Topul zodiilor care se plictisesc în relații

Topul zodiilor care se plictisesc în relații


Potrivit astrologiei, aceste cinci zodii sunt cele mai predispuse plictiselii în relație, așa că, dacă partenerul tău se regăsește printre ele, ar trebui să le urmărești comportamentul și să observi schimbările care se produc pe parcurs. Dacă partenerul tău se regăsește printre aceste cinci zodii, nu te îngrijora. Este evident faptul că îl ai alături pentru că îți prețuiește câteva calități semnificative, însă, câteodată, are nevoie de anumite lucruri pentru a-i menține interesul viu. Dacă tu ești cea care se plictisește în relație, ar trebui să fii atentă la caracteristicile zodiei tale. Iată care sunt cei care se plictisesc repede de partener și care este motivul:


LEU. Leii sunt dinamici, teatrali, și iubesc să fie în centrul atenției. Caută o persoană care să îi admire și să le spună constant cât sunt de minunați. Astfel că, dacă nu primesc ceea ce-și doresc, încep să caute o sursă care să le ofere aceste lucruri. Ce poți face în acest sens? Ajută-l să găsească o soluție sănătoasă pentru acea parte teatrală și implică-te alături de el. Leii vor, de asemenea, relații de prietenie dar și romantice care sunt influențate artistic, deci o idee bună ar fi să mergeți împreună la karaoke sau să vă înscrieți la un curs de pictură.






SCORPION. Lipsa micilor jocuri în relație va plictisi un Scorpion. Evoluția este esențială pentru el, urăște să rămână pe loc, deci așteaptă pe cineva care să se ancoreze în acest stil alert de viață. Dacă ești interesată să treci prin procesul de examinare al unui Scorpion, va fi pregătit să dezvolte o conexiune puternică. Aducând ceva nou și inteligent în relație îl va entuziasma și îi va menține interesul.


SĂGETĂTOR. Simbolizat de un arc îndreptat către cer, pasiunea lor numărul unu tinde să fie călătoritul și explorarea, de orice fel. La fel ca arcașul astrologic, Săgetătorul își dorește expansiune mintală, filozofică și spirituală. Și, bineînțeles, foarte multă distracție. Plănuiește o vacanță în care Săgetătorul poate să-și demonstreze curajul și dorința de aventură.






VĂRSĂTOR. Vărsătorul este revoluționarul din rândul semnelor zodiacale. Acesta are diverse moduri unice, am spune, prin care creează legături cu oamenii. Caută un partener care își dorește un viitor strălucit, căruia nu îi este teamă să viseze departe. Îi captivezi atenția vorbind despre lucruri importante și interesante, ceea ce înseamnă că subiectele puternice și semnificative sunt cele la care ar trebui să apelezi pentru a-l cuceri.


GEMENI. Gemenii sunt cei mai vorbăreți dintre zodiile de aer și se pot muta constant între grupuri de prieteni. Șarmul lor atrage atenția celorlalți, pe care, de altfel, și-o doresc din plin. Din această cauză, un Gemeni este predispus la plictiseală în relație, pentru că își cântărește frecvent opțiunile. Vor să fie stimulați social, deci o petrecere surpriză cu jocuri sau o ieșire care să le celebreze ultima reușită îi va atrage iremediabil.