Horoscopul sănătății, 7-13 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 7-13 octombrie 2019


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Berbec:

Luna Plină din 13 octombrie se manifestă plenar în semnul nașterii tale, indiciu că nu vei duce lipsă de energie, mai ales în cea de-a doua parte a săptămânii. Ține însă cont de faptul că ar putea crește și tendința de a o gestiona greșit, împărțindu-te în prea multe direcții fără să realizezi mare lucru. Încearcă așadar să fii mai atent(ă) cu modul în care îți administrezi forțele.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Taur:

Luna Plină din 13 a lunii interconectează casele sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele ei se resimt cel mai mult în zona subconștientului. Mai exact, se poate să te facă mai reactiv(ă) decât de obicei, până și la cei mai mici stimuli. Recomandate sunt exercițiile de respirație atunci când simți că riști să spui sau să faci lucruri nepotrivite.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Gemeni:

Venus poposește luni în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că ar trebui să acorzi o atenție sporită stării tale de bine. Este drept că, în perioada care urmează, ai putea să simți mai intens decât de obicei stresul asociat serviciului și altor activități de pe agenda zilei care cad în responsabilitatea ta. Încearcă să gestionezi cât mai sănătos această presiune.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Rac:

De marți până joi, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că evenimentele care au loc atunci ar putea să te determine să reconsideri unele valori și principii după care te-ai ghidat până acum. Mai exact, s-ar putea să privești anumite situații cu mai multă empatie și să îți regăsești puterea de a uita și de a merge mai departe.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Leu:

Pe fondul Lunii Pline de duminica aceasta care se manifestă plenar în casa filozofiei tale de viață, îți regăsești curajul și spiritul de inițiativă necesare pentru a face schimbări de substanță în felul în care vezi lucrurile și acționezi în situații-limită. Nu ți-este teamă de noi începuturi, iar o astfel de atitudine nu poate decât să îți aducă o serie de beneficii foarte importante.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Fecioară:

Cu excepția zilei de luni, atunci când Luna se mai află încă în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nu ai motive să îți faci griji că nu vei face față provocărilor din această săptămână. În prima ei zi însă, ar fi de dorit să nu ceri prea multe de la tine. Te refaci încă după weekend sau zilele lucrătoare care tocmai au trecut și s-ar putea să nu dispui de bagajul de energie dorit.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Balanţă:

Luna Plină de duminica aceasta se desăvârșește în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, dar cu toate acestea îi vei simți influența în a doua parte a acestei săptămâni și chiar și lunea și marțea viitoare. Ea îți conferă un imbold de energie nesperat, dar trebuie să ții cont de faptul că cresc și șansele ca energia să îți fie disipată destul de mult în tot felul de activități.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Scorpion:

Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, prilej numai bun să vezi de tine, mai ales dacă nu ai fost într-o starea prea bună în ultima perioadă. În caz contrar, s-ar putea să te confrunți cu migrene sau alte dureri localizate în același segment de corp, semn că ai lăsat prea mult stresul și presiunea să îți pună amprenta.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Săgetător:

Venus poposește lunea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că ar putea reveni în actualitate vechi neliniști, frustrări sau nemulțumiri cu privire la partener sau în raport cu relații sentimentale din trecut peste care nu ai reușit să treci. Conturează-ți un plan prin care să te adresezi acestor chestiuni care te frământă și ia deciziile care se impun.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Capricorn:

Aștrii nu își lansează săptămâna aceasta aspecte importante pe casele sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că nivelul de energie de care dispui este unul obișnuit, la cote normale și că dispui de liber arbitru total în ceea ce privește modul în care alegi să dispui de forțele tale. Ține însă cont că dacă nu reușești să faci mare lucru cu ele, acest lucru ți se datorează numai ție.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Vărsător:

Lunea aceasta, când Luna se află încă în semnul nașterii tale, pare că ai parte de un început de săptămână destul de reușit. S-ar putea ca lucrurile să nu progreseze în cea mai bună direcție de atunci încolo, culminând cu ziua de duminică, în care există posibilitatea să te lupți cu unele gânduri negative sau temeri. Încearcă să privești partea plină a paharului în astfel de zile.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Peşti:

Venus poposește lunea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, indiciu cum că ar fi bine să meditezi în această perioadă la posibilitatea aducerii unor ajustări sistemului tău de referință, mai ales dacă ai trecut prin evenimente de viață care au pus sub semnul întrebării unele principii și valori după care te-ai ghidat până acum. Schimbarea nu ar trebui să te sperie.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS