Horoscopul zilei de marţi, 8 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 8 octombrie 2019


Horoscop 8 octombrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, de-a lungul zilei de marţi gândul vă va sta la o anumită persoană, fie partenerul vostru, fie cineva special cu care nu aţi avut încă nicio apropiere. Rezolvaţi-vă sarcinile la locul de muncă, iar spre seară folosiţi-vă curajul pentru a invita această persoană în oraş. Timpul petrecut împreună vă va ajuta să vă relaxaţi şi chiar să puneţi bazele unei relaţii serioase. Fiţi sinceri şi faceţi ceea ce simţiţi.


Horoscop 8 octombrie 2019, Taur:

Taurii au parte de o zi uşoară la locul de muncă. Dacă aveţi nevoie de ajutor, întrebaţi un coleg de nădejde şi veţi primi sfaturi de îndată. Bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de colegi şi în afara programului. Organizaţi o ieşire sau o petrecere alături de ei. Poate fi o idee excelentă pentru a vă cunoaşte mult mai bine.


Horoscop 8 octombrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, deciziile luate în ultimul timp sunt benefice pentru sănătatea voastră, motiv pentru care nu ar fi indicat să vă schimbaţi părerea. Dacă aţi întâlnit pe cineva, oferiţi-i atenţia de care are nevoie şi nu vă mai gândiţi la trecut. Se anunţă schimbări bune, atât în dragoste, cât şi în relaţiile profesionale.


Horoscop 8 octombrie 2019, Rac:

Nativii din Rac vor fi, astăzi, cu capul în nori. Cu toate că aveţi multe lucruri de rezolvat, veţi fi interesaţi mai mult de lucrurile amuzante care se petrec în jurul vostru. Nu vă faceţi griji pentru repercusiuni sau consecinţe. Meritaţi, din când în când, să vă distraţi fără să vă pese de grijile de zi cu zi. Tot astăzi vă veţi face curaj şi veţi începe o conversaţie cu o persoană pe care voi o consideraţi specială şi care se va dovedi a fi foarte deschisă. Faceţi voi primul pas şi veţi reuşi ceea ce v-aţi propus!


Horoscop 8 octombrie 2019, Leu:

O ceartă cu o persoană apropiată vă va schimba starea de spirit pentru toată ziua. Încercaţi, pe cât posibil, să nu puneţi suflet într-o astfel de discuţie negativă, ci să găsiţi partea pozitivă în tot ceea ce se întâmplă. Este foarte important să aveţi grijă de sănătatea voastră şi să încetaţi să vă mai plângeţi, în condiţiile în care nu faceţi nimic pentru a trece peste această perioadă nefastă pentru voi. Programaţi-vă un consult medical sau mergeţi să vă faceţi analizele pentru a putea pune la cale un plan de tratament.


Horoscop 8 octombrie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor avea parte de o zi de succes la locul de muncă. Pasiunea pe care o puneţi în ceea ce faceţi va fi remarcată atât de colegi, cât şi de şefi, dar şi de familie. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Pe plan personal, este momentul să vă arătaţi dragostea faţă de persoana iubită şi să îi demonstraţi că încă sunteţi acolo şi se poate baza pe voi în orice moment. Îi puteţi pregăti chiar o surpriză cum ar fi o cină romantică, o plimbare în parc sau chiar o ieşire în club.


Horoscop 8 octombrie 2019, Balanţă:

Balanțele, în stilul caracteristic, caută fără încetare un echilibru în viața personală. Problema este că în dragoste așa ceva nu prea se poate, mai ales dacă sunt neînțelegeri profunde la mijloc. Conflictele nu trebuie aplanate sau ascunse sub preș, ci discutate cu sinceritate, chiar patos, până când tensiunea se spulberă. Cine caută liniștea cu orice preț nu va avea parte decât de haos.


Horoscop 8 octombrie 2019, Scorpion:

Nativilor din zodia Scorpion le sunt pregătite surprize, în special din partea unei persoane care le-a furat inima. Dincolo de gesturile reci și calculate se ascunde o pasiune mistuitoare, care abia așteaptă momentul potrivit pentru a ieși la iveală. Nu ezita să spui ceea ce simți, iar pentru asta nu ai nevoie neapărat de cuvinte. Privește acea persoană exact așa cum ți-ai dori. Se vor întâmpla lucruri pe care nici nu îndrăzneai să ți le imaginezi.


Horoscop 8 octombrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii care se plâng că nu-și găsesc dragostea ar trebui să știe mai întâi ce caută. Șansa de a găsi ceea ce nu poate fi definit e mică spre zero. Câteva clipe de liniște, petrecute în singurătate, ar putea aduce un plus de claritate. Însă ceea ce nativii din această zodie pierd pe plan sentimental vor câștiga pe plan profesional. Se apropie o ocazie unică, trebuie să fii atent la detalii și deschis la toate posibilitățile.


Horoscop 8 octombrie 2019, Capricorn:

Capricornul îşi va petrece ziua muncind mecanic, fără să se gândească prea mult la ce are de făcut. Gândurile vor fi în altă parte, de aceea nu veți simți prea mult interes pentru ceea ce faceți. Vei fi tulburat de ceva ce vrei să termini sau să realizezi în plan personal. Se pare că în curând veți putea să demaraţi o afacere proprie, la care visaţi de foarte multă vreme.


Horoscop 8 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorul are şi el probleme de concentrare azi, pentru că se vor întâmpla multe evenimente în cursul zilei. Va exista altceva în afară de muncă, lucru care vă deranjează foarte profund. Grijile sunt legate de bani, fie despre o problemă financiară cu care vă luptaţi, fie de nesiguranţa de la locul de muncă. Oricum, în perioada următoare trebuie să fiţi foarte atent la modul cum cheltuiţi banii.


Horoscop 8 octombrie 2019, Peşti:

Pentru Peşti, ziua de azi aduce ceva care este foarte interesant pentru tine. Este cel mai probabil un eveniment de amploare, care vă face să vă gândiţi la viitor cum nu aţi mai făcut-o până acum. Va fi foarte important să faceți un pas înapoi și să încercați să vă menţineţi claritatea în gândire, pentru că orice decizie luată la cald poate distruge tot ce aţi construit până acum, atât în plan personal, cât şi în plan profesional.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS