Horoscopul sănătății, 16-22 septembrie 2019

Horoscopul sănătății, 16-22 septembrie 2019


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Berbec:

S-ar părea că începi săptămâna bine dispus(ă) și cu nivelul de energie la cote destul de mari. Acest lucru se datorează faptului că Luna se mai află încă luni în semnul nașterii tale, ceea ce îți oferă un imbold de vitalitate. De reținut ar fi însă că sâmbătă s-ar putea să te mai lase bateriile. Sau poate doar te confrunți cu o stare mai apatică, ce nu îți permite să te bucuri de weekend.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Taur:

Ai putea fi destul de tensionat(ă) la începutul acestei săptămâni, dar lucrurile intră în normalitate odată ce Luna trece marți din casa subconștientului în semnul nașterii tale. Îți stăpânești mai ușor nervii și nu mai reacționezi incontrolabil la cel mai mic stimul. În cazul în care te mai confrunți cu astfel de episoade, încearcă să te distanțezi puțin de subiect și abia apoi încearcă să faci ceva.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Gemeni:

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă. Cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că tinzi să reiei în minte gânduri cu tentă negativă, care nu îți fac bine și care sunt și departe de realitate. Încearcă mai degrabă să te concentrezi pe cele pozitive și constructive.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Rac:

De joi până sâmbătă, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca starea de alertă mentală de care te bucuri în aceste zile să lucreze, în anumite momente, în dezavantajul tău. Mai exact, îți faci tot felul de scenarii în minte legate de viitor sau trecut care sunt rupte de realitate și care nu fac decât să îți trezească temeri inutile.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Leu:

Cu excepția zilei de duminică, atunci când Luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general și îți ridică nivelul de sensibilitate, nu se întrevăd zile în această săptămână în care trebuie să acorzi o atenție specială acestui sector de viață. Pare că nivelul de energie și tonusul mental de care te bucuri în aceste zile sunt la un nivel optim, care îți permite să te ții de ceea ce ți-ai propus.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Fecioară:

S-ar părea că ziua de joi se numără printre cele mai mai reușite de săptămâna aceasta pentru tine. Acest lucru se datorează faptului că îți merge deosebit de bine în această zi. Ceva te face să îți redescoperi pofta de viață și să vezi lumea dintr-o perspectivă pozitivă. Încearcă să-ți cultivi această viziune și caută în tine motivația și energia necesare pentru o o ține în viață.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Balanţă:

Această săptămână este una lipsită de prea multe schimbări pe acest plan. Merită însă menționat faptul că joia aceasta s-ar putea număra printre cele mai reușite zile pentru tine. Acest lucru se datorează faptului că te simți ușurat(ă) într-o privință sau alta. Este posibil să eviți o întâmplare neplăcută pe plan familial sau simți că ai ieși dintr-o perioadă grea traversată cu cei dragi.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Scorpion:

Cu excepția zilei de luni, atunci când Luna se mai află încă în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nu se întrevăd zile în această săptămână în care starea ta fizică sau mentală ar putea lăsa de dorit. Atunci s-ar putea să te confrunți cu unele dureri de cap, pricinuite, cel mai probabil, de stresul cu care ai de-a face la locul de muncă. Încearcă să nu pui la suflet prea mult din ce se întâmplă.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Săgetător:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să nu dispui de un nivel de energie prea ridicat. Ba mai mult, există riscul să exagerezi cu unele răsfățuri culinare prea grele, care pot pune presiune inutilă pe organismul tău. Mizează pe odihna activă și stârnește-ți interesul pentru mișcare practicând sportul preferat.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Capricorn:

De joi până sâmbătă, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul tău general, fapt pentru care există riscul să nu fii într-o formă prea bună în a doua parte a săptămânii. Dacă te îndeletnicești atunci cu sarcini manuale care te pot expune unor pericole, ai mare grijă. Există posibilitatea să te expui unor accidente minore care pot să îți altereze planurile pentru acest weekend.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Vărsător:

Începând de miercuri, Saturn se deplasează iar în sens direct prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care recuperezi din deschiderea la viziuni originale și experiențe noi care te caracterizează. În ultima vreme, ai cultivat tot felul de tipare de gândire conservatoare, iar acest lucru te-a făcut să pierzi din vedere unele oportunități prețioase.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Peşti:

Ieșirea lui Saturn din retrogradare te face să privești cu mai multă speranță către viitor de miercurea aceasta încolo. Ai mai multă încredere că, în ciuda provocărilor, lucrurile se vor așeza odată și-odată în favoarea ta. Cu excepția unor incidente de joi care te descurajează într-o anumită privință, nu se arată alte evenimente care îți produc temeri legate de siguranța ta pe termen lung.