Cum trecem peste o despărţire, în funcţie de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum trecem peste o despărţire, în funcţie de zodie


Berbec:

Berbecii sunt cunoscuţi pentru curajul şi încrederea lor, însă atunci când lucrurile nu merg aşa cum îşi doresc, aceştia au reacţii impulsive. Aceştia pot trece peste o despărţire pentru că sunt îngrijoraţi de modul în care îi percep cei din jur.


Taur:

Taurii au răbdare şi sunt loiali partenerului de cuplu. Deşi apreciază plăcerea de moment, sunt îndrăgostiţi de relaţiile pe termen lung. Acestora le este greu să treacă peste o despărţire, pentru că refuză să meargă mai departe.


Gemeni:

Gemenii sunt persoane pasionale şi romantice. Aceştia au o personalitate duală. Când lucrurile merg bine, aceştia sunt sociabili şi plini de energie. Când lucrurile nu merg aşa cum îţi doreşti, aceştia sunt neliniştiţi şi lipsiţi de încredere în propria persoană. Pentru a trece peste o despărţire, aceştia trebuie să petreacă puţin timp singuri.


Rac:

Racii sunt extrem de emoţionali. În plus, aceştia sunt cunoscuţi pentru faptul că ţin persoane în vieţile lor mai mult decât este necesar. Aceştia nu reuşesc să treacă peste o despărţire pentru că nu îşi permit să proceseze toate emoţiile.


Leu:

Leii sunt lideri neînfricaţi, cu multă încredere în propria persoană. Aceştia nu suportă să fie ignoraţi sau respinşi de persoana pe care şi-o doresc şi de aceea le este greu să treacă peste o despărţire. În schimb, dacă îşi permit să creadă că oamenii îşi doresc lucruri diferite.


Fecioară:

Fecioarele analizează fiecare eveniment din vieţile lor. Acestea apreciază ordinea şi disciplina, iar dacă o persoană decide să iasă din vieţile lor, atunci au nevoie de puţin timp pentru a se reorganiza. În plus, acestea trec greu peste despărţiri pentru că încearcă din răsputeri să justifice lucruri care nu au explicaţie.


Balanţă:

Balanţele sunt corecte şi adepte ale diplomaţiei. Acestea preferă să gândească bine fiecare lucru înainte să acţioneze. Acestea sunt dependente de oamenii din jurul lor, de aceea nu reuşesc să treacă atât de uşor peste o despărţire. Pentru a trece peste o despărţire, Balanţele trebuie să se reconecteze cu propria persoană.


Scorpion:

Scorpionii sunt curajoşi şi încăpăţânaţi. Aceştia ştiu bine ceea ce îşi doresc şi o să facă tot ce pot pentru a obţine acel lucru. Pe de altă parte, aceştia au o gelozie caracteristică, iar o despărţire bruscă le intensifică această stare. Scorpionii trebuie să-şi îndrepte atenţia în altă direcţie pentru a putea să treacă peste o despărţire.


Săgetător:

Săgetătorii au un entuziasm caracteristic. Aceştia sunt mereu deschis experienţelor noi şi sunt determinaţi să-şi îndeplinească obiectivele. Săgetătorii trec greu peste despărţiri pentru că îşi concentrează toată energia asupra persoanei din trecutul lor. Aceştia trebuie să se concentreze pe ei şi pe viitorul lor.


Capricorn:

Capricornii sunt persoane dedicate familiei. Prin urmare, aceştia nu pot să treacă peste o despărţire până nu sunt foarte siguri de modul în care se simt faţă de fostul partener. Aceştia trebuie să se concentreze pe bunăstarea lor.


Vărsător:

Vărsătorii sunt adevăraţi intelectuali. Aceştia sunt progresişti şi independenţi în gândire. Aceştia nu-şi arată emoţiile, iar acest lucru duce de cele mai mult ori la despărţiri. Nu suferă foarte mult sau cel puţin nu arată acest lucru. Vărsătorii trebuie să înveţe să fie mai deschişi când vine vorba de modul în care se simt.


Peşti:

Peştii sunt conectaţi cu toţi cei din jur şi empatizează enorm. Când trec printr-o despărţire, aceştia ua tendinţa să-i piardă încredere în propria persoană. Peştii trebuie să găsească echilibrul în relaţie cu cei din jur, pentru a putea să treacă peste o despărţire şi pentru a-şi recăpăta încrederea în propria persoană.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS