Horoscopul sănătății, 2-8 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 2-8 septembrie 2019


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Berbec:

Pe parcursul întregii săptămâni, aștrii formează aspecte notabile în casele sănătății din horoscopul tău general. Pentru ca energiile care se formează să nu te afecteze în mod negativ, este important să preiei inițiativa și să ai grijă ce și cât mănânci, dar și cum dormi. Cu alte cuvinte, caută să ai mai multă grijă de sănătatea ta, ajustându-ți stilul de viață și alimentație.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Taur:

Îți merge bine în mai toată săptămâna, dar trebuie să ții cont de faptul că luni, vineri și sâmbătă ai putea avea parte de unele supărări în plan personal. Poate că ele nu vor fi într-atât de puternice încât să-și lase prea tare amprenta pe nivelul tău de energie și pe starea de spirit de care te bucuri în aceste zile, dar chiar și așa, este important să le găsești o rezolvare ca să nu te urmărească prea mult.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Gemeni:

Nu ai motive să îți faci griji că nu vei avea parte de un nivel de energie și o dispoziție adecvate activităților de pe agenda acestei săptămâni. Ba dimpotrivă, căci chiar dacă nu jubilezi, toți cei care te cunosc văd faptul că ești într-o formă bună. Caută totuși să eviți compania oamenilor pesimiști și mediile stresante. Le poți absorbi vibrația negativă fără să realizezi că o faci.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Rac:

Luni, vineri și duminică s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta. Acest lucru se datorează faptului că ai destul de multe de făcut în aceste zile, fie că vorbim de sarcini profesionale sau angajamente sociale. Încearcă să-ți ordonezi programul cu multă atenție, astfel încât să îți poți rezerva suficient timp odihnei. Totul ține de modul în care îți prioritizezi activitățile.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Leu:

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă ca la finalul acestei săptămâni să introduci în program puțină odihnă activă. S-ar putea să te trezești cu niște dureri de spate sau articulații datorate oboselii, iar singura modalitate să-și relaxezi mușchii este aceea de a face mișcare ușoară. O plimbare ți-ar ajuta mult.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Fecioară:

Premisele săptămânii sunt bune din punct de vedere al felului în care îți va merge pe partea de sănătate fizică și emoțională. Ține însă cont de faptul că la începutul și la finalul ei s-ar putea să apară unele motive de supărare pe plan familial. Acestea se datorează unor diferențe de mentalitate între tine și ei, peste care niciunul dintre voi nu poate trece prea ușor.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Balanţă:

Cu excepția zilei de luni și a weekend-ului, atunci când s-ar putea ca nivelul tău de energie să fie cam scăzut și tonusul mental mai puțin bun decât de obicei, buna dispoziție și energia nu îți lipsesc, cu toate că nu jubilezi. Este foarte important așadar să-ți gestionezi forțele cu mare atenție, mai ales dacă te așteaptă o agendă plină în zilele care urmează. Nu le disipa inutil.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Scorpion:

Aștrii sunt destul de rezervate cu informațiile care privesc acest sector al vieții tale. nu există indicii care să spună că îți lipsește energia în această săptămână sau că stai prost cu moralul. S-ar putea să ai parte totuși de unele temeri cu privire la modul în care vor evolua unele planuri de viitor. Dacă nu există motive reale de îngrijorare, caută să nu le acorzi prea multă atenție.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Săgetător:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că în prima jumătate a săptămânii s-ar putea să nu fi în cea mai bună formă mentală. Acest lucru se datorează faptului că investești prea mult timp în temeri și gânduri deloc productive. Încearcă să le folosești drept sursă pentru a evolua dincolo de provocările pe care le aduc.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Capricorn:

În mare, pare că ești într-o dispoziție bună săptămâna aceasta, iar tonusul pe care îl ai este la înălțimea nivelului de energie pe care îl ai. Este drept că pot apărea momente în care nu ești în forma cea mai bună. Te poți întâlni cu astfel de episoade la începutul sau la finele săptămânii, atunci când ești mai sensibil(ă) decât de obicei la vorbe spuse în vânt sau cândva la mânie.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Vărsător:

Ești energic(ă) și bine dispus(ă) pe mai tot parcursul acestei săptămâni, cu toate că nu pare. Acest lucru se datorează faptului că te confrunți cu unele griji în această săptămână. Ele vizează modul în care vor evolua unele inițiative în care ai investit nu doar mult timp și energie, ci și o parte importantă din resursele tale. S-ar putea să nu mai poți face nimic, deci speră pentru ce este mai bine.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Peşti:

Ești vesel(ă), deschis(ă) și jovial(ă) săptămâna aceasta, dar nu suporți să ți se pună pumnul în gură. Ai putea avea parte de astfel de episoade luni și în weekend, atunci când simți că nu ești respectat(ă) așa cum se cuvine. Există posibilitatea ca lucrurile să nu stea chiar așa și să le interpretezi tu greșit. Deci caută să nu te lași condusă de primele impresii pe care ți le faci.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS