Horoscopul dragostei, 11 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11 septembrie 2019


Horoscop 11 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii pot avea parte de o zi plină de frământări. Ar face bine să nu se închidă în ei, ci să stea de vorbă cu un apropiat despre aceste griji.


Horoscop 11 septembrie 2019, Taur:

Dragi Tauri, încercaţi să nu mai fiţi atât de încăpăţânaţi şi de orgolioşi şi să acordaţi şi partenerului dreptul la o opinie.


Horoscop 11 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii ar putea ajunge la un nivel de stres la care să simtă că nu mai fac faţă, iar greşelile şi stările nervoase să îi însoţească toată ziua.


Horoscop 11 septembrie 2019, Rac:

O petrecere sau o cină romantică le poate îmbunătăţi starea de spirit a Racilor. Pentru ei, este posibil ca ziua să nu înceapă atât de bine pe cât sperau.


Horoscop 11 septembrie 2019, Leu:

Nativii Leu au o voce care se face auzită în familie. Opiniile lor contează enorm pentru cei din jur şi sunt daţi drept exemplu.






Horoscop 11 septembrie 2019, Fecioară:

Nativii Fecioară trebuie să păstreze secrete planurile pe care le au. Cu cât le spun mai multor persoane, cu atât cresc şansele de eşec.


Horoscop 11 septembrie 2019, Balanţă:

Balanţele ar putea avea parte de o confruntare cu persoana iubită, după ce partenerul ar afla o minciună din partea lor...


Horoscop 11 septembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii nu sunt cei mai sociabili nativi ai zodiacului astăzi. Contactul cu cei din jur pare că îi oboseşte şi îşi doresc doar să stea departe de agitaţie măcar câteva ore.


Horoscop 11 septembrie 2019, Săgetător:

De unde se plângeau de nereuşite în dragoste, Săgetătorii au acum atât de multe opţiuni, încât... nu ştiu ce să aleagă.


Horoscop 11 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii, în schimb, pot suspina după o iubire mai veche. Se încăpăţânează să creadă că nu mai au sentimente pentru o persoană, însă realitatea este cu totul alta.






Horoscop 11 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt darnici din cale afară, vor să impresioneze pe cineva, să îi intre în graţii cu un cadou măreţ.


Horoscop 11 septembrie 2019, Peşti:

Peştii simt că nu îşi acordă suficientă atenţie, aşa că îşi pot lua astăzi câteva momente de răsfăţ şi relaxare, chit că este abia mijlocul săptămânii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS