Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 21 septembrie 2019


Horoscop 21 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii se simt melancolici în această zi. Nu este nimic greşit dacă vă gândiţi la trecut, la anumite persoane sau momente din viaţa voastră, fie ele bune sau nu. Important este cum gestionaţi aceste sentimente şi cum trataţi aceste amintiri. Dacă au rămas lucruri nerezolvate, discuţii care vă macină sau persoane faţă de care încă aveţi sentimente, aştrii vă recomandă să faceţi ceva. Luaţi atitudine, daţi un telefon, orice vă va face inima să se liniştească este benefic pentru voi.


Horoscop 21 septembrie 2019, Taur:

Dragi Tauri, dacă stresul acumulat în ultima perioadă vă afectează, ar fi cazul să vă luaţi o vacanţă. Plecaţi din oraş alături de câţiva prieteni ori cu persoana iubită, vizitaţi alte oraşe sau staţi câteva zile departe de agitaţia cotidiană, undeva la munte. Vă veţi relaxa cu siguranţă şi veţi uita de toate problemele din ultima vreme.


Horoscop 21 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii au nevoie de un nou hobby, de o activitate care să le ţină mintea ocupată. Dacă recent aţi experimentat consecinţele unor decizii din trecut, dacă inima vă apasă din cauza unor conflicte nerezolvate sau anumite sarcini de la serviciu v-au extenuat, ar fi indicat să vă retrageţi puţin şi să vă gândiţi doar la voi. Sănătatea voastră este importantă, iar dacă vă încărcaţi negativ, veţi claca la un moment dat.


Horoscop 21 septembrie 2019, Rac:

Racii au şansa unei măriri de salariu, datorită efortului depus în ultima vreme la serviciu. Fiţi mândri de realizările voastre, dar nu vă lăudaţi prea mult în faţa celor apropiaţi. S-ar putea ca unul din ei să fie într-o perioadă opusă vouă şi nu se va putea bucura la maxim pentru voi oricât ar încerca. Ieşiţi însă în oraş, sărbătoriţi, simţiţi-vă bine.


Horoscop 21 septembrie 2019, Leu:

Sună a stereotip să spui că mândria ta e rănită azi, dar aşa este. Va trebui să faci eforturi ca să salvezi aparenţele. Ţi se va pune o întrebare pe care nu o să o înţelegi, dar la care vei răspunde, totuşi. Cel mai bine ar fi să ceri să fie clarificate anumite lucruri, ca să nu ai alte bătăi de cap.


Horoscop 21 septembrie 2019, Fecioară:

Ai putea să fii descurajat astăzi, munca ta nu va avea rezultatele aşteptate, e posibil ca cineva să fi greşit şi asta să te afecteze direct. Lucrurile care ţi-au scăpat de sub control te vor face să te simţi fără speranţă. Sfatul e să te concentrezi pe ceva ce te face fericit, pentru că ai nevoie să înţelegi că pentru tine confortul e esenţial, altfel, tot weekend-ul va fi stricat.


Horoscop 21 septembrie 2019, Balanţă:

E posibil ca în încercarea de a îndrepta o greşeală făcută de altcineva să înrăutăţeşti lucrurile. Cel mai bine e să îţi vezi de treburile tale, dar dacă totuşi greşeşti, poţi încerca să îndrepţi greşeala ta. Cel mai sigur, ascultă de oamenii din jurul tau care ştiu mai bine despre ce e vorba, chiar dacă simţi că şi singur o scoţi la capăt.


Horoscop 21 septembrie 2019, Scorpion:

Vei face o criză de gelozie astăzi. Asta se va întâmpla de dimineaţă şi îţi va afecta tot restul zilei. Dacă însă respiri adânc şi laşi această emoţie să nu te lovească, vei salva ziua. Şi vei putea să descoperi în jurul tău o mulţime de lucruri care să te bucure şi care fac viaţa să pară mult mai interesantă comparativ cu a altora.


Horoscop 21 septembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii au uitat de o obligaţie faţă de un prieten. În loc să-ţi ceri scuze, încearcă să repari situaţia. Nimeni nu va face prea mult caz din asta, ceea ce te va face să te simți şi mai rău. La serviciu, ai motive de satisfacţie. Finalizezi un proiect foarte important şi culegi roadele eforturilor depuse. Ai muncit mult şi meriţi să fii recompensat.


Horoscop 21 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii vor evita la milimetru o problemă destul de serioasă. Din păcate, prietenii tăi nu sunt la fel de norocoşi. Este foarte posibil să te trezeşti pe autostradă, dis de dimineaţă, ajutând un prieten cu o anvelopă tăiată sau un altul care tocmai a trecut printr-o despărțire urâtă. În viaţa amoroasă, ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Le vrei pe amândouă, dar atenţie. După o vreme vei ajunge la concluzia că fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi.


Horoscop 21 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii fac tot felul de greşeli şi încearcă să dea vine pe altcineva. Ar trebui să-ţi asumi responsabilitatea faptelor tale, altfel vei avea necazuri. Abordează o atitudine veselă, indiferent de problemele prin care treci. Dacă stai şi diseci firul în patru, baţi pasul pe loc şi nu rezolvi nimic. Un zâmbet pe buze şi o glumă te pot ajuta să treci peste cele mai dificile momente.


Horoscop 21 septembrie 2019, Peşti:

Peştii ar trebui să-şi asume riscuri. S-ar putea ca situaţia să nu pară favorabilă, însă trebuie să ştii că ziua este puțin mai bună pentru tine decât pentru celorlalţi. Pe plan amoros, dacă vrei o relaţie de viitor, nu căuta aventuri trecătoare. Caută o persoană matură, care inspiră încredere. Sfatul aştrilor este să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai face şi alegeri greşite.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS