Horoscopul zilei de sâmbătă, 12 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 12 octombrie 2019


Horoscop 12 octombrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, este posibil ca planurile deja făcute să se schimbe radical după ora prânzului. Nu vă întristaţi însă, s-ar putea să fiţi invitaţi într-o locaţie exclusivistă spre seară, la o petrecere cu prieteni buni ori la un concert mult dorit, ca urmare a unui cadou din partea persoanei iubite. Pe scurt, bucuraţi-vă de orice vă aduce ziua de sâmbătă, pentru că indiferent de cum evoluează lucrurile, categoric vă veţi distra.


Horoscop 12 octombrie 2019, Taur:

Tauri, azi vă merge foarte bine. Tot ce trebuie să faceţi este să vă menţineţi o stare pozitivă. La locul de muncă daţi dovadă de seriozitate şi devotament. Se prea poate să primiţi un bonus salarial sau oferta unei avansări pe scara profesională. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru.


Horoscop 12 octombrie 2019, Gemeni:

Gemeni, aveţi ocazia de a călători alături de o persoană specială în viitorul apropiat. Sau veţi avea surpriza ca partenerul vostru să fi cumpărat bilete spre o destinaţie surpriză, fie o rudă ori un prieten de suflet să organizeze o ieşire din monotonia oraşului. Este o ocazie perfectă pentru a vă relaxa, pentru a vă distra şi pentru a vă crea amintiri de neuitat.


Horoscop 12 octombrie 2019, Rac:

Raci, ceea ce faceţi, faceţi foarte bine. La locul de muncă veţi primi aprecieri considerabile pentru munca depusă la un anumit proiect, ceea ce înseamnă că şi şefii vor observa profesionalismul de care daţi dovadă. Continuaţi tot aşa, iar premiile nu se vor lăsa aşteptate. În dragoste toate merg ca pe roate, dar aveţi o decizie importantă de luat. Nu stagnaţi într-o relaţie dacă vă doriţi să cunoaşteţi şi alte persoane.


Horoscop 12 octombrie 2019, Leu:

Leii se trezesc cu poftă de viață și nimic nu îi poate opri din planurile mărețe pe care le au. În special în dragoste. Timpul pentru flirt s-a terminat, e momentul unei invitații oficiale. Oriunde, însă este important ca mesajul să fie clar. Gata cu joaca, se trece la lucruri serioase. Atenție, însă, entuziasmul ar putea lăsa loc unor mișcări nu tocmai inspirate!


Horoscop 12 octombrie 2019, Fecioară:

Fecioarele își aduc aminte cu drag de o iubire din trecut, care le-a marcat profund personalitatea și modul în care privesc viața. Aceste amintiri sunt pe cât de vii, pe atât de dureroase, iar unii nativi ar putea chiar să resimtă stări de tristețe și melancolie. Trecutul are obiceiul de a se prezenta în culori pastelate, spre deosebire de prezent, care e mult mai aproape de realitate.


Horoscop 12 octombrie 2019, Balanţă:

Balanțele sunt pe punctul de a rezolva o dilemă care le stătea de mult timp pe suflet. Poate fi o decizie importantă legată de partenerul de viață, locul în care trăiesc sau chiar posibilitatea de a o lua de la zero, pe toate planurile. Cert este că situația se limpezește, iar ceea ce părea imposibil acum ceva timp începe să prindă contur. Este primul pas către o nouă viață, mai bună și mai lipsită de suferință.


Horoscop 12 octombrie 2019, Scorpion:

Scorpionii au tendința de a nu vedea pădurea din cauza copacilor, în special pe plan sentimental. Prea multe opțiuni se transformă în tot la fel de multe tentații, însă toate lipsite de sens și finalitate. Pentru a trăi ceva cu adevărat special este nevoie de o alegere. Cine așteaptă să le aibă pe toate din partea viitorului partener de viață ar face bine să se înarmeze cu mult răbdare, pentru că va avea nevoie.


Horoscop 12 octombrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii sunt din senin interesați de o persoană căreia nu-i dădeau nicio șansă, cu doar o zi înainte. De unde vin aceste sentimente romantice, nici ei nu știu prea bine. Cert este că această apariție le-a intrat în suflet, iar acum nu se mai pot gândi la nimic altceva. Există o singură soluție. Un zâmbet și un simplu „bună”. Treaba e pe jumătate rezolvată, indiferent de rezultat.


Horoscop 12 octombrie 2019, Capricorn:

Capricornii care sunt îngrijorați cu privire la bani pot sta liniștiți. Ajutorul este mai aproape decât își imaginează, singura problemă de a rezolva este cea privitoare la tentații. Nicio sumă nu este suficientă pentru a satisface toate poftele de moment, cuvântul de bază este moderația. Toate trebuie făcute cu măsură, la timpul potrivit. Pe cât posibil, încearcă să investești în lucruri care îți vor fi de folos pe viitor.


Horoscop 12 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii simt un gol interior pe care nu îl pot explica. E un sentiment că lucrurile nu se așază la locul lor, că ceva lipsește și, mai rău, nici măcar nu știu despre ce este vorba. A rezolva o astfel de suferință necesită timp petrecut departe de agitație și stres. Poate că a sosit timpul să te asculți cu atenție, nu să tot fugi de emoțiile negative. Ele sunt acolo pentru a-ți transmite că ceva nu este bine și ar trebui rezolvat.


Horoscop 12 octombrie 2019, Peşti:

Peștii sunt norocoșii zodiacului: toate le ies ca la carte, în dragoste au parte numai de surprize plăcute, iar portofelul arată mai bine ca niciodată. Singura problemă pare a fi plictiseala de care sunt cuprinși - în mod bizar - exact atunci când norocul le surâde. O soluție ar fi ca nativii din zodia Pești să împartă ceea ce li s-a oferit de către destin cu cei care au nevoie, mai mult ca niciodată, de o mână de ajutor.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS