Horoscopul banilor și a carierei, 2-8 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 2-8 septembrie 2019


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Berbec:

În principiu, nu îți va lipsi randamentul în această săptămână. Dispui de mult spor și dai dovadă de o atitudine profesionistă în tot ceea ce întreprinzi, dar luni, vineri și sâmbătă (dacă lucrezi), s-ar putea ca unele sarcini de serviciu să te pună în dificultate. Rezervă-ți mai mult timp pentru ele și investește mai multă energie în rezolvarea lor. Într-un final, o vei scoate la capăt cumva.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Taur:

La începutul și la finele săptămânii, s-ar putea ca preocupările de moment să nu îți mai lase suficient timp pentru proiectele pe termen lung. Nu este nimic rău în a te bucura de clipă, dar nu trebuie să uiți să gândești în perspectivă și să îți consolidezi viitorul. Marți și miercuri, caută să te concentrezi și pe unele chestiuni de ordin financiar în care mai sunt implicate și alte persoane.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Gemeni:

Bine ar fi, dacă ai posibilitatea, să-ți programezi cele mai dificile sarcini de săptămâna aceasta pe zilele de marți și miercuri. Atunci, nivelul tău de productivitate este cel mai ridicat și s-ar putea să realizezi mai multe decât ți-ai propus. Caută să nu-ți iei însă treabă pe sâmbătă, iar dacă mergi la serviciu, nu sta peste program. Le-ai făgăduit celor dragi că-i ajuți la ceva și trebuie să te ții de cuvânt.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Rac:

Dispui de un nivel de productivitate ridicat în această săptămână, mai ales în ceea ce privește treburile profesionale care presupun o colaborare îndeaproape cu ceilalți din jurul tău. Aștrii favorizează orice activitate care te pune în contact cu alți profesioniști din domeniu, indiferent dacă lucrezi cu ei în cadrul aceleiași companii sau conlucrați într-un proiect de grup.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Leu:

Aceasta este una dintre acele săptămâni în care apar destul de multe oportunități financiare, iar pentru a putea profita de ele, nu este nevoie decât să ai ochi să le vezi. Ai grijă totuși pentru că luni, dar și în weekend, este posibil să cheltuiești mai mult decât de obicei. Încearcă să te limitezi la lista de cumpărături, în special dacă vrei să pui câte ceva deoparte. Impune-ți unele limite.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Fecioară:

Ești deosebit de creativ(ă) în această săptămână, semn că orice sarcină de serviciu care îți este delegată te provoacă să-i găsești cea mai originală soluție. În cazul în care te-ai concentrat mai mult decât de obicei în ultima vreme pe sectorul profesional, s-ar putea ca ziua de luni să vină la pachet cu o primă, un bonus sau chiar cu promisiuni ferme că vei primi o mărire salarială.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Balanţă:

Luni, dar și în weekend dacă lucrezi, ar trebui să fii mai atent(ă) decât de obicei la ceea ce faci. Ai putea fi destul de absent(ă) în unele momente foarte importante ale sarcinilor pe care le execuți, riscând să produci unele erori care te pot costa mult timp și energie. Caută să fii foarte atent(ă) la ceea ce faci, cu atât mai mult dacă intenționezi să te remarci pe plan profesional.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Scorpion:

În această săptămână, pot apărea multe oportunități de a lega parteneriate sau de a descoperi persoane dispuse să investească în ideile tale de afaceri. Potențialul lor de a fi transpuse în realitate cu succes sunt destul de ridicate, dar ai nevoie de persoane care îți împărtășesc entuziasmul și au experiență în domeniu pentru a-ți spune unde ar mai fi cazul să lucrezi.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Săgetător:

Din punct de vedere profesional, nu îți lipsește nimic în această săptămână. Ai spor în tot ceea ce faci, ți se oferă multe șanse de afirmare la locul de muncă și atragi atenția pozitiv asupra ta prin determinarea și profesionalismul de care dai dovadă. În cazul în care lucrezi și sâmbătă, caută să-ți ordonezi atent timpul și să îl împarți echitabil între viața de familie și carieră. Nu favoriza extremele.






Horoscop 2-8 septembrie 2019, Capricorn:

În prima parte a săptămânii, s-ar putea ca lucrurile să meargă la serviciu mai bine decât ți-ai imaginat. Acest lucru se datorează faptului că Luna călătorește prin casa aferentă luni, iar marți și miercuri te susține în proiectele în care ești implicat(ă) și în ceea ce privește planurile de viitor pe care le ai. Caută să profiți de influența ei pozitivă și să pui în aplicare tot ce ți-ai propus.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Vărsător:

Din punct de vedere financiar, se arată unele provocări în această săptămână, dar mai cu seamă la începutul sau la finele ei. Se prea pare că ai investit într-un plan de viitor sau într-un proiect, iar sumele pe care le-ai pus la bătaie necesită să fie suplimentate. Nu este de mirare că ți-e teamă, dar dacă crezi cu adevărat în ideile tale, ai încredere că totul va merge în direcția scontată.


Horoscop 2-8 septembrie 2019, Peşti:

Săptămâna aceasta este una extrem de potrivită pentru cultivarea de relații profesionale și îmbogățirea portofoliului de contacte cu adiții valoroase. S-ar putea chiar să legi unele colaborări sau să se pună la punct bazele unui parteneriat. Nu este exclus, de asemenea, să cunoști pe cineva dispus să te ajute să-ți transformi o idee de proiect în realitate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS