Cum reacţionează fiecare zodie la stres

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum reacţionează fiecare zodie la stres



Berbec:

Iei foc, te aprinzi, îţi sare ţandăra… Eşti ca o substanţă inflamabilă care ajunsă la un punct critic devine explozibil. Vestea bună este că această energie care se declanşează în tine în condiţii de stres te ajută să rezolvi treburi multe şi grele dacă reuşeşti să o canalizezi în mod constructiv.


Taur:

Prima ta reacţie când lucrurile încep s-o ia razna este să te opui. Ca şi cum te-ai înfige bine cu picioarele în pământ, gata să rezişti oricăror opoziţii. Unii i-ar spune încăpăţânare… Dar dacă ai asocia-o cu mai multă înţelepciune, i-ai uimi pe toţi cu capacitatea ta de a rezista la condiţii de stres.


Gemeni:

Pe tine stresul te face să te împrăştii şi mai mult, să te agiţi şi mai mult, iar asta îţi disipă mult din energie. Soluţia ar fi să găseşti un „ochi” al furtunii unde este linişte, de unde poţi judeca la rece. Iar atunci, mintea ta isteaţă va găsi sigur idei salvatoare care să remedieze situaţia.






Rac:

Depinde în ce fază a Lunii sau a bioritmului tău apare stresul. Spre surprinderea celor din jur, uneori rezişti la stresuri mari fără să te tulburi, iar alteori eşti gata să izbucneşti în plâns pentru un fleac. Sensibilitatea ta nativă te face vulnerabilă la stres, dar ai şi perseverenţa apei care sapă în stâncă, la o adică!


Leu:

Te descurci cu stresul cotidian, fiindcă ai învăţat să îl ignori. În cazul unui stres mai intens sau neaşteptat, depinde de cum îţi afectează acesta propriul ego. Eşti gata să-ţi conduci echipa până pe Everest, dacă ei te urmează, dar îţi ieşi din sărite dacă trebuie să-i treci strada, iar ei protestează şi îţi contestă autoritatea.


Fecioară:

Eşti mult mai rezistentă la stresurile mici şi constante, gen picătură chinezească, decât la un stres brusc şi neobişnuit, gen ţi-a căzut un copac pe maşină. De exemplu, eşti medic. E OK dacă trebuie să faci a cincea intervenţie chirurgicală pe ziua de azi, dar te trec transpiraţiile când trebuie să acorzi primul ajutor unui accidentat.






Balanţă:

Stresul e suportabil pentru tine numai atât timp cât îşi păstrează o urmă de eleganţă. Când treburile devin murdare, la propriu: de exemplu eşti nevoită să pui ulei la motor, sau la figurat: de exemplu se ridică voci şi se folosesc cuvinte din jargon, preferi să te retragi, invocând o migrenă… Soluţie bună, de altfel!


Scorpion:

Puţini se pot lăuda cu rezistenţa ta la stres şi capacitatea ta de auto-regenerare. Face parte din mândria ta să nu arăţi nimănui vreun semn de slăbiciune şi eşti gata să lupţi până la ultima suflare. Din fericire, ai resurse enorme de energie, dar vai şi-amar de acela care te-a chinuit sau pus la încercare.


Săgetător:

Reacţia ta la stres este să te îndepărtezi de problema cu pricina. Dacă fizic nu poţi, măcar subtil te distanţezi, ceea ce nu e rău, fiindcă de departe lucrurile se văd în ansamblu şi poţi descoperi o soluţie. Vestea proastă este că astfel poţi pierde din vedere nişte detalii semnificative…






Capricorn:

Disciplina ta interioară îţi permite să managerizezi stresul, în aşa fel încât să-i poţi face faţă. Îl organizezi, îl structurezi pe capitole şi subcapitole şi îi uimeşti pe toţi cum îţi păstrezi calmul în condiţii în care alţii l-ar fi pierdut de mult. Reversul neplăcut este că în timpul acesta uiţi să te bucuri şi să trăieşti cu adevărat…


Vărsător:

Eşti dintre cei care sunt gata să lupte până cad jos şi sunt luaţi cu targa, mai ales daca e vorba de un proiect care îi pasionează sau în care au pus suflet. Poţi face faţă la canităţi mari de stres cu condiţia să te opreşti periodic să „iei aer”, adică să faci cu totul altceva şi să „uiţi” pentru un timp de preocuparea stresantă.


Peşti:

Nu eşti printre cei pe care natura i-a înzestrat cu capacitate mare de rezistenţă la stres. Ai fi tentată mai degrabă să laşi baltă totul şi să fugi. Din fericire, pe tine te poate ajuta în acest sens mai ales o motivaţie trans-personală sau chiar mistică. De exemplu, te-ar exaspera s-o faci pentru un superior, dar ţi-ai da sufletul cu seninătate pentru o cauză nobilă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS