Cât de rea e o femeie, în funcţie de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cât de rea e o femeie, în funcţie de zodie


Aştrii ne influenţează viaţa şi personalitatea. Vezi ce spun ele atunci când vine vorba de cât de răutăcioase sunt femeile...


2 zodii de femei foarte rele

Femeia Berbec. E încăpăţânată şi impulsivă şi, tocmai de aceea, se poate transforma într-o persoană foarte rea. Ai grijă ce spui sau ce faci în preajma ei, pentru că nu suportă să fie contrazisă prea mult.

Femeia Scorpion. Dacă vrei să vezi cum reacţionează o femeie rea într-o dispută, încearcă s-o provoci pe ea. E adepta călcatului pe cadavre, atunci când vine vorba de răzbunare şi este, probabil, una dintre cele mai rele femei din zodiac.


Cât de rele sunt celelalte femei din zodiac

Femeia Taur. Pentru că e foarte inteligentă, femeia Taur nu se va răzbuna niciodată în mod direct. Aşteaptă-te de la ea să te atace atunci când îţi e lumea mai dragă. Altfel, e o persoană destul de calmă, căreia nu îi place să pornească dispute.






Femeia Gemeni. Nu poate fi caracterizată drept o femeie rea, însă dacă vei avea vreodată vreo problemă cu ea va trebui să i-o spui direct în faţă. Dacă aude că cineva vorbeşte urât despre ea, pe ascuns, se poate transforma într-o adevărată războinică. Nu degeaba se spune despre Gemeni că au două feţe.

Femeia Rac. Pe cât de calmă e, pe atât de răzbunătoare poate deveni. Se supără greu, însă atunci când o face s-ar putea să nu mai existe cale de întoarcere.

Femeia Leu. Poate fi o femeie rea dacă cineva sau ceva îi ameninţă cariera, casa, iubitul, familia sau prietenii. Este genul de persoană care îi apără pe cei din jurul ei, aşadar e bine să ai grijă cum acţionezi în preajma sa.

Femeia Fecioară. Vrea să pară o războinică, dar nu prea reuşeşte. E prea sensibilă pentru a putea fi cu adevărat rea. Chiar şi atunci când îşi doreşte cu ardoare să se răzbune, mai devreme sau mai târziu îşi dă seama că nu-şi poate duce planul malefic la bun sfârşit.






Femeia Balanţă. E atât de nepăsătoare, în general, încât îi e aproape imposibil să fie rea. Dacă atacă, o face doar verbal.

Femeia Săgetător. E atât de blândă, încât probabil că nu va reuşi niciodată să se certe cu cineva foarte rău. În cazuri extreme apelează la o tactică sigură: îşi ignoră adversarul.

Femeia Capricorn. Poate fi rea şi egoistă. Poate să se răzbune cu ură, fără să-i pese de consecinţe. E genul de persoană care nu prea acceptă şi părerile altora şi care crede că ideile ei sunt cele mai bune.

Femeia Vărsător. Nu e o persoană rea, poate doar uşor maliţioasă. Şi asta doar în anumite cazuri. În general e o femeie calmă, care ştie ce vrea de la viaţă, dar şi cum trebuie să acţioneze. E genul de om care îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Femeia Peşti. E genul de femeie căreia nu îi e teamă de puţină ceartă. Ba chiar simte că asta o face să se descarce şi să îşi găsească echilibrul… Mulţi spun că femeia Peşti nu e o femeie rea, însă cei care spun asta probabil că nu s-au certat cu o femeie Peşti.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS