Horoscopul banilor și a carierei, 9-15 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 9-15 septembrie 2019


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Berbec:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din 14 septembrie mai simbolizează și munca, indiciu că se prefigurează o săptămână plină la locul de muncă. Chiar dacă ți-e clar ca lumina zilei ce anume trebuie să faci, pot apărea momente de lapsus sau neatenție care ți-ar putea pricinui erori semnificative. Ia o pauză atunci când simți că nu mai dai randamentul scontat. E normal să-ți tragi sufletul.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Taur:

Luna Plină din data de 14 septembrie leagă casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup de cea a preocupărilor de moment, de natură personală, cu mențiunea că efectele acestei lunații se resimt, în cazul tău, în sfera celei dintâi. Nu-ți fie teamă să visezi cu ochii deschiși la ce va să vie-n viitor. Dă-ți frâu liber imaginației și descoperă cum ai putea să-ți materializezi aceste năzuințe.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 14 septembrie creează o punte de legătură între casa carierei și cea a familiei din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele acestei lunații se resimt în perimetrul celei dintâi. Se arată reale oportunități de a accede pe scara ierarhică și/sau socială săptămâna aceasta atât timp cât dai dovadă de altruism, empatie și creativitate la serviciu.






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Rac:

Axa peste care „cade” Luna Plină din 14 septembrie semnifică și deplasările și pregătirea academică, cu precădere cele în străinătate/la mare distanță de casă, respectiv studiile înalte, indiciu că poate fi nevoie să întreprinzi o delegație săptămâna aceasta ori să participi la un curs de perfecționare continuă sau reconversie profesională. Cu siguranță te vei alege cu experiențe valoroase!


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Leu:

Luna Plină din 14 septembrie stimulează axa financiară din horoscopul tău general, dar influența acestei lunații o vei simți mai abitir în sfera relațiilor afective și profesionale care au la bază finanțe în comun. Cei în asociere cu care deții un buget ar putea profita de încrederea prea mare pe care le-o porți, folosind aceste sume în scopuri personale. Uzul acestor ar trebui condiționat într-un fel.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Fecioară:

Luna Plină din data de 14 septembrie ar putea face ca săptămâna aceasta să se înmulțească interacțiunile cu asociații, clienții și colaboratorii. S-ar putea să-i găsești destul de confuzi, nehotărâți sau lipsiți de realism, dar e în puterea ta să găsești logica în cele vehiculate de ei. În felul acesta, le demonstrezi faptul că ești de neînlocuit și că valoarea ta ca profesionist e de neprețuit!






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Balanţă:

Aceeași axă peste care se suprapune Luna Plină din 14 septembrie mai simbolizează și munca, semn cum că te așteaptă o săptămână agitată la serviciu. Se arată sarcini care-ți permit să dai frâu liber creativității și să-ți folosești veleitățile artistice. Contează mult să pui suflet în tot ceea ce întreprinzi la locul de muncă. Acest lucru va fi vizibil pentru toți, deci nu crede că trece neobservat.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Scorpion:

Luna Plină din 14 septembrie interconectează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup cu cea a preocupărilor de moment, de natură personală, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, s-ar dori să investești mai mult timp, energie, chiar și finanțe, dacă-ți permiți, în hobby-urile și pasiunile tale. Se prea poate să le transformi într-o afacere de suflet cândva în viitor, deci ia-le în serios.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Săgetător:

Deși Luna Plină din 14 septembrie își exercită influența cu precădere în sfera vieții de familie, nu înseamnă că efectele ei nu se resimt și în cealaltă parte a baricadei, mai bine spus la nivel profesional. Pentru că te detașezi cu dificultate de evenimentele de acasă, e posibil să nu performezi conform așteptărilor la locul de muncă sau în societate. Împacă și capra și varza.






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Capricorn:

Cum axa peste care „cade” Luna Plină din 14 septembrie mai simbolizează și comunicarea, respectiv scrisul, ți se recomandă să eviți a fi evaziv și lacunar în exprimare în cadrul ședințelor, întrevederilor de afaceri, dar și interviurilor de angajare de săptămâna aceasta. De asemenea, verifică de două ori rapoartele înainte de a le preda, deoarece riscă să se strecoare greșeli mari.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Vărsător:

Luna Plină din data de 14 septembrie se suprapune peste axa financiară din horoscopul tău general, indiciu că șansele de câștig de care te bucuri săptămâna aceasta sunt mai mari decât te-ai aștepta. Poți scoate sume deloc de neglijat din activități pe care alții nici măcar nu le-ar considera fezabile, dar ține cont de faptul că riști ca banii să ți se scurgă printre degete. Ține de ei și folosește-i cu cap.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Peşti:

Deși influența Lunii Pline din 14 septembrie se exercită cu precădere în plan personal, efectele se văd și la nivel profesional. Poți crede că asociații, clienții și colaboratorii nu-ți înțeleg viziunile sau chiar că sunt limitați ca perspectivă, fapt care ar putea face colaborarea cu aceștia mai dificilă decât în mod normal. Căutați să vă completați reciproc și nu să vă puneți bețe-n roate inutil.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS