Horoscopul dragostei, 23 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 23 octombrie 2019


Horoscop 23 octombrie 2019, Berbec:

Veşti deloc bune pentru BERBECI în plan sentimental. Putem vorbi chiar despre o despărţire. Li se recomandă să trateze totul cu calm.


Horoscop 23 octombrie 2019, Taur:

TAURII parcă sunt pe baterii astăzi! Şi foarte nerăbdători să îşi termine treburile în timp util, pentru a se bucura de mai mult timp liber.


Horoscop 23 octombrie 2019, Gemeni:

GEMENILOR le-ar putea pica cu tronc o persoană cam nepotrivită. Un prieten sau chiar partenerul cuiva apropiat.


Horoscop 23 octombrie 2019, Rac:

Nativii RAC pot suferi o decepţie în dragoste şi e musai să îşi găsească o activitate care să le ia gândul de la suferinţă.


Horoscop 23 octombrie 2019, Leu:

Foarte bine, pe de altă parte stau LEII astăzi! Relaţiile din viaţa lor încep să se îmbunătăţească, după ce şi-au dat seama că nu acordă suficient timp apropiaţilor.






Horoscop 23 octombrie 2019, Fecioară:

Un nou capitol ar putea începe în viaţa FECIOARELOR. Ar putea fi vorba de extreme pentru aceşti nativi. Fie pun capăt unei relaţii, fie se pot bucura de un nou început.


Horoscop 23 octombrie 2019, Balanţă:

Pentru BALANŢE, planul familial începe să capete tot mai multă importanţă. Îşi doresc stabilitate şi linişte în plan emoţional, vor să elimine aventurile şi zbuciumul din viaţa lor.


Horoscop 23 octombrie 2019, Scorpion:

SCORPIONII se pot apropia de o persoană care să le devină un confident de nădejde. E mare lucru pentru aceşti nativi, ei neavând încredere în oricine.


Horoscop 23 octombrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORILOR le captează greu cineva interesul, însă atunci când se întâmplă se ataşează repede de acea persoană. Asta e posibil să li se întâmple curând.


Horoscop 23 octombrie 2019, Capricorn:

Ziua şi buclucul pentru CAPRICORNI. Mai ales în dragoste. Pot relua o legătură tumultoasă din trecut, iar asta să îi ţină ca pe jar.






Horoscop 23 octombrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII pot auzi o bârfă pe care abia o pot ţine pentru ei. Aştrii îi sfătuiesc să facă asta, pentru că nimic bun nu va ieşi dacă mărturisesc cuiva ce au auzit.


Horoscop 23 octombrie 2019, Peşti:

Este o zi favorabilă concluziilor şi planurilor de viitor pentru PEŞTI. Stau bine în ce priveşte relaţiile cu cei din jur, au scăpat de perioada conflictelor şi a tensiunilor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS