tot ce ai pe suflet și nu vei regreta. Partenerul de viață îți este aproape și te susține la orice pas.


Săgetător:

Ești nemulțumit de situațiile triste din jurul tău și te hotărăști să faci o faptă caritabilă. De mult timp îți doreai să ajuți pe cineva, iar acum este momentul potrivit. Te gândești tot mai serios să înființezi o asociație pentru ajutorarea oamenilor de pe străzi.






Capricorn:

O ceartă mai aprinsă cu partenerul de viață ți-a dat de gândit. Ai reflectat la argumentele jumătății tale și îi dai dreptate. Cumpără-i un buchet de flori sau ieșiți la o plimbare. Țineți-vă de mână și reluați relația sentimentală.


Vărsător:

Ești tot mai stresat în ultima perioadă și s-a acumulat oboseală fizică și psihică. Niște întâmplări recente îți acaparează atenția și îți dau de gândit. Încearcă să te odihnești și să te destinzi la un documentar. Încarcă-ți bateriile.


Peşti:

Ai tot mai multe dubii legat de unul dintre prieteni. Îndepărtează-te de persoanele care te țin pe loc și nu aduc nimic bun în viața ta. Un gest frumos sau un cadou din partea unei persoane te va surprinde. Nu doar surpriza, ci și persoana.











Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS